Medicin eller inte

Inskrivet söndag 31/1 kl 17:51
 
Finn är besviken på Emma så han ber henne flytta på en gång. Ross är försvunnen men Debbie hittar honom i garaget och han följer med henne hem. Han pratar med Debbie om sveket och hon berättar hur det var när hon lämnade Sarah.
 
Priya, som är irriterad på Jai för att hon inte får jobb på fabriken efter vikariatet hon haft, får trots det hjälpa Jai med en presentation till ett affärsmöte. För att hjälpa Jai så ser hon till att Kirin får jobbet som webansvarig och som hjälp med presentationer.
 
Chas talar om för Paddy att hon börjar tro på det Katie sagt innan hon dog. Hon är övertygad om att Katie hade rätt angående Roberts affär. Paddy tror inte det stämmer. Aaron råkar höra vad de pratar om och tillslut när Chas inte ger sig så erkänner Aaron att det är honom Robert varit med så Robert kan inte ha dödat Katie. Chas blir rasande när hon får höra det och ger Aaron en örfil. Hon vill tala om för Chrissie vad Robert gjort. Aaron säger att hon måste hålla tyst för annars kommer han att bryta kontakten med henne.
 
Andy orkar inte ta tag i begravningsplaneringen så Robert tar kontakt med Ashley. När de försöker prata med Andy så fräser han bara och börjar dricka whisky.
 
James ber Emma stanna. Hon räddade ju trots allt hans liv så när Ross får veta det säger han att det är okej att hon stannar. Finn blir sur för det och vill flytta hem till Moira istället.
 
Robert får ett utbrott på Lachlan när de är på kaféet och Lachlan börjar fråga om Katies död. Lachlan går därifrån till butiken för att jobba även om han inte får betalt denna gång. Han pratar med Alicia och föreslår att hon kan göra en minnesbok för Katie.
 
Aaron söker upp Robert för att fråga ut honom om husvagnsbranden. Robert förnekar men Aaron ser att han ljuger. Aaron frågar då om Robert dödat Katie. Robert svarar att han behöver Aaron...
 
Belle är besviken över att hon inte känner något nu när Katie är död. Hon har fått höra att det antagligen är på grund av tabletterna hon tar så Belle beslutar sig för att sluta med dem i smyg. När Lisa känner av hjärtat och måste ta medicin blir Belle orolig för att det ska hända hennes mamma något. Eftersom Belle slutat med medicinen kommer Gemma tillbaka i Belles huvud. Det gör att Belle packar sin väska och rymmer så föräldrarna ska få vara ifred från Gemma.
 
 

Jag kan inte påstå att jag hänger med helt i serien för jag har tappat lite av lusten av att titta på den... =(

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Vad ska lilla Belle hitta på nu då? Inget bra i alla fall skulle jag tro.

Tycker faktiskt synd om Chrissie. Det blev ännu ett Emmerdalebröllop och så fick hon Andy på halsen på bröllopsnatten också. Inte för att dom skulle njutit av den, men ändå.
Jag har väldigt väldigt svårt för Andy och vet inte om jag kommer att orka med att se honom supa ner sig, vara otrevlig mot alla och ägna sig åt självömkan i ett antal avsnitt. Okej, inte snällt tänkt av mig, men Andy tar fram mina sämsta sidor!

Hade inte Rodney ett eget hus förut? Vad hände med det?

2016-01-29 @ 12:58:11
Postat av: Niitta

Rodneys pengar, de kommer och går. Minns inte hur många gånger han varit välbeställd kontra utblottad.
Andy är verkligen en jobbig gnällspik.

2016-01-29 @ 13:08:12
Postat av: Jonas

Andy har alltid sett miserabel ut, så hans uppenbarelse i sorgens stund gör ingen större skillnad.

Även om Katie för det mesta var dum som ett godståg, kommer jag att sakna henne lite. Hon hörde liksom till serien och har funnits med ända sedan jag började att kolla.

Helt plötsligt fick Moira ett samvete, märkligt!

Schysst av Debter att hon fick Tinkerbelle att sluta med medicinen. Detta kommer nog att sluta bra.

2016-01-29 @ 14:41:49
Postat av: Ylva

Chas bör nog inte tala så högt om sina misstankar mot Robert. Han verkar inte ha mycket till samvete och i en trängd situation vet man inte vad han kan hitta på...

2016-01-29 @ 14:50:19
Postat av: Niitta

Bara de inte tar död på Chas också. Henne gillar jag oftast, alla i byn är ju lite jobbiga ibland, så det går fram och tillbaka med vilka man gillar eller ogillar. Vem blir nästa offer?

2016-01-29 @ 17:37:25
Postat av: Gerd

Har de inga gästrum på Home Farm eftersom Andy fick sova på soffan !!

2016-01-29 @ 17:44:08
Postat av: ELIZA

Alltså, njuter av alla kommentarer!!! Ha ha ...Fast Jonas var bäst!!!!Ironiskt...Min stil...ALLA andra, GODA tvåor...Vi låter liite less, vaa....

2016-01-29 @ 19:19:29
Postat av: Niitta

Vi kanske borde höra av oss med lite förslag på manus till gänget i UK. De har faktiskt spårat ur en aning.

2016-01-30 @ 10:28:22
Postat av: Hedda

Jag var aldrig särskilt förtjust i "Katies" skådespelarinsats, och hon var verkligen ingen favoritkaraktär, men visst är det trist att det är så definitivt denna gång. Hon har väl stuckit från serien ett antal gånger tidigare, men kommit tillbaka. Men det är ju tur att HTG inte är som nån amerikansk skitserie, där karaktärerna kan dö flera gånger om och ändå komma tillbaka med någon mystisk förklaring (och ett liiite förändrat ansikte).

Jag tyckte den gamla Robert var charmig på nåt vis, han hade nån glimt i ögat som gjorde att det verkade trovärdigt (enligt mig då) att flera skulle vara förtjusta i honom. Men den nya Robert... Blää. Förstår inte alls.. Visst, kärleken är blind, men avskyr hela han och hans beteende :D Det är lustigt hur man hittar sina favoriter och hatobjekt, och alltid väldigt kul att veta hur ni andra tycker.

2016-01-30 @ 18:26:46
Postat av: Anette

Katie kommer jag inte sakna, tråkAndy kan gärna gömma sig under en sten ett tag.. Jag gillar också Chas hon är rak och ärlig och en bra karaktär. Paddy finna alltid där för henne. PsykoEmma då..nej. James kaktusunderarmarna har ju taggat ner lite så gillar honom bättre.
Aron är ju så bra och trovärdig i sin roll.
Vissa historier man tror dom ska dra i långbänk som Cains huvud och James skada bara går blixtsnabbt förbi medans Belles tråkigheter aldrig tar slut. Om jag ska fortsätta titta varje dag? Självklart :)

2016-01-31 @ 08:04:19
Postat av: Agneta

Jag gillar faktiskt Val. Full fart på henne så fort det är party på gång och samma gäller Kerry. Är väl lite svag för bitches. Är så trött på familjen Barton, de får gärna flytta hela högen utom Finn.

2016-01-31 @ 13:12:27
Postat av: Ylva

Kul att läsa vilka andra gillar/ogillar! Just nu ogillar jag Robert, Emma, Tracy och Lachlan. Har lite svårt för Marlon också. Han är SÅ rättskaffens hela tiden. Om jag var Laurel skulle jag tröttna. Jag gillar Moira, Cain, Chas, Aaron, Zak, David med nuvarande frun Alicia? och Bob. Gamlingarna gillar jag också.

2016-01-31 @ 17:31:39
Postat av: Ylva

Kul att läsa vilka andra gillar/ogillar! Just nu ogillar jag Robert, Emma, Tracy och Lachlan. Har lite svårt för Marlon också. Han är SÅ rättskaffens hela tiden. Om jag var Laurel skulle jag tröttna. Jag gillar Moira, Cain, Chas, Aaron, Zak, David med nuvarande frun Alicia? och Bob. Gamlingarna gillar jag också.

2016-01-31 @ 17:32:13
Postat av: Ylva

Dubbelpost. Förlåt

2016-01-31 @ 17:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0