Intelligenta barn bits

Paddy pratar med Aaron om att han inte borde kasta bort sitt liv med att sitta inne men Aaron tycker att sex månader i fängelse inte är så mycket men han blir tillräckligt irriterad så han mosar sin smörgås på kavajslaget på Paddy.
Rhona frågar Marlon om inte han kan göra henne och Paddy sällskap under kvällen eftersom Paddy behöver roas. Marlon tackar ja. De ses sedan hos Paddy för att han en bilbaneturnering. Paddy är inte speciellt glad eftersom han velat ha lite lugn och ro. Aaron kommer ner i köket och hör när de andra pratar om honom och hans eventuella straff.
Paddy är frustrerad för han inte kan hjälpa grabben.

Chas träffar Aaron och försöker prata med honom. Hon vill följa med till rättegången men det vill inte han, han säger att han inte behöver henne. Paddy bjuder över henne på middag och när Aaron kommer hem och ser henne blir han inte glad. De försöker övertala honom till att ändra sig och säga som det är, om inte för sin egen skull så för deras men då blir Aaron förbannad för han vill inte att de ska ge honom skuldkänslor.

Cain vägrar att fixa Johns jeep om han inte betalar först. Då vill John ta bilen därifrån men får inte nyckeln. Ryan tröttnar på tjafset så han ger Andy nyckeln trots att Cain sagt att inte ge dem den. När John och Andy åkt iväg så säger Cain åt Ryan att gå hem för dagen. Ryan blir förvånad eftersom de har rätt mycket att göra men går ändå hem.

Socialtjänsten ringer på dörren till Nicola och Jimmy. Eftersom de fått en anmälan måste de undersöka familjesituationen. De är där och kollar in när Nicola ger Angel mat. Nicola blir lite störd av deras granskande blickar. När socialen gått därifrån blir Nicola orolig för att de kommer att ta barnet ifrån henne men Jimmy tröstar henne och säger att hon är en bra mamma så det kommer inte att hända.

Rodney och Charlie som varit hos Nicola och Jimmy går därifrån när socialen kommer. De går istället till Diane och sitter i hennes lägenhet och pratar med henne. Rodney berömmer sin dotter men han är ändå orolig för vad som kan hända. Charlie säger att Nicola ger sitt barn en mycket bättre uppfostran än han någonsin fått. Rodney måste gå iväg men Diane övertalar Charlie att stanna kvar på ett glas vin.

Leyla frågar David om de inte kan köpa Val och Erics hus. David tror att det är för dyrt för dem och han ber henne glömma den tanken för inte ens med inneboende kommer de att ha råd. De träffar sedan Val efter husvisningen och det visar sig att ingen kommit för att titta. Val är väldigt besviken så när Leyla för köpet på tal så svarar hon bara lite irriterat att "visst, sen kan vi komma in och värma oss hos er när vi inte har någonstans att bo"

Eve kommer in i köket hos Bartons där Andy och Adam står och dricker te. Hon är alldeles lerig och behöver duscha. Grabbarna går ut medan hon byter om och gör sig i ordning. Givetvis kommer John in och ser henne ta på sig ett av Hollys linnen. Hon ber honom att gå ut så hon kan göra sig i ordning.
De går sedan alllihop till puben för en öl. Adele går fram till Andy för att flirta och hon lyckas tillslut få honom att bjuda på en drink. Senare säger Eve åt honom att ta chansen med Adele men han säger att han inte vill ha hennes råd för det vore som att få körlektioner av ett fyllo.

Moira märker att Eve är lite väl flirtig mot John så hon pratar med honom men han tror inte henne. Hon ser sedan när Eve går till toaletten och hon följer efter henne. Där inne ger hon Eve goda råd, att det är lätt att flirta till sig drinkar men man bör akta sig för att flirta med fel man, speciellt en man som har en fru.
Givetvis går Eve nästa dag och skvallrar för John om vad Moira sagt och han säger att han ska prata med sin fru.
Eve och John står i köket och pratar och skrattar när Moira kommer hem. Eve sticker iväg på en gång och John frågar Moira om vad som hände och om hon är lite svartsjuk. Moira säger då med överdriven röst och massa ord om hur svartsjuk hon är, allt för att egentligen dölja att hon är det eller?

Andy får inte igång jeepen och han söker upp Ryan. Ryan lovar att kolla till bilen eftersom Cain åkt iväg tidigt på morgonen. Andy berättar sedan för John att kopplingsvajern blivit stulen och John söker upp Cain på en gång.
Cain som precis kommit tillbaka erkänner inget men säger sedan att han fixar kabeln när han fått betalt för det andra han lagat på bilen. John blir förbannad och säger att han anlitar en annan verkstad i stället.

Victoria berättar för Doug om "festen" Rodney, Charlie och Diane haft kvällen innan. Hon påpekar även att Rodney gått tidigare. Doug ser inte alls glad ut.

Charlie är hos Diane och de pratar om hans hus i Frankrike. Han bjuder dit henne för han behöver hjälp med inredningen. Victoria har suttit där och försökt göra läxorna men när hon går iväg så står Charlie och Diane bredvid varann och häller upp kaffe. De pratar om att man måste ta vara på tillfällena när de kommer. Man märker den laddade stämningen mellan dem men precis då kommer Doug in. Charlie går direkt och Diane frågar om Doug vill ha kaffe...

Viv skyller på att Cathy är så intelligent det är därför hon biter andra barn.



Kommentarer
Postat av: Tina V

Så lite tid som Viv lägger på sina barn, är det inte konstigt att hon bits.

2012-03-14 @ 12:45:55
Postat av: Jonas

Du menar att hon blir extra intelligent för att Viv inte lägger ned någon tid på henne?

2012-03-14 @ 14:03:23
Postat av: AnnaS

Vad är det som säger att Aaron slipper fängelse om han berättar att han är gay? Får bögar slå bögar? Och om han hamnar i fängelse ändå kommer det väl att bli ännu tuffare för honom.

2012-03-14 @ 14:15:04
Postat av: Jonas

AnnaS: jag tror att det beror på att han kommer att åtalas för hatbrott. Advokaten och Paddy tycks tro att om Aaron berättar att han är homosexuell kommer han lindrigare undan, i och med att hatbrottsanklagelsen då kanske "bara" blir en misshandelsanklagelse. Gissar även på att de tror att rätten skulle visa mer förståelse för misshandeln om de visste hur det förelåg med Aarons sexuella läggning.



Vet dock inte riktigt hur lagen ser på att utföra ett hatbrott mot en grupp man själv tillhör. En invandrare kan ju säkerligen dömas för brott mot annan invandrare etc.

2012-03-14 @ 18:43:50
Postat av: Tina V

Jonas!

Jag menar att hon är mer vild än tam:)

2012-03-14 @ 18:45:32
Postat av: Jonas

Tina: det är nog en korrekt bedömning.

2012-03-14 @ 20:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0