Thelma & Louise i Emmerdale

Inskrivet lördag 7/11 kl 15:15
 
Om jag missat att nämna något får ni hjälpa till att fylla i bland kommentarerna, tack =)
 
Finn är glad över att Ross kommit tillbaka så för att få honom att stanna så häller han socker i bensintanken på Ross bil.
 
Juliette kommer med Carl för hon behöver sova. Jimmy håller sig undan Nicola för att hon inte ska få veta något. Han går hem till Rodney som råder honom att prata med Nicola. När Nicola får veta att Jimmy har Carl hos sig blir hon sur.
 
Ruby flyttar ifrån byn hem till någon kompis. Amelia bönar och ber för hon vill att Ruby stannar kvar hos dem.
 
Kerry berättar för Chrissie om novellen som hon skrivit är baserad på en sann historia. Hon nämner även namnen på dem som det berör. Chrissie vill kolla upp Robert så hon säger åt honom att hjälpa Katie att fixa till stallet. 
Robert  fortsätter att vara arrogant och det leder till tjafs mellan honom och Katie. Det gör att hon beslutar sig för att inte flytta hästarna trots allt.
 
Cain åker och kidnappar Maxine. Han väntar på hjälp från Aaron och Ross men de kommer inte iväg för de har ingen bil. Charity som är med Debbie får höra att Cain tagit Maxine inser att han åkt till containern med henne. De åker dit och Debbie försöker få sin far att inse vad han sysslar med. Charity får då ett tillfälle att vara ensam med Maxine så hon tar med sig henne och kör iväg.
 
Charity kör som en galning och säger att hon har inget att leva för efter allt som hänt och att familjen vänt henne ryggen. Hon hotar med att köra ut för ett stup eller in i ett träd. Maxine låtsas först oberörd men sedan så syns rädslan hos henne. Efter ett tag släpper Charity Maxine ute på en åker och låter henne springa.
 
Cain blir förbannad när han träffar Charity men hon är övertygad om att de nu kommer att få vara ifred.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Vilken blick Cain gav Charity idag...........

Charity körde som värsta rallyföraren, undra om det hjälpte?

Var har Bearnice tagit vägen, jobbar inte hon på skönhetssalongen?

2015-11-05 @ 14:33:48
Postat av: Nina

Gud så spännande det var idag!!!

2015-11-05 @ 20:03:41
Postat av: Nyfiken Kvinna

Bernice och Lawrence vore ett sött par tillsammans

2015-11-05 @ 20:11:48
Postat av: Niitta

Det var nästan så att man gillade Charity idag.

2015-11-05 @ 20:35:46
Postat av: ELIZA

Har funderat varför jag tycker det är så tråkigt att se nu...Och dom nya...Robert, och vad hon nu hette, Fiancen, dom ska vara så rika och cooola, så dom är tråkiga och dåliga skådisar....Däremot Lawrence, hette han väl, har glimten i ögat....Charity var lysande idag!!!

2015-11-05 @ 21:06:05
Postat av: Ylva

John Bowe som spelar Lawrence är en riktigt bra skådespelare tycker jag. Mkt meriterad. Jag gillade också (motvilligt) Charity idag. Men jag vill ändå inte att det ska bli hon och Cain igen

2015-11-05 @ 21:54:10
Postat av: Mammio

Jag gillade Charitys sätt att ta hand om kärringen Maxine, skönt att se den gamla orädda Charity o inte ett fyllo.
Jag gillar också Lawrence, han passar bra i byn, men hans dotter lär nog få tänka om om. Det finns mycket som Robert inte har berättat för henne. Undrar vad Jimmie tycker om att han är tillbaks igen?
Kändes bra att Dingle-Barton familjen kunde enas om nåt o gå samman, lite gammal Dingle-feeling som det var förr, när Zack o Co drog runt i skogen o tjuvsköt.
Ruby kommer troligen tillbaks till det hemska skrället Ali. Tycker hon borde ta tag i sin utbildning istället.

2015-11-05 @ 23:43:38
Postat av: AnnaS

Jag ser inte fram mot att den rika tjejens 14-årige son kommer till byn. Jobbiga tonåringar har det varit tillräckligt av, även om de brukar bättra sig med tiden, som Sean tex.

2015-11-06 @ 02:52:47
Postat av: Anonym

Jag hoppas verkligen att Ruby inte försvinner för gott. Tycker att hon är så behaglig och fin.

2015-11-06 @ 08:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0