Samhället mot slynglar

Inskrivet torsdag 12/11 kl 13:01
 
Andy har precis kommet hem efter sista mötet med terapeuten när Katie berättar för honom om Lawrence förslag. Han blir rasande men Katie ber honom att tänka på vad det egentligen kan ge dem, de kan få sin egna gård och jobba ihop. Andy blir ännu mer förbannad när han tror att Katie vill genomföra planen.
 
Ali gör allt för Ruby för att hon ska må bra och för att visa hur mycket hon betyder för henne. Ruby pratar med Brenda om det och får rådet att visa Ali att hon är förlåten för otroheten om hon vill att allt ska bli som förut. Det gör att Ruby säger åt Ali att inte anstränga sig så mycket, sedan ger hon Ali ringen igen.
 
Harriet och Ashley har ordnat ett möte på kaféet för att få bukt med vandaliseringen. De kallar mötet för "Samhället Mot Slynglar" = SMS. Den enda som kommer är Kerry som hör att det bjuds på gratis kaffe. De bestämmer sig för att gå runt i byn och hålla koll. Efter mötet så upptäcker de när de kommer ut att salongens fasad är full med klotter. Då beslutar de att de ska hålla koll "undercover". Kerry ser till att de kan låna Hetty för att hålla spaning därifrån. När de sitter och håller utkik så kommer Ashely och Harriet rätt nära varann och man märker att Ashley börjar få upp ögonen för henne.
 
Belle kommer hem. Det är fullt hus hos Dingles men efter ett tag går hon ut till grisarna. Aaron kommer ut och pratar lite med henne
Lisa är orolig när hon kollar historiken i Belles dator och ser alla glåpord från skolkompisar. Belle säger att hon blivit rådd att radera alla konton på sociala medier. Hon kommer fram till att det är lika bra att göra så.
 
Andy och Katie kommer till Home Farm och han konfronterar Lawrence och säger åt honom att inte blanda in Katie. Lawrence försöker förklara att han bara gör allt för sin dotter vilket Andy kommer förstå när Sarah blir äldre. Chrissie kommer in och märker att stämningen är tryckt men Lawrence hittar på en ursäkt när Andy och Katie gått. Andy söker sedan upp Lawrence själv och talar om för honom att han ska låta Katie vara för annars kommer han att berätta om förslaget för Robert.
 
Alicia är orolig för att Jacob inte leker med Noah längre. Jacob tycker att Noah blivit konstig sedan flytten till Debbie. Tillslut så går Jacob ändå ut med Noah för att spela fotboll. Noah börjar genast reta honom och kallar honom för morsgris. Han säger till Jacob att ta pengar från affärens kassalåda. Jacob vägrar men då hotar Noah med att visa bilder på när Jacob klottrar på salongens fasad.
 
Belle ska till skolan men vill inte ha skjuts. Lisa och Zak tittar efter henne när hon går till busshållplatsen. De ser när Gabby rycker Belle i håret. Lisa vill genast gå dit men Zak stoppar henne. När Lisa kommer till fabriken så pratar hon med Laurel om saken. Laurel tycker inte det verkar vara Gabbys stil så hon blir mycket förvånad men lovar att prata med henne om det i alla fall.
 
Andy har inte kommit till jobbet på Home Farm och Robert är väldigt irriterad. Lawrence är snabb på att försvara Andy och han nämner att Robert och Chrissie kanske ska vara lediga en dag.
 
Belle åker inte till skolan utan går till stället där Gemmas olycka skedde. När hon sitter där kommer det en ung kille med hund. Han ställer frågor om hon som dog och hennes kompis. Belle får panik och rusar hem. Skolan ringer till Lisa och talar om att Belle inte kommit dit så Lisa går hem från jobbet. Hon upptäcker att Belle är hemma, att hon har färgat håret mörkt.
 
Lawrence erbjuder Victoria att ta hand om all catering på Home Farm Hon är jättenöjd med avtalet även om Marlon kommer att opponera sig.
 
Andy kommer till Home Farm för att prata med Lawrence om att inte jobba kvar där. Lawrence är så desperat att han erbjuder Andy gården utan förbehåll. Återigen blir de avbrutna av Chrissie. Hon har sin son Lachlan med sig, killen som träffade Belle.
 
Lisa är orolig för Belle som nu får en varning för att hon inte varit i skolan. Får hon två varningar till så måste hon återvända till ungdomsvården. Lisa säger att Belle är inte som förr. (Det är väl inte så konstigt?)

Kommentarer
Postat av: nnika

Inte likt Gabby...get real! Hon är ju och har alltid varit en liten skitunge!!
Belles hårfärg var ju fin och ytterst normal! Skicka henne till en terapeut det kan hon behöva. Och Lisa kan väl sluta vara så hysterisk!
Trevligt att Ruby är tillbaka hos Ali!
Många att gnälla över just nu känner jag :-)
Bra att något håller på att hända mellan Ashley och Harriet <3

2015-11-11 @ 13:38:30
Postat av: Nyfiken Kvinna

Busungarna Jacob och Noah har väl tråkigt i lilla Emmerdale så dom måste hitta på lite hyss för att det ska hända något, dom kan väl leka med Gabby och Sarah och lille Samson och Amelia, måste väl finnas fler barn, tycker det kryllar av ungar vid busshållplatsen.
Varför gillar inte Katie och Andy inte Robert, tycker lite synd om honom, visst han har väl levat runt osså, varför inte bara glömma och gå vidare. Chrissie måste väl märka själv vilken pojkvänn hon har, om han är snäll och omtänksam osv, alla kan ju ändra sig och bli bättre för vissa iofs, ja det ska bli intressant att se vad som händer och sker.
Harriet och Ashley tycker jag är så tråkiga, kan väl inte bli annat med två stycken präster i byn, men man vet aldrig kanske blir det drama och intriger där också,
Fast visst är det skönt när det är idylliskt och mysigt i lilla Emmerdale.

2015-11-11 @ 14:38:44
Postat av: Jonas

nnika: tänkte precis samma sak. Gabby har inte gjort något annat än att vara elak.

Lisas reaktion över en fullt normal hårfärg var verkligen extrem.

2015-11-11 @ 22:51:42
Postat av: Mammio

Hade förväntat mig åtminstone att Belle färgat håret blått, rosa, lila eller dylikt för att Lisa skulle reagerat. Lisa hade rött hår en gång i tiden, tycker som Zack att Belle var fin.

Gabby är en elak unge o trivs med andras olycka, har Lauren glömt det?

2015-11-12 @ 07:24:03
Postat av: Anonym

Den omedelbara tanken liknade den som ni hade. Det var verkligen inte oväntat beteende utan Gabrielle uppvisar i de flesta fall ett mycket elakt beteende och det kan knappast Laurel missat.

2015-11-12 @ 23:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0