"Welcome home from LISA"

Inskrivet kl 13:31
 
Moira får veta att Cain lovat Charity att hon får bo där hos dem i några dagar. Hon blir inte glad.
 
Lawrence kommer tillbaka till byn med sin dotter. Han träffar Edna och berättar att kan tänka sig att flytta dit. Han är intresserad av att köpa Home Farm.
 
Nicola sköter visningen på Home Farm för att kanske kunna få jobb hos eventuella nya köparna för hon vill inte tillbaka till fabriken.
 
Leyla ber Rakesh om hjälp med hur hon ska göra med sin del av företaget. Megan som varit hos banken har fått godkänt för lån så hon kan köpa ut Leyla men när hon säger det säger Rakesh att de vill ha minst det dubbla. Megan blir förbannad men Leyla vill egentligen bara att de fortsätter samarbetet som förut.
 
Charity är inte bjuden till välkommenhemfesten för Lisa. Zak vill inte att de berättar vad som hänt för Lisa.
 
Någon är vid Jack Sugdens grav. Denne person kommer sedan till puben. Det visar sig vara Robert (en ny skådespelare, så han är sig inte riktigt lik) Han pratar lite med Diane och Victoria men har inte tid att stanna. Han lovar att de båda blir bjudna på hans bröllop när det nu blir av.
 
Megan beklagar sig för Jai om att Leyla dubblat priset på sin andel av företaget. Jai erbjuder sig att låna pengar till Megan så hon kan köpa ut Leyla. När han sedan berättar det för Leyla så vill inte hon sälja. Jai hotar med att det kan bli bråkigt om hon går emot men då säger Leyla att hon har alla sexsms kvar som han skickat och även några bilder och det tänker hon visa Megan om han strular.
 
Chas söker upp Charity på gården. Hon skäller ut henne och säger åt henne att ta sig samman och inte bara sitta där och tycka synd om sig själv, hon behöver ta kontakt med Noah.
 
Nicola sköter visningen på Home Farm. Lawrence dotter Chrissie dyker upp för att titta men Nicola tror att hon inte har några pengar. Chrissie går runt och efter en stund upptäcker Nicola att en klocka saknas i ett av rummen. Hon anklagar genast Chrissie och börjar slita i hennes handväska. Rodney som hört allt har försökt få kontakt med Nicola men hon lyssnar inte. Tillslut lyckas Rodney få Nicola till att lyssna för klockan har han flyttat till ett annat rum. Nicola ber om ursäkt men när Chrissie går ut för att kolla stallen så säger Nicola till Andy och Katie att låtsas vara budgivare för att hon inte ska kunna köpa Home Farm.
 
Megan träffar Jai på kaféet. Han säger att det kommer ta några dagar innan han ordnat fram pengarna men då säger hon att hon vill att han hellre lägger pengarna på att hitta Archie. Hon går sedan till kontoret för att prata med Leyla. Megan säger att de ska jobba ihop så lite som möjligt och att hon kommer att arbeta mycket hemifrån.
 
Dan, Ali och Ruby ska skypea med Sean. Kerry följer med för att hålla koll på Dan och Ali. Ruby märker Kerrys sura blickar på Ali och frågar vad som händer. Ingen av dem vill erkänna så Ruby säger att de alla ska äta middag ihop och bete sig som vuxna vänner för hon är trött på alla bråk.
 
Chrissie kommer tillbaka in på Home Farm och hör hur Andy och Katie pratar om att köpa stället. De låtsas vara ett rikt par. Nicola njuter av skådespelet. Chrisse hör att paret är redo att betala väldigt mycket så hon säger att hon inte är intresserad. Precis då kommer Robert in. Han är Chrissies pojkvän, den som hennes pappa inte tycker om. Robert skrattar åt att Andy och Katie låtsas vara andra än de är. Han gillar att kunna reta Andy genom att säga att de ska köpa Home Farm men när han är ensam med Chrissie så säger han att han inte vill flytta dit.
 
Lisa kommer hem från Lizzie. Hon märker att både Noah och Sam är irriterade på Charity och att hon inte är där. Lisa frågar då vad som hänt och tillslut måste de berätta. Hon blir förbannad på hela familjen och tillslut går hon därifrån så de kan sitta kvar och låtsas som om inget hänt som hon säger.
 
Charity dyker upp hos Dingles för att prata med Noah. Han vill fortfarande inte prata med henne. Hon lovar att bättra sig men då säger Samson att det kommer inte att hålla. Charity blir så förbannad att hon skäller ut Samson. Sam ryter till och säger åt henne att gå. Charity försöker prata lite till med Noah men han rör inte en min.
 
Moira säger till Charity som kommit hem att hon måste hjälpa till på gården om hon ska bo där. Charity måste gå upp kl 5 för att hjälpa till att mocka hos korna. Hon protesterar men även Cain säger att Moira bara vill väl.
 
Det har kommit fler par för att titta på Home Farm. Robert fortsätter att reta Andy och Katie men när han kallar henne för byhoran blir Andy förbannad och slår till sin bror. Precis då kommer Lawrence och undrar vad som händer. Han pratar med Andy och inser att de båda två ogillar Robert. Lawrence har insett att Robert är väldigt manipulativ och tuff, vilket är bra i affärer men inte som dotterns man.
 
Lawrence, Chrissie och Robert stannar till vid puben innan de ska åka. Robert har ingen lust men Lawrence säger att de måste hälsa på Roberts släkt som äger stället. När de står vid bardisken så går Lawrence iväg.
 
Andy och Katie kommer till puben och blir förvånade över att Robert är kvar. De fortsätter att tjafsa för Andy vill inte ha sin bror där. Lawrence kommer tillbaka och talar om att han köpt Home Farm. När Robert muttrar om det så säger Lawrence att det är bara att välja att inte flytta dit om det inte passar.
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

Byns nya psykopat har anlänt.
Tycker det är jobbigt att vänja sig vid, att en annan skådis tar över en roll från en tidigare. Även om det i många fall varit en förbättring, tänker framförallt på Victoria.

2015-11-02 @ 12:21:54
Postat av: anonym

Fan vad jag älskar hur dom behandlar charity, framförallt moira och cain. Charity tror ju att hon är finare än dom andra dingles så hon kan gott gå ut och mocka lite skit! ! Haha..Inte för att hon kommer lära sig nåt av det och tycker d är bra att noah är som han är mot henne!!!!

2015-11-02 @ 14:39:51
Postat av: Petsod

En liten fråga: varför är Andy och Robert sådana ovänner?

2015-11-02 @ 15:44:48
Postat av: AnnaS

Tycker den nya skådespelaren är ganska lik den gamla Robert.
Han och Andy är väl ovänner för att han låg med Katie samma dag som hon gifte sig med Andy? Blev hon ihop med Robert sen också? Gissar att andra minns bättre.

2015-11-02 @ 16:25:15
Postat av: Nyfiken Kvinna

Hur länge ska Charity bo kvar hos Moira och Cain? Det lär väl inte bli någon bra combo i längden, särskilt inte när Moira vet att Cain en gång var tillsammans med Charity. Moira och Cain måste ha ett väldigt tålamod som tillåter folk flytta in och ut hos dem.

Att Robert kom tillbaka till byn var en överaskning, särskilt just när Andy och Katie bestämt att dom ska gifta sig.

2015-11-02 @ 16:49:36
Postat av: Niitta

Ja, ska historien upprepa sig, Katie och läbbiga Robert.

2015-11-02 @ 17:52:31
Postat av: Ylva

Kul med lite nytt folk i byn tycker jag!

2015-11-02 @ 19:55:06
Postat av: Angelica T

Katie och Robert hade en affär som avslöjades på bröllopsdagen. Katie och Robert blev inte tillsammans, det sluta med att Robert lämna byn. Sen fick vi se att han kom till pappans (Jack) begravning. Men sen försvann han igen tills nu 😊

2015-11-02 @ 20:07:52
Postat av: ELIZA

Boooring.......Och trist att se en annan spela Robert....

2015-11-02 @ 21:51:31
Postat av: Stina

Jag tyckte han var väldigt lik den gamle Robert, hade ni inte sagt något hade jag inte märkt att det var en ny skådespelare.

2015-11-02 @ 22:18:28
Postat av: Jonas

Den gamle Robert såg mer fjortisaktig ut och han ser precis likadan ut idag (såg honom nyligen i en film).

2015-11-02 @ 22:56:02
Postat av: Anonym

Jag förstod sambandet mellan Robert och den nya familjen genast när han kom till gravplatsen och efter det fick se den nya familjen. Det hade varit alltför osannolikt att de inte hade haft med varandra att göra och jag hade tydligen rätt i mina gissningar. Blev jag glad att han har kommit tillbaka? Det blev jag definitivt inte och jag hoppas att han försvinner ur serien inom den närmaste tiden, men jag skulle tro att han kommer att stanna kvar ett tag och det är typiskt, men jag hoppas att han försvinner med tiden. En annan tanke var om skylten hos Dingle. Hur tänkte de? Welcome home FROM Lisa?

2015-11-03 @ 22:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0