En präst med drag

Inskrivet måndag 30/11 kl 10:49
 
Kerry börjar planera en möhippa i smyg för Ali och Ruby men hon har inte så mycket tid på sig så hon lyckas få Harriet att hjälpa henne. Ali har sagt att hon inte vill ha något ståhej. När Kerry pratar med Harriet får hon veta att Carole hört av sig till Ashley igen. Det gör att Kerry talar om för Harriet att Ashley inte bryr sig om Carole. Hon pratar sedan med Ashley och berättar om Harriets svartsjuka. Ashley erkänner att han bara pratat om Carole för att få en reaktion från Harriet.
 
Ali bjuder Jai och Megan till bröllopet. Han inser direkt att det är för att Archie ska vara med. När andra pratar om Archie och Rachel så blir Jai nervös vilket Megan upptäcker. Hon konfronterar honom när de kommer hem och tillslut erkänner han att han inte träffat Rachel utan betalat pengar till en man. Jai talar om att han tror att mannen kanske dödat Rachel. Megan blir rasande på Jai och vill inte alls ställa upp för honom längre.
 
Rakesh söker upp Charity som blir förvånad när han säger att han ska hjälpa henne gratis. Han erkänner att det är en tjänst till Cain. De går igenom vad som hänt och han kan försöka få åtalet ogiltigförklarat men det lyckas inte så det kommer att bli rättegång. Rakesh är dock övertygad om att Charity ska bli friad.
 
Leyla får sköta kostymprovningen på Home Farm då skräddaren fått förhinder. Hon börjar mäta Roberts kropp välsigt noga. Chrissie som kommer in i rummet blir svartsjuk av Leylas flirtande och närhet av Robert. Hon skickar iväg Leyla så fort hon bara kan. Robert blir irriterad över att Chrissie inte litar på honom.
 
Robert åker iväg på ett möte men stannar ute på en avskild väg och ringer Victoria för att få Aarons telefonnummer. Han ringer sedan Aaron och talar om att han fått fel på bilen. Aaron kommer dit men hittar givetvis inget fel. Robert gör ett kort närmande men backar så Aaron går till sin bil. Robert ångrar sig och skyndar sig fram till Aaron för att nästan kasta sig över honom för att kyssas. Aaron besvarar kyssen men plötsligt ändrar sig Robert och drar sig ur. Han blir förbannad när Aaron kallar honom för bög och han dementerar det med att säga att han är ju faktiskt förlovad.
 
Kerry som talat om för Harriet om Ashleys test får Harriet att konfrontera Ashley som erkänner. Hon blir irriterad och säger att hon inte är intresserad av någon som inte kan vara rak och prata med henne utan att spela ett spel. Harriet går till möhippan medan Ashley söker upp Bernice för att få lite hjälp.
 
Chrissie blir glatt överraskad när Robert kommer hem tidigare från mötet än väntat. Han nästan kastar sig över henne och de har sex på soffan.
 
Kerry får med sig Ali på en öl på puben efter jobbet och där är alla vännerna. Det blir fest och trots att Ali inte ville ha någon är hon nöjd. Plötsligt så kommer det in en okänd kvinna, eller... Ashley har klätt ut sig till kvinna för att få vara med på möhippan för att komma Harriet nära för att be om ursäkt. Han förklarar sin kärlek för henne och det slutar med att de kysser varann. Pearl som ser dem förstår först inte att det är Ashley =)
 
Cain får ett samtal när han är på puben. (Männen har fått ett bord där de får samsas medan kvinnorna har möhippa) Han skickar iväg Aaron på ett jobb i verkstan. Utanför står Robert för att be om ursäkt. De går in i verkstan där det blir ett hett möte mellan dem. Efter att de haft sex får Robert brått därifrån. Aaron går till puben.
 
Chrissie kommer till puben för att träffa Robert som inte är där. Han kommer strax efteråt och de ska gå därifrån. Robert kan ändå inte låta bli att vända sig om och titta på Aaron innan de går.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Robert bisexuell. Det var otippat för mig i alla fall. Är det inte procentuellt sett rätt många homo-/bisexuella i byn? OBS! Jag har absolut INGA problem med det!!! Tänkte bara på det men har inte kollat upp det rent vetenskapligt eller vad det heter. Jag kom fram till Ali, Ruby, Finn, Aaron, Vanessa. Lawrence och Debbie (för länge sedan).

2015-11-27 @ 13:02:03
Postat av: Niitta

Arons pojkvän Jackson, som dog. Paddys kusin. Val har en son med Rodney som är gay. Zoe Tate hade vi också, och henne hade Charity ihop det lite grann med. Jag tycker att det är jättebra att de belyser den världen på ett så bra sätt. En av mina fem barn är gay och oftast är det i sketcher de är med som fjolliga lustikurrar. Vuxna homosexuella klarar väl det men för en tonåring är det jobbigt att man oftast blir förlöjligad, även om syftet inte varit att göra en löjlig.

2015-11-27 @ 14:43:19
Postat av: Mammio

Superhärlig möhippa, på ett okonstlat sätt o Ashley var verkligen helt fantastisk. Inte så många män som hade gjort så.

Är Robert verkligen bisexuell eller driver han med Aaron. När Robert var med sist så kunde han inte vara trogen i något förhållande, han verkar vara en spänningssökare. Tragiskt att han återigen ljuger för sin fästmö. Det kommer givetvis att sluta illa när allt hans fuffens avslöjas.

Så då var det förhoppningsvis snart dags för Charity att krypa in i finkan, tror jag.

Undras vad Megan ska göra nu när Jai talat om sanningen hur han fick Archie? Och när dyker Rachel upp?

2015-11-27 @ 15:32:37
Postat av: Anette

Areon och Robert har mer glöd i sina kyssar än Debbie och Pete någonsin får iaf. Mycket bra spelat i dagens program med grabbarna. Äntligen då Harriet och Ashley , där kan vi väl få ha ett lyckligt par utan komplicerade svängningar.

2015-11-27 @ 15:55:21
Postat av: ELIZA

Vaa?? Robert bi...Håller med Niitta...Nu har jag ju inte sett, men hoppas dom håller det seriöst...Känner många som är både det ena och andra... So what... Vad folk gör i sovrummet angår ingen... Har inte sett sista fyra dagarna... Så gissa om jag har en skön lördag, STÖR MEJ INTE....(Sen jag fått ordning på pyntet)...Ha en bra första Advents helg alla !! Och en speciell hälsning till Dej, Marie..Som orkar hålla igång denna blogg!! Och att hälsan finns kvar hos Dej!! Trist bara med uppehåll... Alltid när man är ledig....

2015-11-27 @ 20:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0