En kopp chino

Inskrivet torsdag 19/11 kl 01:21
 
Sarah hör när Pete pratar med Debbie om hans oro för tjejen som dött av drogerna som han sålt. När Sarah träffar Andy utanför huset så berättar hon om vad hon hört. Andy söker upp Debbie på verkstan och frågar henne om det. Debbie säger att han och Sarah missuppfattat allt eftersom de pratat om ett tv-spel.
 
Zak berättar för Lisa att Belle fått plats i en skola i närheten och att hon kan börja redan i morgon. Lisa svarar att det ska bli skönt att få henne ur huset. Belle och Zak ska åka iväg för att köpa skolsaker till henne. Han erbjuder henne en kopp chino eller glass för att hon ska bli på gott humör. Belle säger att hon inte behöver något för alla hatar henne. Det visar sig att hon hört vad Lisa sagt. Zak dementerar det givetvis, att Lisa menat att det är bra att Belle kommer hemifrån.
 
April talar om för Laurel och Marlon att hon kommer att sova i sitt rum för hon är trött på  deras snarkningar och fisar.
 
Aaron och Ross måste "hjälpa" Robert med att arrangera ett inbrott på Home Farm bara för att han inte ska anmäla dem till polisen för bilstölden. Aaron vill egentligen inte eftersom han inte vill svika sin mamma igen. De får ett sms från Robert om när det är lägligt att komma. Lachlan som är hemma för att han låtsas vara sjuk blir genomskådad av Robert som ger honom pengar till att gå på bio, allt för att han inte ska vara hemma vid inbrottet. Chrissie ska iväg för att handla inför bröllopet.
 
Pete träffar Andy på puben och beslutar sig för att berätta sanningen om droghistorien. Andy blir rasande på Debbie som ljugit för honom. Han konfronterar Debbie och talar om att han vill ha ensam vårdnad om barnen. Debbie blir förtvivlad. Pete erbjuder sig att flytta om det hjälper henne i vårdnadstvisten men Debbie vill att han bor kvar för hon vill inte förlora honom.
 
Lachlan möter Belle utanför kaféet. Han vill bjuda henne på kaffe och först verkar det som de kommer överens men när han nämner att han inte ska säga något om "det som hänt" så får Belle ett utbrott och skäller ut honom.
 
Ross och Aaron ska göra inbrottet när de möter Lawrence i hallen. Ross slår till Lawrence och sedan binder de honom och tejpar för munnen innan de bär ut honom till ett förråd. Robert talar om för killarna att de får ta vad de vill på nedervåningen och något från hans sovrum och att han kommer att släppa ut gubben om en stund, som då ska få se när en av inbrottstjuvarna får en snyting.
 
Aaron är inte speciellt ivrig till att stjäla något från Home Farm så Ross får sköta det. Plötsligt kommer Chrissie hem för hon har tagit fel handväska. Ross tar tag i Robert medan Aaron ställer sig utom synhåll. När Chrissie kommer in så blir Ross hotfull och säger åt Aaron att ta tag i Chrissie. Robert får leda Ross till kassaskåpet medan Aaron får hålla koll på Chrissie. Hon bönar och ber om att bli släppt för att hjälpa sin far var han nu är men det hjälper inte. När hon får tillfälle knuffar hon undan Aaron och rusar iväg. Det uppstår tumult och bråk när Ross och Robert kommer in men "tjuvarna" lyckas fly.
 
Någon har slagit sönder en ruta hos Dingles. Tyvärr syns inte det på övervakningskameran för det fönstret var inte inom övervakningsområdet.
När Belle kommer hem så säger hon att hon mår dåligt. Lisa vill först prata med henne om det Belle hört tidigare under dagen. Belle ska sedan gå upp för att vila men på vägen tar hon ett glas vatten och något från diskbänken. Jag såg inte vad det var men antingen ett saltkar eller flytande tvål. Strax efter hon gått upp börjar hon må så illa att hon får stanna hemma från skolan nästa dag.
 
Ross möter Marlon och ger honom ett smycke som är till April. Ross säger att Marlon kan säga att smycket är från honom om han inte vill säga att det är från Ross men Marlon vill inte ljuga för sitt barn.
Laurel och Marlon ses och hon är orolig för rättegången som är i morgon. Laurel vill inte att de andra i byn får reda på det. Marlon påpekar att de kanske kommer att behöva hjälp med skjutsningar om hon blir av med körkortet. Marlon berättar att han är ledig i morgon för att stötta henne i rätten. Han kastar sedan påsen med smycket som Ross gett honom för att ge April i en papperskorg.
 
Chrissie ringer efter en ambulans för att Robert fått sig en smäll av en av tjuvarna. Hon och Robert letar sedan efter Lawrence och tillslut hittar de honom. Han säger att han fått en hjärtattack så ambulansen som skulle hämta Robert får ta med sig Lawrence istället. På sjukhuset får de veta att Lawrence kommer att klara sig eftersom detta var hans första hjärtattack och han är en robust man. Chrissie tror att sköterskan har fel eftersom han fått en attack tidigare men då måste Lawrence erkänna att den första attacken var en bluff. Chrissie blir besviken och säger att hon älskar honom men att de kan inte ses på några år och att han bör sälja huset som är alldeles för stort för en person sedan går hon därifrån.
 
Robert är kvar hos Lawrence. Han får massa beröm för att han skyddat Chrissie mot tjuvarna. Lawrence är så tacksam för det Robert gjort. Robert går därifrån och så fort han kommit utanför sjuksalen så kommer det nöjda leendet fram.
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Har problem med att kommentera under "framtiden". Kommer bara fram någon error-sida. Någon med samma problem?

2015-11-18 @ 11:55:23
Postat av: Jackson

Dagens avsnitt innehöll verkligen mest jämmer och elände. Vilken massa suspekta typer! Aaron, Aaron, varför lät Du Dig dras med i detta? Blir det fängelse nu, tro?

Belle kan väl inte vara gravid? Knappast - hon har ju suttit i fängelse, men man tänker osökt tanken.

2015-11-18 @ 12:56:03
Postat av: Nina

Var det salt Belle tog med sig upp tillsammans med vattnet? Tänkte om hon gjorde något med det för att bli "sjuk".

2015-11-18 @ 14:39:29
Postat av: ELIZA

Belle, tog hon inte med sej flytande tvålen från diskbänken? Vill bli sjuk så hon slipper skolan...Vilken löjlig tvärvändning av Lawrence...Nu får han väl Princess-dottern och hela farmen, (kungariket) ha ha ha .......Riktig sk*t hög, den där Robert...Tycker att Andy överreagerade när han fick höra om det ev. målet om Pete´s knarkaffärer...Han med sitt förflutna ska väl inte ha så många åsikter om andra...Och dessutom nyss avslutat (vad heter det).."ilska behandling"...Tror väl knappast Pete matar barnen med narkotika...Ska bli intressant med Laurels domstolsgrej i morgon...har ingen aning om hur hårda dom är i England med sånt...Hon såg ju inte full ut, men dåligt omdöme att ha barn i bilen...Men va, dom dricker ju lunch och kör sedan...

2015-11-18 @ 14:43:35
Postat av: Lena

Skönt att Coronation Street börjar nästa vecka för HTG har jag fått nog av.
Finns inget kvar i serien som tilltalar mig längre.

Så tack Marie för all glädje jag haft av din blogg i flera år, fantastiskt jobb du gör och jag önskar dig allt gott i framtiden.
o tack alla ni som skriver här för att jag fått ta del av alla era funderingar ang. HTG.

Känner att jag inte har någon glädje av HTG längre utan det bara blivit ett tvång, hade lagt ner för länge sedan om inte den här bloggen funnits.

Så tack för mig
Lena

2015-11-18 @ 14:49:39
Postat av: Jackson

Just det, vad var det Belle tog med tillsammans med muggen när hon gick upp till sitt rum? Andy bråkar och skriker stup i kvarten. Sååååå jobbig. Marlon fjantig. Chrissie osympatisk på något sätt o s v. Jag kanske borde göra som Lena ovan, lägga av. Är dock litet för nyfiken för att bara sluta titta.

2015-11-18 @ 15:04:37
Postat av: Niitta

Ge inte upp. Alla serier har väl lite sämre perioder. Det finns ju några karaktärer man inte har lust att sparka i ändalykten. Belle, Chas, Cain, Diane, Bob, Ruby, Dan, Kerrry, David, Edna, säkert fler som jag inte kommer på just nu. Prästerna. 😍

2015-11-18 @ 15:55:37
Postat av: Ylva

Jag förstår inte varför vettige Aaron och dumme Ross var tvungna att lyda Robert och utföra idiotiskt inbrott på Home Farm? Jag kanske har missat något. Såg inte tisdagsavsnittet från början

2015-11-18 @ 16:58:09
Postat av: TinaV

För några avsnitt sedan så pratade Lawrence med någon i telefon och sa det håller på att komma tillbaka, vet någon vad han menade med det? Det var i samband med att han fejkade en hjärtinfarkt.

2015-11-19 @ 08:32:22
Postat av: Jackson

Var det inte hjärtbesvären han menade?

2015-11-19 @ 09:22:39
Postat av: ELIZA

Ylva: Ross stal sk*tgögen Roberts bil när han var på puben, hade tydligen nån sändare på den, eller nåt...Så när Aaron och Ross var med bilen i en lada som tydligen tillhör Moira , kom Robert dit...Och säger åt dom att göra inbrottet på Home farm, annars skulle han sätta dit dom för bilstölden...Och att dom skulle fängsla Lawrence, och Robert skulle hitta honom bunden, och bli HJÄLTE när han drivit iväg rånarna, och hittat och befriat gubben...Men allt gick snett, dottern kom hem vid fel tidpunkt...

2015-11-19 @ 09:27:30
Postat av: ELIZA

Jag tycker allt det här med bilarna i HTG, är löjligt...Är det verkligen så lätt,dom slaktar bilar, vem köper, och en stor lastbil måste väl hämta delarna, ingen ser nåt, någonsin...

2015-11-19 @ 09:31:43
Postat av: Jackson

Tycker att Ruby är så söt och mysig. Hon var så gullig när ohon fantiserade om fluffiga brudklänningar.

2015-11-19 @ 10:21:33
Postat av: Malin

Det var salt Belle tog, man kan använda det för att framkalla kräkningar... =)

2015-11-20 @ 11:41:56
URL: http://doohs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0