Jobba när man har en romantisk kväll

Inskrivet måndag 23/11 kl 10:57
 
Nicola fjäskar för Robert på kontoret. Då tar han fram sin mobil där han har en inspelning på när hon fyllepratar om när de hade ihop det. Hon tror då att hon kommer att få sparken men Lawrence kommer in så Robert säger bara att hon får bevisa att hon är värd jobbet.
 
Laurel är så glad över att hon kommer få en natt med sin man i enskildhet så hon börjar skicka sexiga sms till honom. Marlon blir något förvånad men sedan glad. När de sedan lämnar April hos Brenda så har Marlon svårt att gå därifrån. De kommer till värdshuset men hinner inte vara där speciellt länge innan Finn kommer in för att be Marlon om hjälp i köket. Eric har tagit ledigt och nu har de ett middagssällskap som behöver mat. Marlon säger nej men blir övertalad att hjälpa till en liten stund i alla fall.
 
Andy får inte jobba kvar på Bartons gård eftersom Moira vill visa att hon ställer upp för sin familj. Hon prata med Katie för att få dem att förstå hennes synpunkt. Katie säger sedan till Andy att han bör tänka på hur det påverkar barnen om han söker ensam vårdnad.
 
Cain har pratat med Chrissie och bett henne att säga till Lachlan att låta Belle vara. Hon pratar med sonen och han säger att han inte gjort henne något.
När Lachlan ser Belle inne i byn så smyger han fram och hon upptäcker honom. Han berättar att Cain pratat med hans mamma. Lachlan ber om ursäkt men han vill bara vara vän med henne. Belle ser först glad ut men plötsligt får hon panik och slår honom i huvudet med en kasse där hon har en burk vaniljsås som hon precis handlat till familjen. Sedan rusar hon iväg.
 
Lawrence får reda på att Andy velat ha anstånd med hyran så han låter Robert bestämma hur det ska bli. Robert söker upp Andy och berättar att Andy som fått gården bör ha en ordentlig hyra. Det blir tjafs mellan bröderna och när Robert hotar med vräkning från bostadshuset och dessutom kallar Katie för hora så får Andy nog och knuffar ut honom ur huset.
 
Polisen kommer för att arrestera Pete för han blir anklagad för dråp. Det finns vittnen till att han sålt piller till tjejen som dog.
 
Marlon, som hjälpt Finn i köket, går upp till Laurel på rummet. Hon har druckit en del av deras champagne och somnat på sängen. Han lägger en liten rädisblomma på sängbordet och går ner till köket igen. Laurel vaknar efter en stund och går besviket ner till honom. Hon märker att han fortsätter att hjälpa Finn så hon går upp till rummet igen. Återigen har hon somnat efter att ha druckit upp resten av champagnen när Marlon kommer upp. Han ringer Brenda i smyg för att prata med April. Laurel som är vaken eller vaknar precis hör det.
 
Ashley och Harriet är i kyrkan när de hör att någon är där. De hittar Belle alldels ledsen och blodig bakom ett draperi. De följer henne hem. Zak och Lisa vill genast åka till polisen men Belle vägrar, hon blir helt hysterisk när de försöker övertala henne till att de måste göra en anmälan.
 
Chrissie och Lawrence är på puben när Ashley och Harriet kommer in och berättar för Chas om vad som hänt Belle. De får bråttom till Home Farm för att prata med Lachlan. Lachlan nekar först till att ha träffat Belle men när Chrissie ser smygfotade bilder på Belle så erkänner han att han pratat med henne men att hon slog till honom och stack. Chrissie säger att han får inte träffa henne fler gånger. Hon pratar sedan med sin far om oron över att Lachlan ska göra samma sak han gjort förut (vad det nu är)
 
Robert kommer in på puben och när Lawrence och Chrissie inte är där som planerat så pratar han med Aaron istället. Han säger att det var dumt att byta bromsklossar på Chrissies bil gratis för det är misstänksamt. Robert tror att Aaron är intresserad av henne men då svarar Aaron att han kanske blir det när han slutat vara bög.
 
Robert åker hem till Home Farm och får reda på vad som hänt. Han lovar att prata med Lachlan om saken. Sedan påpekar han att det är dags att de bestämmer datum för bröllopet. Chrissie blir glad över att han ställer upp för hennes son.
 
Dingles är oroliga för att Belle ska ha blivit våldtagen. De vill fortfarande anmäla men Belle vägrar. Hon går iväg till ladan där hon tar upp en burk med piller. Hon häller upp näven full med tabletter men precis när hon ska ta dem så kastar hon dem på marken och stampar på dem.
(Jag tror att Belle orsakat skadorna själv, som straff eller så... Hon behöver ju professionell hjälp)
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Där fick Andy! I alla fall en fördel med att Robert har kommit tillbaka! Inget jobb och ingen gård!

Orealistiskt att Marlon skulle behöva laga mat till en massa gäster i värdshuset. Endera har man väl en kock på plats eller så har man stängt. Men tråkigt när de äntligen skulle få lite egentid.

Fick man se vad som hände med Belle? Jag råkade titta bort ett ögonblick när hon och Lachlan bråkade. Vad är Lachlan för psykopat egentligen? Borde han gå lös?

2015-11-20 @ 12:38:36
Postat av: Niitta

Jag hann inte heller med. Vad hände? Misshandlade han henne eller skadade hon sig när hon sprang iväg hals över huvud i mörkret.

2015-11-20 @ 17:44:37
Postat av: Anonym

Nån mer än jag som får känsla att Belle gjort detta mot sig själv? Hon verkar ju switcha humör i en grisblink...

2015-11-20 @ 18:32:13
Postat av: Stina

Man fick inte se vad som hände Belle men jag fick också en känsla av att hon skadade sig själv. Vet inte riktigt vad Lachlan har hållit på med tidigare men det får vi säkert veta så småningom. Stackars Lachlan, Robert är verkligen ingen bra förebild

2015-11-20 @ 21:55:09
Postat av: ELIZA

Uppfattade inte vad hon kastade på Lachlan... Men såg blicken på honom, den var inte vänlig...Tror absolut att han är skyldig till hennes skador... Men vad har han gjort tidigare??..Dom pratar, mamman och Lawrence som om han gjort nåt, inte så bra, tidigare....Och där kom ju Marlon undan lätt...VARFÖR väckte han inte Laurel...Tog chansen att stå i B&B´s kök...Och missade jag nåt??????????????? Finn hade en massa gäster i restaurangen, och i nästa????? scen kom han hem till Debbie, med Pappa och broder, med en massa hämtmat..???? (Kanske inte i nästa scen, men det var samma dag, väl??)...

2015-11-20 @ 21:57:37
Postat av: Anonym

Det skulle kunna vara Lachlan och jag tror att han har bidragit till form av skada tidigare, men det skulle faktiskt lika väl kunna vara hon som ligger bakom skadorna. Jag vet att hon har kommit hem nyligen och det är stor omställning, men det finns delar av beteendet som ger vissa tecken om att det kan röra sig om psykisk ohälsa.

2015-11-20 @ 22:20:33
Postat av: Julia

Jag fick känslan av att Lachlan tagit opassande bilder tidigare. Något lurt är det helt klart med honom.

Angående Belle fick jag också känslan av att hon gjort det mot sig själv. Och vad tittade hon på när hon pratade?? Hon borde få professionell hjälp, känns som att hon är psykiskt instabil för tillfälligt. Speciellt när hon slog Lachlan. Först verkar hon glad över att han vill bli vän, sedan tvärvänder hon :s

2015-11-20 @ 23:19:05
Postat av: Jackson

Jag tror att Belle har skadat sig själv. Hon behöver säkert proffshjälp nu. Lachlan verkar, som så många andra i serien, skum. Hans mamma blir jag heller inte klok på. Räcker det inte snart med mystiska individer? Och hur skall det gå för Pete? Elände! Marlon och Andy orkar jag bara inte med. Hade jag varit Laurel hade jag, snabbt som ögat, pyst iväg från B&B't när karlsloken började laga mat. Visst, han ville hjälpa Finn, men, som någon skrev här ovanför, varför ha öppet när man inte har någon kock i tjänst?

2015-11-21 @ 16:41:19
Postat av: Hedda

Nu är det så igen, att jag måste ha tv:n på ljudlöst ibland när jag kollar på HTG. Att man fortfarande orkar.. Jag blir galen på Robert. Gillar inte nya skådisen heller. Marlon beter sig som en riktig tönt också. Belle tycker man ju synd om, men det är så jobbigt att se.. Och det här med att sno lyxbilar på löpande band i vår lilla by? Känns så löjligt. Jag saknar Shadrach. Han var lite skojig i alla fall. Vore kul med lite lagom romantik också. Och hur kan ungarna ha håltimme i skolan och

2015-11-21 @ 17:53:47
Postat av: Hedda

Resten av texten försvann, ser jag. Undrade hur ungarna kunde tillbringa håltimmarna/rasterna på kaféet eller hemma, när de ändå tar bussen till plugget. Måste vara en bit ifrån byn.

2015-11-21 @ 17:58:41
Postat av: TinaV

Hedda jag tänkte precis detsamma.
I scenen där Laurel sov såg hon ut som en gammal gubbe, men Brenda har verkligen blivit snygg.
Varför väckte inte Marlon Laurel med lite pussar, då hade hon nog blivit gladare.

2015-11-21 @ 18:05:35
Postat av: Jackson

Hur kunde Belle få fängelsestraff? Är hon inte för ung för det?

2015-11-21 @ 18:38:48
Postat av: Hedda

Ja du Jackson, jag undrar också om Belles fängelsestraff var sanningsenlig. Och TinaV: jag tyckte Laurel hade gjort sig riktigt fin inför den misslyckade dejtnatten. Men inte var hon lika söt efter att ha hällt i sig en hel flaska skumpa. Fy vad besviken jag hade blivit på Marlon.. Men nog är det roligt hur hela personalen från affären, puben, fiket, fabriken, bilverkstaden eller B&B:n kan befinna sig någon annanstans än jobbet, men ändå rullar affärerna på. Visst, det är en tv-serie, men ibland stör man sig på allt :)

2015-11-21 @ 19:58:45
Postat av: anonym

Alltså, hur gammal är Robert, lakhlan och chrissie? Har fram till fredagens avsnitt trott att Chrissie och lakhlan var syskon....inte mor och son!!!

2015-11-22 @ 12:28:08
Postat av: Niitta

Ang utseendet på skådisarna i HTG. Jag tycker att det är skönt att de ser ut som folk gör mest. En blandning av snygga, halvsnygga lite mindre snygga och i alla åldrar och storlekar. Inte plastigt perfekta och styladade som i amerikanska såpor.

2015-11-22 @ 15:34:50
Postat av: Hedda

Exakt Niitta! Jag tycker precis så om skådisarna. Någon verkar tycka t.ex. Nicola är "ful"; jag däremot har alltid gillat hennes look. Och angående Lachlan+familj: han ska ju vara 14, Robert 28, och Chrissie antagligen runt 35.

2015-11-22 @ 22:45:35
Postat av: Anonym

Jackson: Man blir straffmyndig tidigare i Storbritannien.

2015-11-23 @ 03:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0