Att slicka på smörgåsarna

Inskrivet lördag 16/1 kl 01:44
 
Belle vill inte att de ringer till övervakaren Pamela eftersom hon är rädd för att åka in igen efter vodka- och pengastölderna. Då berättar Sam att det är Tracy som legat bakom brotten. Zak och Lisa kontaktar dock Pamela som kommer över för att prata med Belle. Vår Belle får även prata med en psykolog.
 
Tracy har bott i smyg en natt på värdshuset. Val upptäcker henne och blir rasande. Hon vill givetvis ha betalt av Tracy men eftersom Tracy inte har några pengar erbjuder hon sig att jobba av skulden. När Eric får reda på det blir han förbannad men så lyckas Tracy få en grinig gäst att bli gladare och därmed få massa dricks så blir Val väldigt nöjd. Då spelar det inte så stor roll vad Eric tycker.
Sam träffar Tracy utanför värdshuset och han ber henne sticka därifrån.
 
Lisa träffar Robert och Chrissie på kaféet. Hon går fram till dem och ber om ursäkt för deras anklagelser de haft, förutom för drogerna som Lachlan var skyldig till. När Robert får veta att Belle fått ett sammanbrott så säger han att galenskapen finns i släkten Dingles. Lisa blir ledsen och går därifrån. Chrissie säger åt Robert att det var onödigt hårt och sedan går hon hem till Dingles och ber om ursäkt.
 
Finn försöker få tag på Emma men hon svarar inte. När James får reda på det av Ross råder han honom att ringa för det kanske gör att Emma svarar. Ross ringer deras mamma och lämnar meddelande på hennes svarare. Finn får reda på att Emma varit på gården och träffat Moira så han anklagar henne för att det är hennes fel att deras mamma är borta igen. Han flyttar hem till Ross och Andy. Finn pratar med sin bror om saken och Ross försvarar Moira och säger att de inte vet om det är hennes fel. Finn vill då veta sanningen och precis då kommer Emma hem till dem. Finn blir överlycklig men Ross vill prata enskilt med henne så han skickar iväg Finn för att handla kakor.
 
Cain kommer hem för att han inte vill vara kvar på sjukhuset. (Han verkar precis som vanligt, måste ha läkt väldigt väl efter operationen) Han träffar Kirin på stan och påpekar att de nu är kvitt efter att Kirin räddat livet på honom.
 
Ali går efter Charity in på toaletten på puben. Hon tror att Rachel är död och att det är Charitys fel så därför hoppas hon att Charity får sitt straff nu när rättegången snart börjar. Charity blir illa till mods så när hon ser Cain så ber hon honom att ta hand om Noah om det inte går bra med rättegången.
 
Tracy kommer hem till Dingles. Hon ger Zak pengarna hon fått i dricks tidigare och ber om ursäkt för att hon stulit från dem. När hon strax efter ska fika på kaféet med Val så kan hon inte betala för smörgåsen. Brenda är beredd att bjuda på den men Kerry som hör det blir rasande och tycker att Tracy ska betala som alla andra. Tracy slipper betala men då tar Kerry upp smörgåsarna och börjar slicka på dem för att sedan lägga tillbaka dem på fatet. Hon säger åt Tracy att sticka därifrån och inte försöka lura byns finaste kille igen.
 
Ross försöker få fram sanningen från Emma men hon kan inte säga något. Han talar om att han känner sig som hennes favorit men att han känt sig utanför i övrigt i familjen. Emma tycker allt är jobbigt och går iväg även om Ross ber henne stanna för att han älskar henne.
 
Cain säger åt Sam att tänka sig för inför morgondagens rättegång för Charity är inte värd att sitta i fängelse. Han påpekar att Dingles inte är några tjallare.
 
Robert har ett affärsmöte i Leeds och ska sova över där så han frågar Aaron om han vill komma dit. Aaron tackar ja. När Aaron träffar Adam som säger att de har ett uppdrag nästa dag kl 9 så svarar Aaron att han inte kan vara med för han måste träffa kommunen angående några tillstånd.
 
Moira blir inte glad när hon hör att Cain lovat att Noah får bo där om Charity måste sitta inne. Hon tycke att han kunde ha frågat henne först.
 
Det är dags för Charitys rättegång och Cain kör henne dit. Det är inledande förhandlingar så Charity kommer hem efter några timmar.
 
Ali berättar för Sam att Rachel kanske är död och att det inte var hon som skickade paketen. Han blir rasande på Charity som inte sagt något. Vad ska han nu säga i vittnesmålet?
 
Charity kommer hem och pratar med Cain. Hon lyckas få honom att ge henne en kram.
 
Tracy har packat väskan för att lämna byn. Hon möter Sam och de börjar prata. När Sam frågar vad hon ska göra så berättar hon att hon ska jobba utklädd som en stor chicken nuggets och dela ut flygblad. Tracy säger även att hon blivit varnad för att lura den finaste killen i byn. Sam smälter och ber henne stanna. (Undrar om han ändrade sig när han fick veta att Rachel troligen är död?)
 
Charity pratar med Chas. Hon erkänner att hon älskar Cain. Chas blir förfärad och säger åt Charity att inte göra något åt det eftersom Cain är lyckligt gift med Moira. Charity säger att hon måste berätta det för han kanske känner samma sak.
 
 
 
 
Jag tycker Charity ser ut att vara gravid, undrar om fängelsestraff är skådespelarens sätt att vara mammaledig?
Dessutom saknar jag Edna, hoppas hon är med lite till innan det är försent.
 

Kommentarer
Postat av: Hedda

Ja, Emma Atkins (Charity) borde vara i sjunde månaden ungefär, har för mig att hon fick barn i mars förra året.

2016-01-16 @ 18:31:44
Postat av: ELIZA

Sista gången jag skriver här. Varenda gång jag varit in här så är datan full med skit.. Får in nån djävla trojan...och flera timmar för att rensa...Så.. Ha det bra Alla, och ids inte skriva nåt om handlingen...

2016-01-16 @ 20:05:52
Postat av: TinaV

Jag har skrivit och läst här i många år och har aldrig märkt något. Antingen har du dåligt virusprogram eller är du inne på andra sidor före eller efter du varit här inne.

Andra borde ju märk av detta annars, och man får vara rätt säker på sin sak innan man dömer ut en hel blogg.

2016-01-17 @ 12:33:35
Postat av: Ylva

Jag har heller inte märkt av något skumt med denna sida. Varken trojaner eller liknande.

2016-01-17 @ 13:03:37
Postat av: AnnaS

Jag har inte heller några problem. Det måste bero på nåt annat, Eliza.

Vad ska man säga om allt det här? Charity vill förstöra Cains äktenskap. Inte alldeles oväntat kanske.
Och jag orkar inte se den lismande Tracy igen! Dessutom hatar jag när hon går omkring och gapar hela tiden, med öppen mun alltså, inte skriker.
Belle borde väl vara intagen på nån klinik tills hon fått ordning på medicinerna. Hon har ju faktiskt varit nära att köra över sin pappa för att rösten i hennes huvud sa till henne det. Hon kan ju bränna ner huset eller vad som helst.

2016-01-17 @ 13:14:32
Postat av: ELIZA

Hej! Eftersom jag inte rensat datan, kollar jag här igen. Jag har inte dömt ut DEN HÄR bloggen..Var fick du det ifrån?? Jag har Microsoft´s eget virus program, men har Ni andra lösningar, så mottager jag tacksamt det!!!!

2016-01-17 @ 19:37:33
Postat av: Viola

Om man är osäker så kan man kolla en länk på http://urlvoid.com
Jag kollade denna blogg och "hela" blogg.se och det är inga problem.
Ska ändå kcka i gång windowsdatorn så kollar jag med den också, där har jag Microsofts virusskydd.

2016-01-17 @ 21:01:40
Postat av: Angelica T

Ett antivirus program tar bort virus ett virus program ger dig virus...

2016-01-17 @ 22:24:54
Postat av: suss

Hej
jag har oxå skrivit några ggr och jag har inte heller märkt att något "skit" har dykt upp

2016-01-17 @ 23:28:20
Postat av: Viola

Här kan man kolla om en länk är okej:
http://urlvoid.com
Såvitt jag kan se så är det inget fel på den här bloggen eller blogg.se.

2016-01-17 @ 23:46:48
Postat av: TinaV

Sättet du skrev på var inte så trevligt, även om man är irriterad ska man kanske tänka på den som har bloggen och lägger ner mycket arbete. I detta fallet Marie som inte kan påverka vad vi andra har för virusskydd.

2016-01-18 @ 08:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0