En hjärtattack eller inte

Inskrivet onsdag 18/11 kl 00:15
 
Polisen kommer hem till Jai för att ställa frågor om Rachel. Han säger samma sak som han sagt till andra, att han inte vet var hon är. Ali kommer dit och hon blir förbannad över att polisen tror på det Jai säger.
 
Robert och Victoria anordnar en minnesstund för deras mamma Sarah. Andy säger till Victoria att han inte vill vara med på den eftersom han känner att Robert anklagar honom fortfarande för mammans död. Victoria berättar det för Robert som söker upp Andy och ber honom komma. Han säger att han vet att det hela var en olyckshändelse.
 
Chas kommer med en övervakningskamera till familjen Dingle så de kan hålla koll på om någon återekommer för att klottra på deras hus. Zak är överlycklig över att kunna se på tv:n vem som går utanför huset. När han ser att Lachlan är utanför vill han gå ut för att haffa honom men Lisa stoppar Zak och talar om att de måste ha mer bevis än att han bara går förbi. Hon vill inte att de blir osams med nya familjen på Home Farm.
 
Rakesh frågar Jai om vad pengarna gått till och vad som hänt med Rachel. Han säger att han tänker kolla upp det där med den döda kvinnan som hittats i närheten.
 
Andy kommer till minnesstunden vid deras mammas grav tillsammans med Katie och Sarah. Robert, Chrissie och Victoria är redan där. (Det var någon mer där men jag minns inte vem eller vilka) Victoria håller ett litet tal om saknaden och de få minnen hon har. Sedan ska Robert också säga några ord men Chrissies mobil ringer och stör dem. Hon skyndar sig hem för hennes far har fått en hjärtattack. När de kommer till Home Farm så visar det sig att det var falskt alarm, Lawrence hade inte fått någon attack trots domingar i armen. (Om han fortsätter så så kommer ingen tro honom den dagen han får en attack)
 
Sarah är jätteglad över att Andy och Katie ska flytta till en gård. Hon vill också flytta dit när hon får veta att hon kan få ha en egen häst där.
 
Lisa är på fabriken och ser att Archie är på kontoret med Jai. För att underlätta för Jai så erbjuder hon sig att passa barnet så Jai kan sköta några viktiga samtal. Hon messar Sam som skyndar sig till fabriken men han hinner knappt träffa Archie för Jai är klar och vill ha tillbaka sin son.
 
Belle får veta att familjen inte har råd med hennes hemundervisning så efter jul måste hon börja gå i skolan igen.
 
Ali frågar Rakesh om de finns något de kan göra för att få träffa Archie. Han säger att de kan försöka yrka på att få ha barnet två dagar i veckan. Ali talar om det för Jai som inte alls blir glad men säger åt henne att hennes advokat kan ju alltid försöka. Jai blir inte gladare när han hör att det är Rakesh som pratat med Ali.
 
Jai träffar Rakesh och säger åt honom att inte ge råd åt Ali. Rakesh svarar att hon har all rätt att försöka träffa syskonbarnet om hon vill. Han säger att han kollat upp den döda kvinnan och att det inte var Rachel men något skumt är det ändå med hennes försvinnande. Rakesh säger att han tror att Jai lär behöva en advokat snart.
 
Ross stjäl en bil ifrån Debbies verkstad. Aaron upptäcker det och blir förbannad men Ross säger att det ger bra med pengar. Senare så kommer Ross med ett kuvert till Aaron för hans del i bilen. Aaron vill inte ha några pengar och ännu mindre något samarbete med Ross. Pete som råkar höra detta konfronterar Ross så fort Aaron gått. Ross bryr sig inte om vad Pete tycker så Pete går hem till Debbie och berättar vem som är skyldig till bilstölden. Sedan ringer han polisen och anger sin bror för att lära honom en läxa.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Förstår om Ali blir förbannad, hon vill ju veta vad som hänt Rachel...

2015-11-16 @ 16:16:22
Postat av: ELIZA

Är det ens Jai´s son?....Hur kan han vara så säker på det....

2015-11-16 @ 20:44:42
Postat av: Jackson

Jai ljuger som en häst travar, men vad har egentligen hänt Rachel? Skummisen som lämnade över pojken undrar jag mycket över.

2015-11-16 @ 22:09:17
Postat av: anonym

Håller med där med jai. Borde kanske ta dna test på barnet!! Han har säkert blivit lurad!!

Robert blev väldigt ödmjuk idag!! Jäkla svärfar han har, fejkar sjukdom så fort han inte får dotterns uppmärksamhet!!!!

2015-11-17 @ 07:15:56
Postat av: Mammio

Rachel skulle aldrig lämna bort Archie sådär till Jai, om det hade varit sant att hon ville ha hjälp med rehab (men hon knarkar ju inte) så hade hon bett Ali o Sam om hjälp.

Jag tror att Jai blir lurad o att Archie inte är den rätta Archie!

2015-11-17 @ 10:54:01
Postat av: TinaV

Det barnet som spelar Archie måste vara samma skådespelare som spelade Archie innan, han liknar nämligen Jais pappa.

2015-11-17 @ 15:09:21
Postat av: Pandora

Tycker att folk skall sluta med sina låtsasspekulationer angående Archie. Jag har märkt att när ett flertal folk här låtsas att "Spekulera" om vad som skall hända i framtiden så brukar det allt för ofta visa sig att dom har "Rätt", dvs har läst på olika hemsidor om vad som skall hända i framtiden. Detta är inte speciellt stiligt mot dem som inte vill få sina överraskningar förstörda av ett gäng låtsassibyllor!

Personligen så tror jag att det är den riktiga Archie som har kommit hem, för ungen är på pricken lik den som åkte iväg, och det verkar högst osannolikt att en bedragare skulle ha lyckats hitta en karbonkopia av den äkta Archie. Frågan är bara var Rachel har tagit vägen, för inte tror jag att hon helt plötsligt skulle ha blivit knarkare!

2015-11-17 @ 15:52:56
Postat av: Niitta

Ajdå! 🔮

2015-11-17 @ 17:23:33
Postat av: ELIZA

Det här är en blogg som vi roar oss med att spekulera i...Och om du menar mej, så är jag varken "Sibylla" eller har kollat i förväg...Och OM det nu stämmer vad folk trott tidigare, så är det väl bevis på hur förutsägbart vissa saker är...Och jag tror fortfarande INTE att det är Jai´s riktiga son...Vore väl konstigt att Rachel skulle ge bort sonen , när hon INTE är missbrukare och INTE sitter på torken..?? Frågan är då bara, vems är ungen?????????????????????????????

2015-11-17 @ 17:59:48
Postat av: Niitta

Jag har varit ganska kass på att gissa, men jag tror att det är Archie, han ser väl ut som jag minns honom. Förresten tycker jag att han liknar "Jai " , samma skarpa näsa. Skulle kunna tro att det finns riktiga blodsband dem emellan.

2015-11-17 @ 19:05:08
Postat av: Julia

Jag brukar kolla lite spoliers ibland, gillar att ha lite koll på om någon t.ex ska lämna serien. Men jag skulle aldrig hinta om något här på sidan. Och det tror jag inte där är någon annan som medvetet gör heller. Tycker folk här inne har en väldig hög respekt när det gäller just att inte spoila. Men en del händelser i serien är väldigt uppenbara och det är ju inte konstigt då om en del gissar rätt. Tycker det är himla roligt med folks spekulationer angående händelser jag redan vet hur de kommer utspela sig i förväg ;) Men om jag kollar spoilers brukar jag inte rota i detaljer, utan får mer bara ut att ditt eller datt kommer att ske. Så jag spekulerar en hel del jag med.. men kanske med ett annat utgångsläge.. så därför väljer jag att inte kommentera en del händelser, vill inte råka försäga mig, känns inte shysst.

2015-11-17 @ 22:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0