Tänk på vad pappa nyss gjort

Inskrivet onsdag 25/11 kl 13:18
 
Skolan ringer för April har ont i magen. Marlon hämtar henne och de går till kyrkogården så han kan prata om Donnas gravsten. April blir nöjd bara stenen har glittrande bokstäver. Sedan går de till kaféet och April får en milkshake. Laurel som kommer dit blir lite besviken över att Marlon belönar det "magonda" med något gott. När de sedan sitter där försöker Laurel och Marlon prata ut med varann men April kräver uppmärksamhet så Marlon blir okoncentrerad.
 
Pete berättar allt om sin sits med den uppskjutna rättegången för sin far. James tycker att Pete ska sätta dit Charity. Pete vägrar och han är så trött på situationen att han inte svarar när Debbie ringer.
 
Nicola och Jimmy kommer hem för att ha lite sex nu när han blivit bra efter operationen. De hinner inte långt förrän de inser att de inte är ensamma hemma. Georgia och Rodney har precis utnyttjade den egentid de haft hemma i huset. Rodney vill stanna kvar hemma på lunch men Georgia har insett att Nicola och Jimmy vill vara ensamma så hon lyckas övertala Rodney att följa med ut på lunch. Nicola har först svårt att slå bort tanken på vad hennes far gjort men tillsist så lyckas hon och Jimmy äntligen få sin stund ihop.
 
Debbie följer med Aaron och Ross när de berättar för Chas om vad de gjort. Givetvis blir Chas väldigt besviken och orolig för sin son.
 
Rakesh fortsätter att påpeka att Kirin måste gå till skolan och sköta sig. Det slutar med att om Kirin inte vill följa reglerna i huset så får han flytta. Kirin packar då ihop alla sina saker och flyttar in hos Vanessa, Leyla och Katie utan att fråga dem om det är okej.
 
Moira är less på Charitys svek så när Charity kommer hem får hon veta att Moira inte vill ha henne där. Noah som också är med blir väldigt besviken för han gillar att bo på gården så han tycker inte det är rättvist att de måste flytta. Moira ändrar sig och ger Charity en chans till.
 
Pete får veta att Debbie vill att de sätter dit hennes mamma. Han vill inte gå med på det ifall att Debbie ångrar sig men Debbie lovar att göra det själv om han inte gör det.
 
Katie säger till Vanessa att prata med Kirin för han kan inte bo där. Vanessa tycker det är jobbigt för hon vill inte såra honom. När Rhona hör på puben att Kirin säger till Priya att han flyttat in för gott så berättar hon det för Vanessa. Kirin kommer hem och Vanessa säger åt honom att han måste bli sams med sin far för hon är inte beredd att bo ihop med honom än, kanske i framtiden när de har ett eget hus. Kirin blir ledsen och fäller en tår.
 
Nicola tjatar om att de måste fortsätta försöka skaffa ett barn till. Jimmy som fått problem efter att de hade sex vågar inte tala om för henne att han har svullnat upp där nertill. Han ber Bob att titta på hur det ser ut och om det är dags att ringa läkaren. Precis när Jimmy dragit ned byxorna och Bob hukar sig framför honom så kommer Brenda in. Hon bli både förvånad och lite äcklad.
 
Harriet ska gå på ett avfirande för en föredetta poliskollega och hon vill vara fint klädd så hon har köpt en armlös klänning i svart spets. Hon frågar Ashley, som precis är på väg ut, om hur hon ser ut i den och han berömmer henne. Precis när hon ska gå in så ser hon Bails som är på väg hem till Debbie. Harriet känner igen honom från åren när hon jobbade som polis.
 
Bails säger till Pete att han vill ha ett erkännande av Charity och det räcker inte med en inspelning. När Bails gått säger Debbie att hon kommer att spela in Charity i alla fall.
 
Jimmy har fått i uppdrag av Nicola att be Rodney att flytta så de kan ha ensamtid lite oftare. Eftersom han har ont i pungen vill han inte att Rodney flyttar så han får det till att de ska se alla James Bond filmerna, en om dagen för att sedan avgöra vilken skådespelare är bästa Bonden. Nicola blir inte alls glad.
 
Ali och Ruby sitter på puben och pratar om hur Ali försöker hitta Rachel och de diskuterar  hur viktigt det är att familjen är samlad till bröllopet. Harriet hör detta och säger att hon har ändrat sig, hon kommer att viga dem men i smyg så inte biskopen får veta något.
 
Debbie söker upp Charity på gården. De pratar om Cains 40års fest som är snart. (Har de nämnt den tidigare?) Debbie säger att hon vill sluta fred och Charity blir jätteglad. De kommer överens om att gå hem till Debbie för ett glas vin.
 
Charity blir lite förvånad över att Pete ska sitta med dem när de pratar. Debbie försöker få Charity till att prata om vad som hänt och hon blir rätt upprörd när Charity inte vill berätta allt. Det gör att Charity känner sig påhoppad och vill gå hem. Pete lyckas få henne att lugna ned sig och de fortsätter att prata. Charity försöker att låta det som hänt vara men Debbie försöker återigen att få fram sanningen. Tillslut får Pete nog och tar fram bandspelaren och erkänner vad de tänkt göra.  Charity blir väldigt besviken och Debbie ledsen för nu kommer Pete att hamna i fängelse för dråp som han inte ens är skyldig till.
 
Bails får veta att Pete inte tänker sätta dit Charity och han blir besviken. Han säger att det var ett dåligt val av honom.
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Varför spelar inte Pete och Debbie in polisen istället?
Jag fattar inte heller varför folk inte kan vara ärliga och berätta om sina problem, som Jimmie till Nicola.

2015-11-24 @ 12:42:23
Postat av: AnnaS

Förstår inte heller varför inte Jimmy berättar för Nicola.
Undrar om Harriet vet nåt om den där polisen som de kan använda mot honom! Hon sa ju att hon jobbat ihop med honom samtidigt som hon tittade konstigt på honom.

2015-11-24 @ 22:34:27
Postat av: jackson

Den polisen verkar ju vara synnerligen korrumperad.

2015-11-24 @ 22:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0