En pirat med tårar

Inskrivet kl 22:17
 
Ross är inte beredd att stanna hos Marlon för att träffa April men hon ber honom och tillslut så stannar han. Han leker pirat och tittar på film. Ross får till och med torka bort några tårar när April nämner Donna. April är så nöjd att hon somnar i hans famn på soffan. Marlon blir tvungen att erkänna att han kastade armbandet Ross köpt till henne. När Marlon frågar honom om han vill komma tillbaka så tvekar han. Laurel som kommer hem blir rasande när hon ser Ross sitta vid köksbordet.
 
Vanessa söker upp Moira för att be om ursäkt för Kirins vägnar. Moira blir upprörd när hon hör att det var han som lämnade henne utan att kolla hur hon mådde efter olyckan. Hon är redo att ringa polisen direkt men Vanessa ber henne låta bli. Vanessa påpekar att hon ställt upp för Moira både när Ross behövde sys efter skottskadan och när Adam stal Ketaminet ur veterinärväskan. Moira inser att hon är skyldig Vanessa denna tjänst men hon påtalar att deras vänskap är över i och med detta.
 
Chrissie vill att Aaron hittar en häftig bil till Robert i present. Robert kommer till verkstan men då går Chrissie därifrån. Han vill bjuda Aaron på en kaffe och bli vän med honom. Aaron förstår inte riktigt varför men lovar att åtminstone tänka på saken.
 
Pete blir frikänd från anklagelserna. Han och Debbie vet inte varför polisen ändrat sig men när de går till puben för att fira så erkänner Charity att hon varit på stationen och lämnat ett erkännande, för Debbies skull.
 
Laurel talar om för Marlon att hon är ledsen för att han aldrig tänker på hennes känslor. Hon funderar ibland på om hon skulle dö så kanske han skulle älska henne. Doug som märker osämjan i huset går till Laurel när hon är på jobbet. Han säger åt henne att antingen skiljas eller kämpa ihop med Marlon. Det gör att hon söker upp Marlon på puben och ber honom att de ska få April till en terapeut för att hon ska få hjälp. Marlon är motvillig eftersom April inte vill prata med någon okänd men Laurel påpekar att April är ett barn som inte vet sitt bästa.
 
Ashley får ett julkort från Carole där hon berättar att hennes skilsmässa är klar. Han nämner det för Bob som råder honom att använda julkortet för att se om Harriet blir svartsjuk för då har hon känslor för honom. Ashley pratar med Harriet och nämner att han kanske ska ta kontakt med Carole. Hon blir väldigt irriterad och får bråttom iväg.
 
Robert kommer in på Megans och Leylas kontor. Han ser att Leyla har gråtit och får veta att hon är ledsen för en kommentar som Vanessa gett henne. Han står väldigt nära henne när Chrissie kommer in och frågar efter Megan. Leyla svarar att det är hon som ska hjälpa dem och de kan börja med att berätta vilken sorts blommor de önskar sig till bröllopet.
 
Andy är på puben med Robert för att skriva på hyreskontraktet för gården. Andy muttrar endel eftersom hyran plötsligt blivit tre gånger högre än vad Lawrence sagt från början. De börjar tjafsa som vanligt så Diane säger åt dem att lägga av och för att visa att de kan bete sig som vuxna så bjuder hon dem på middag.
De och Victoria kommer till middagen som inte blir helt fri från tjafs. Aaron kommer in och blir bjuden att sitta med. Då reser sig Robert och går därifrån med ursäkten att han måste ordna med bröllopet. När Aaron kommer ut så sitter Robert i sin bil. Aaron bjuder med Robert på en öl i stan men Robert undrar varför han skulle vilja följa med.
 
Cain får reda på vad Charity gjort så när han kommer hem pratar han med henne. Han lovar att hjälpa henne så gott han kan. Cain söker upp Rakesh och talar om att Kirin kommer att gå fri utan hämnd om Rakesh ställer upp och försvarar Charity i rätten så att hon blir frikänd. Rakesh protesterar eftersom han är affärsjurist men Cain accepterar inte den bortförklaringen.
 

Kommentarer
Postat av: anonym

Alltså varför ska alla alltid hjälpa charity? Hon är ju inte ett dugg tacksam och utnyttjar allt och alla!! Hon lär sig ju aldrig Heller! ! Undra vad moira säger när hon får reda på att cain ska hjälpa charity..

2015-11-27 @ 07:08:41
Postat av: Anonym

Ja, inga andra har väl fått så mycket hjälp som hon. Det förefaller som om hon alltid, mer eller mindre, förväntar sig att allt, med andras hjälp, skall ordna sig på ett eller annat sätt.

2015-11-27 @ 10:31:08
Postat av: Julia

De hjälper väl henne pga Noah skulle jag tro. Frågan är dock hur bra han egentligen har det med henne? En del brukar ju säga att föräldern är det bästa även om det inte är 100 optimalt, men är det verkligen så? I Noah's fall tror jag han skulle ha det mycket bättre hos Lisa eller Debbie. Någon stans där han kan få lite mer stabilitet, även om det inte är hundra stabilt hos de heller. Slippa flytta hitan och ditan och bo med mammas nya män.

2015-11-27 @ 11:35:01
Postat av: Anonym

Falskare karlelände än Robert får man nog leta efter!!!Fy, vilken apa!!!!

2015-11-27 @ 17:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0