Den förlorade sonens återkomst

Inskrivet onsdag 20/1 kl 00:16
 
Cain undviker att prata med Moira och han ser till att han blir bjuden på middag hos Debbie utan att Moira får följa med. Moira är besviken över att han knappt låter henne hjälpa till med Noah så hon nämner det för Chas. Det gör att Chas konfronterar sin bror för att höra vad Charity ställt till med. Först förnekar han men sedan säger han att han blev överrumplad av hennes ord. Chas påminner honom att han faktiskt har en underbar fru som han ska tänka på. Cain erkänner att han känner sig skyldig Charity för att hon räddat hans liv.
 
Sam är på dåligt humör för att Rachel bara stack efter rättegången så han vänder sig till Tracy för att få hennes sällskap. De två ska ordna ett kalas för Samson för att det blev så struligt på hans födelsedag.
 
Aaron frågar Jimmy om hans företag har någon lastbil att sälja. Jimmy säger att det finns en Aaron och Adam kan köpa. Sedan visar det sig att killarna har mycket plats i baracken de ställt upp som kontor så även Jimmy får plats att dela kontor med dem. Nicola blir jättenöjd med den lösningen. Så nöjd att hon vill ha lite mysigt med sin man men det visar sig att hon inte är redo för att ha sex med honom än. Glädjen förvandlas snabbt till ledsamhet. När Bernice kommer hem så är Nicola så ledsen och orolig över att hon kanske aldrig mer vill ha sex.
 
Emma lagar middag för att tacka Finn och Ross för att hon får bo där. James upptäcker det när hon tappar den brända kakan utanför dörren. Han kommer in och pratar med henne. Emma får veta att Pete sett henne när han var liten och hon tänkte döda Ross. James lyckas övertala henne till att stanna för att lära känna sina söner.
 
Megan bestämmer sig för att ta ledigt en månad och hon övertalar sin man att de ska resa iväg. Han måste bara ordna lite på fabriken först.
 
Ali är upprörd över att Rachel inte sa något innan hon stack. Hon beklagar sig för Dan när de går ute på gatan. Plötsligt så pekar han på någon, det är Rachel som kommit till byn. Ali blir superglad och de går hem för att prata om vad som hänt. De får reda på att Rachel inte alls använt droger och när de säger att Jai har Archie blir Rachel orolig. Hon rusar ut till bilen för att hämta sin son.
 
Eric är irriterad över att Adam och Aaron ställt upp sin barack så att den skymmer den natursköna utsikten. Han tänker lämna in klagomål hos kommunen. Adam säljer sin del av gården för att kunna betala en muta till Eric.
 
Emma söker upp Pete för att försöka prata med honom. Han är inte alls intresserad. Efteråt går hon till kyrkogården och kollar in Donnas grav. James hade sagt till henne att Ross går dit och lägger en blomma var och varannan dag. Hon ser solrosorna som är utlagda på graven så hon köper nya och ställer i en vas hemma i köket hos Ross.
 
Ali och Dan kommer till fabriken precis när Jai och Megan är klara för att åka på semsester. Rachel är också med dem och hon har Archie i famnen. När Jai får reda på att hans son inte är det barnet han tagit hand om så blir han bestört. Alla som jobbar på fabriken får ledigt. Han har svårt att tro att det är sant att han blivit lurad och snart får Rishi och de andra veta att Jai betalat 40 000£ för ett barn som visade sig vara någon annans.
 
Katie och Andy pratar om gården de ska köpa och Andy vill inte flytta sina saker från sitt hus till Katies om de ändå ska flytta till gården snart. Det gör att Katie måste be både Chrissie och Robert om ursäkt för att hon spridit rykten om att han träffar någon på A.
 
Rakesh får höra av Kerry som börjar bli full när hon är på puben att Jai köpt ett barn. Han blir rasande på Jai som dragit in honom i människohandel. Rishi vill att de ringer polisen men Rakesh säger att de bör vänta tills de hittar ett lämpligt försvar för Jais handlande.
 
Jai är inte alls intresserad av att ta hand om det barn han trodde var hans son. Megan talar om att barnet behöver allt stöd han kan få eftersom han nu inte har någon.
 
Moira köper ett tv-spel till Noah och han blir jätteglad och kramar om henne. Cain ser det så han ändrar och vill att middagen är hos dem på gården istället.
 
Ali och Dan berättar för Rachel att Sam vittnade för Charity och inte emot henne. Rachel inser direkt att han blivit övertalad av sin familj. Hon beger sig till Dingles för att prata med honom.
 
När Rachel gått ringer Ali till polisen.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Hoppas att de som hotade med att sluta titta inte gjorde det! För nu händer det grejer!

Jag har hela tiden misstänkt att det är nåt skumt med lille Archie! Tråkigt för fel Archie att Jai plötsligt inte vill ha nåt med honom att göra. Han har ju inte gjort nåt fel.
Hoppas att Rachel och Sam blir ihop igen. Jag vill att Tracy ska försvinna, orkar inte se henne.

Varför skulle Adam muta Eric för att få ha sin skrotfirma? Alla tillstånd var ju klara. Och skulle Moira hjälpa honom med det ekonomiskt? Orealistiskt!

2016-01-19 @ 12:46:50
Postat av: Anna

Heja Rachel! Nu får Jai svettas lite å de e gött för jag är så trött på honom.
Vad gäller Emma så vet jag inte riktigt vad jag tycker om henne.. tycker hon verkar lite knepig. Kan inte riktigt placera vad hon faktiskt vill. Nåja, spännande å titta imorgon!

2016-01-19 @ 15:55:24
Postat av: Ylva

Ja Jai har verkligen gjorde bort sig. Måste erkänna att jag gillar att han får lida för sina dumheter. Undrar om det splitternya äktenskapet håller för detta? Men synd om grabben som inte är riktige Archie. Jag tycker också Emma verkar skum t.ex. iom att hon köpte solrosor och inte låtsades veta att hon visste vem Donna var.

2016-01-19 @ 16:51:44
Postat av: Angelica T

Ja nu händer det lite så det är kul att titta :) fast jag har ju aldrig känt att jag ska sluta för att inget händer eller att det ibland tjatas samma saker i ett två avsnitt. Kul att se att ELIZA inte sluta skriva trots virusstrul :) hoppas det löser sig. För kollar mest bloggen för att se vad ni andra tycker och ELIZA är mästare på att sätta ord på vad jag känner ibland :)

2016-01-19 @ 22:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0