Ett oanständigt förslag

Inskrivet torsdag 12/11 kl 11:01
 
Lawrence försöker övertala Chrissie att överväga ett äktenskapsförord när hon gifter sig med Robert men hon vägrar för hon tror inte att han är ute efter hennes pengar.
 
Dingles gör i ordning för en fest för att fira att Belle kommer hem. De har en pärm med förhållningsregler som de måste följa för att anpassa Belle i hemmiljön.
 
Andy och Katie har sin förlovingsfest på puben. Plötsligt dyker Robert och Chrissie upp, mitt i Andys tal till Katie, vilket givetvis gör att Andy tappar tråden. Victoria hade bett Robert att hålla sig borta just i kväll. Andy blir irriterad och går ut.
 
Laurel får veta att hon kommer att åtalas för flera punkter efter att ha kört rattonykter. Hon har dessutom missat en viktig jobborder så istället för 200 lådor har hon bara ordnat med 20 st.
 
Ruby kommer till kyrkan för att titta på Amelias uppträdande. Hon ser att både Ali och Dan är där men hon går in ändå. (Hon hade ju inte behövt sätta sig bredvid Ali om hon inte velat). Amelia läser sin dikt men avbryter för att be Ruby att stanna kvar. Ruby svarar att hon inte kan det. När hon ska åka iväg igen efter uppträdandet så vill Ali prata med henne. Ruby hoppar ur taxin och beslutar sig för att stanna.
 
Victoria bestämmer sig för att söka in på en kockutbildning.
 
Ednas trädgård har blivit vandaliserad. Det är klottrat på en bänk och blommor uppryckta.
 
Lawrence erbjuder Andy att hjälpa till att få bort Robert ifrån byn.  Andy som inser att Robert betyder mycket för både Victoria och Diane tackar nej till erbjudandet. Han berättar för Katie om förslaget.
 
Lawrence frågar sedan Katie om hon kan hjälpa till att få bort Robert och som tack ska hon och Andy få Wylies farm. Han vill att hon bevisar att Robert kan vara otrogen, utan att hon ska behöva gå hela vägen. Hon bör givetvis inget säga till Andy. Katie tackar nej och går därifrån.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är Andy Sugden biologisk bror till de två andra syskonen Sugden, eller har han adopterats av Jack och hans första hustru?

2015-11-10 @ 23:23:38
Postat av: Anonym

Hej, lilla datorn! Jag är INTE anomnym - jag är Jackson. Kom ihåg mig!

2015-11-10 @ 23:33:35
Postat av: Anette

Andy och hans lillebror togs hand om av Sarah och Jack. Deras pappa var alkoholist mamman minns jag ej? Lillebrodern försvann ur serien pappan hamnade i fängelse.
Andy är alltid en sån sur och trist personlighet..från mordbrännare, hustrumisshandlare mm . Han kunde väl få vara lite glad o lycklig med Kate nu då men neee.

fÅR SE OM aLLIE TÄNKER BLI LYCKLIG ELLER OM DEN TRASIGA RELATIONEN SKA NÖTAS SÖNDER TOTALT INNAN HON LÄMNAR IGEN (rUBY)

Normala just nu Prästerna..
Laurel alkoholist nu? Upprepning av Rohnas missbruk med flers..ahh vill bara se lite normalitet. Fast då hade vi ju inget att klaga på ;)

2015-11-11 @ 08:04:33
Postat av: ann-britt forsman

Nu kommer jag ihåg att man ju faktiskt fick se brödernas pappa i några avsnitt. Hade inte Diane och han ihop det ett kort tag, eller är jag helt ute och cyklar nu?

2015-11-11 @ 10:24:43
Postat av: Niitta

Menar du Andys och lillebrors farsa? Han rånade kombinerade posten-butiken och sköt Vivs make, Vic Windsor. Hade han ihop det med Diane? Diane var gift med Roberts och Victorias pappa, Jack.
Andy är verkligen en nolla, svår att tycka om.

2015-11-11 @ 18:11:22
Postat av: Jonas

Ja, Andys båda pappor (den biologiska och Jack) har haft ihop det med Diane. Hon har varit en synnerligen aktiv kvinna, det gamla barbiträdet.

Ruby gjorde verkligen en helt osannolik kovändning. Inte för att det var oväntat, men däremot overkligt.

2015-11-11 @ 18:17:45
Postat av: Jonas

Om jag inte minns helt fel, hade väl Diane en affär med Andys biologiska pappa samtidigt som hon var ihop med Andys nya pappa (Jack).

2015-11-11 @ 18:18:46
Postat av: jackson

Ja, Jonas, så minns jag det också. Diane var väl nästan på väg att lämna Jack för den andra karlen.

2015-11-11 @ 18:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0