En hel by i sorg

Inskrivet fredag 29/1 kl 14:21
 
 
Georgia pratar med Rodney och tror att han ändrat sig angående att flytta ihop om hon köper Katies hus. Hon säger att antingen är de ihop och bor tillsammans eller så gör de slut. Fint säger Rodney och gör slut med henne. Han ska åka till Europa i några veckor.
 
Ross vill inte ha med Emma att göra så han säger åt henne att flytta. Hon vägrar så han packar hennes saker men hon vill i alla fall inte flytta för hon vill att det ska bli bra mellan henne och sönerna. Ross vill inte ens försöka.
 
Priya lyckas övertala Ali om att låta Jai träffa Archie en stund. Ali kommer med barnet till fabriken och Jai blir glad men han vill inte att Megan får reda på det. Strax därefter dyker Megan upp och hon blir besviken och går därifrån. Priya är säker på att Rachel inte kommer att vara så svår att övertala till att låta Archie träffa sin far ibland. Megan kommer hem till Jai och förlåter honom för hon inser att han bör träffa sin son.
 
Robert och Aaron lämnar Katie där hon ligger för att Robert ska hinna till bröllopet. Han dyker upp där och Chrissie blir glad när hon inser att han inte ångrat sig som hon trodde. Bröllopet genomförs som planerat. Robert håller tyst och säger inget till Andy, inte ens när Andy håller tal om hur viktig familjen är och att han älskar Katie.
 
Lachlan smygfotograferar Alicia på bröllopsfesten.
 
Andy ska hem till Katie för han är orolig över att hon inte svarar, Han får höra av Sam att hon varit vid Wylies farm tidigare på dagen så Andy åker dit och hittar henne. Han bryter ihop och ringer till Victoria om hjälp.
 
Aaron mår dåligt över allt som händer. Han gråter en hel del och så tror jag han börjat skära sig igen. (Någonting smyger han med i alla fall)
 
Alla i byn är chockade över Katies olycka och att hon nu är borta för alltid. Polisen ställer frågor till Andy som blir orolig över att bli anklagad  för hennes död. Robert låter Andy sova hos dem på Home Farm.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Håller med om att det är tråkigt att alla som ska ur serien dör. Jag vill se mer kärlek i Emmerdale och färre mord!

2016-01-28 @ 14:12:58
Postat av: Jonas

Christine stod för sin mest teatraliska insats någonsin idag.

2016-01-28 @ 14:26:28
Postat av: ELIZA

Håller med. En serie ska ju vara förströelse...Och hoppas Robert åker dit ordentligt, på typ 100 år...Gillar honom inte...Och håller med om Chrissie också...Dålig skådis...Har inte hunnit se dagens avsnitt, så jag kanske återkommer...

2016-01-28 @ 14:32:11
Postat av: Stina

Jag kommer sakna Katie, ibland har hon varit jobbig, men hon har varit en bra och ärlig kompis. Och i motsats till många i byn har hon arbetat hårt. Vem skall nu ta hand om stallet? Läste någonstans att Katie själv ville bli utskriven ur serien.
Kan bara hålla med alla om att det är orealistiskt att både Tracy och Rachel skulle slåss om Sam. Visst är han snäll, men inte helt klar i huvudet. Alice var mer på hans nivå.

2016-01-28 @ 14:36:02
Postat av: Ylva

Jaha då blir det ännu en begravning i byn. Trist! Hur ska Aaron klara att bära en sån här hemlighet? Och säg inte att Andy ska bli anklagad för mord. Han har gjort mycket dumt men det vore för mycket ändå tycker jag. Han sörjer ju ärligt stackarn. Och nu är jag tjatig men ogillar Emma mer och mer.

2016-01-28 @ 15:52:59
Postat av: Nyfiken Kvinna

En hel by i sorg, inte kul. Många stark scener och tårar, väldigt gripande!

2016-01-28 @ 18:45:11
Postat av: Carina

Det var oväntat att Katie skulle dö. Som någon skrev igår, väntade jag också bara på att hon skulle röra sig. Tråkigt. Jag är förvånad över att Aaron är kvar. När han dök upp igen trodde jag att det bara var tillfälligt.

2016-01-28 @ 21:04:45
Postat av: Maria

Tycker Victorias reaktion på Katies död var väl lam. Knappt ngr tårar alls. Vet inte om hon har fastnat i rollen som rapp i käften och sarkastisk. Imponerande skådespeleri från Chas. Har hört att det tydligen är väldigt svårt att spela full, trots att man tror att det ska vara lätt. Hoppas verkligen inte att Andy blir misstänkt eller att Aaron tar på sig skulden. Tror inte han klarar av att hålla ångesten inne och kanske tar anger sig själv för att skydda Robert. Tycker att det är tråkigt att det inte är kvar så många av de ursprungliga karaktärerna, tycker det ger en annan känsla när det inte bara är nya familjer som kommer och går.

Det verkar som att Jais och Megans äktenskap är dödsdömt. Det verkar inte finnas ngn attraktion utan känns mest som en syskonrelation. Tror mest att Jai har tyckt att hon har funnits till hands för att få stöd gällande Archie.

Är det inte konstigt att Pete väljer att berätta vad Emma gjorde mot Ross inne på puben? Finns det inget bättre ställe att få höra en sådan sak och med färre öron som lyssnar?

2016-01-29 @ 03:47:47
Postat av: Peter H

Då antar jag att man kan se fram emot ett halvt år av avsnitt där Robert försöker komma undan och Aron ångrar att han lagt sig i. Igen.

2016-01-29 @ 09:36:15
Postat av: ELIZA

Ja, vad säger man...Midsommer...Igen...Jag tycker också att det går för långt med allt dödande i serien...Varför inte skicka dom på "semester" några år i stället...Finns ju andra karaktärer som kommit tillbaka med andra skådisar...Inte det ultimata, men dock....Sam`s "trekant" är löjlig...Och Tracys himlande med ögonen i kyrkan, säger väl allt....Vad är hon ute efter, lura honom på mer pengar...Kavla upp ärmarna, damen, och jobba ihop själv...Parasit...Och knäppa Val, har hon blivit Moder Teresa, eller...Jai och Megan, icke trovärdigt...Men kul att se Prijja och Rekesh komma sams...Tror Aaron är för blödig för att hålla tyst om "olyckan"...det dummaste han gjorde var att ordna där inne...Och vad var det egentligen han skulle göra?? När han skickade den falska Robert till altaret...Förstod inte det...

2016-01-29 @ 10:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0