Hundkidnappning

Inskrivet lördag 7/11 kl 14:24
 
Det blir kort för jag har inte så mycket ork just nu.
 
Chrissie vill anställa Nicola. Lawrence blir förvånad för han hade nämnt det för att reta Robert men inser att Nicola känner till det mesta om Home Farm och människorna i byn.
 
Kerry berättar för Dan om Alis graviditetstest. Han sms:ar sin exfru och frågar om hon gjort testet.  Ali går hem för att prata om det men precis då kommer Ruby och hon märker den tryckta stämningen. Ali erkänner sin otrohet och att hon kanske blivit gravid. Ruby bllir ledsen och besviken och går därifrån. Hon gör slut med Ali för hon litar inte på henne mer. Kerry försöker få Ruby och Ali till att prata ut för att få Ruby att förlåta allt men det fungerar inte.
 
Chas ska hjälpa Lisa att träna lite men när de kommer hem får Lisa problem med andningen och hjärtat. Chas upptäcker Lisas bantningspiller i väskan.
 
Laurel beklagar sig för Nicola att hon inte får ensamtid med sin man längre för April är med dem hela tiden, även i sovrummet.
 
James upptäcker att några kor blivit förgiftade. När han berättar det för Moira och Cain så märker han att de reagerar konstigt. James får veta om utpressningen. Aaron och Cain åker hem till Maxine. De kidnappar hennes hundar men hon visar inte att hon bryr sig om det. Maxine verkar helt oberörd av deras hotelser.
 
Moira hör att någon smyger in hemma hos henne så hon tar en lampfot och smäller till inkräktaren. Det visar sig vara Ross som kommit tillbaka. När hon anklagar honom för det som hänt Adam kommer Charity och hör vad som hänt.
 
Katie talar om för Andy att hon får flytta tillbaka hästarna till Home Farm.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Har Val och Eric flyttat, det var så längesen jag såg dem sist....

Dianes naglar var snygga, hon vill säkert imponera på Doug.

Tråkigt att det blev slut mellan Ali och Ruby, dom kanske behöver lite tid att komma över otroheten.

Maxine är ju rena rama psykopaten, usch vilken människa, tur att Moira har Aaron, Cain och James som hjälper henne.

Marlon och Laurel kan väl ha sex hemma istället, när dom inte hade det på smekmånaden...

Lisa behöver ta det lugnt,tror det blev för mycket med allt som hänt med Belle. Bra att hon försöker banta för sin hälsas skull.

Fisförnäma Nicola fick tillbaka sitt jobb på Home Farm, tycker det var rättvist att Sam fick jobb där också. Om Katie flyttar hästarna dit blir nog Andy svartsjuk.

2015-11-04 @ 13:54:35
Postat av: Jonas

Det är på tiden att Ruby gör sig av med avskrädet.

2015-11-04 @ 20:33:44
Postat av: Jonas

Tyvärr lär hon väl ta henne tillbaka.

2015-11-04 @ 20:34:11
Postat av: ELIZA

Avskräde...

2015-11-04 @ 20:49:16
Postat av: Mammio

Undras vad Ali ska hitta på för att blidka Ruby, synd om barnen, förstås. men det där med att vi var så fulla håller inte, herregud, jag går inte o lägger mig med nån varje gång jag blir full, det ligger ett större problem bakom, kanske det där med ett barn till?

Katie flyttar tillbaks hästarna till Home Farm, mer bråk med Andy o Robert, kan jag tro. Och när ska Robert börja ligga runt o med vem?

Anar ett samarbete med Charity, Cain o Aaron för att få bort den vidriga Maxine. En sista god gärning från Charity innan hon hamnar i fängelse?

2015-11-05 @ 09:53:48
Postat av: Mammio

Ja, just det, vem tar med sig en unge på smekmånad?! Nej, det här äktenskapet har stora problem på gång, stackars laurel.

2015-11-05 @ 09:54:57
Postat av: Niitta

Vad menar du med avskräde, Jonas? Är det Ali?

2015-11-05 @ 20:34:23
Postat av: Anonym

Mammio: Tror du inte att det gjordes eftersom hon nyligen förlorade Donna? Hon skulle knappast följt med annars.

2015-11-05 @ 22:43:31
Postat av: Jonas

Niitta: ja. Jag tycker inte att hon är god nog åt Ruby.

2015-11-05 @ 22:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0