Små barn små problem...

Viv beklagar sig för Ashley om vad som hänt när hennes barn var hos Laurel. Han tar inte det så allvarligt som hon önskat. Hon säger att hon ska ta reda på vem som bet hennes dotter. Viv söker upp Laurel på jobbet och försöker få svar på sin fråga men Laurel säger att hon inte sett något.

Laurel ringer till Nicola som kommer till fabriken. Hon ber sin vän erkänna för Viv vad hon gjort men Nico vägrar. Jai kommer in och ser att Laurel är förbannad så han ber henne gå in till arbetarna i fabriken för att säga åt dem att börja arbeta. Laurel påpekar att hon inte är förman längre men Jai säger att Chas gått på lunch.  Hon blir rätt glad över att få gå in och ryta till eftersom hon behöver få utlopp för sin ilska.

Jamie och Bob tar hand om tvillingarna medan Viv är hos Laurel. De blir oroliga när Cathy inte vill äta och dessutom är hon väldigt tyst av sig. När Jamie fixar med glass till barnen så får Bob veta att det var Nicola som bet Cathy. Viv kommer hem och ser att Bob vet något. Han blir tvungen att berätta för henne om vad Cathy sagt.

Viv blir så förbannad att hon rusar in på kontoret på Home Farm för att konfrontera Nicola. Nicola försöker försvara sig men måste sedan medge att hon bitit flickan. Viv blir rasande och skäller ut henne men Nicola säger att Cathy inte är någon ängel utan hon hade faktiskt bitit Angel och därför bet Nicola tillbaka.
Viv vägrar att tro på Nicolas anklagelser om att Cathy skulle vara ett monster mot de andra barnen på förskolan. Hon säger att hon faktiskt uppfostrat tre vuxna barn redan och kan det här med barnuppfostran men då kontrar Nicola med att kalla Vivs barn för "Busen, Slampan och Horkonan"

Nathan vill bidra med något och kommer med förslaget att de kanske ska annordna bröllop eller utomhusteater på Home Farm. Natasha är inte så intresserad av hans idéer.
Nathan försöker sedan få henne att förstå att han menar allvar så han erbjuder henne pengarna tillbaka så de kan köpa tillbaka företaget.

Natasha pratar med Declan om att ha barn och det visar sig att han har barn som han inte sett på ett halvt år för de är i Singapore. Hon vill att de ger Nathan en chans och tillslut går Declan med på det bara Nathan får veta att han jobbar för Declan.
Natasha meddelar sedan Nathan att hon ordnat så han får arbeta inom företaget igen men han måste betala tillbaka alla pengar han lurat av henne, till och med de han gjort av med under tiden han var i London ska hon ha tillbaka. Han ska se det som om han lånat pengar av henne inte att han köper en del i företaget.

Nathan säger åt Katie att skriva ut några dokument åt honom men hon vägrar eftersom hon inte är hans sekreterare. Han ska precis säga att hon jobbar för honom när Declan kommer in och säger åt Nathan att skriva ut dokumenten själv eftersom han vet hur datorn fungerar.

Paddy ska ut på kundbesök med Rhona men då blir Aaron ensam hemma. Aaron har inga problem med det men han är lite orolig för åtalet för misshandeln.
Pearl har lite svårt att ta order från Rhona och tillslut måste Paddy försöka säga i från. Pearl lyssnar på honom och sedan säger hon att hon inte visste att han kunde vara så manlig.

Eve trivs med att arbeta på gården. När John kommer in i köket och säger till Andy att han krockat med en hög tegelstenar och att han inte ska säga något till Moira så blir Eve nöjd med att kunna ha en hemlighet med honom.
Senare lyckas hon få John att bjuda henne på lunch på puben när de ska lämna bilen på verkstaden.

Maisie pratar med Nikhil när han kommer in på puben. Hon ger honom små hintar om att hon har ledig kväll i kväll och är alldeles ensam men han verkar inte förstå vad hon menar. Eve som hör allt säger åt honom att han måste förstå att Maisie faktiskt försöker få honom att bjuda ut henne. Nikhil säger då att tyvärr har han inte tid i kväll men kanske en annan gång.
Eve säger att hon kan följa med Maisie ut eftersom hon inte har något för sig i kväll ändå. Sedan går Eve till garaget och upptäcker att John är kvar där och att bilen kommer att ta tid innan den blir lagad. De får gå tillbaka till gården. Cain retar John om att nu har han chansen men John säger att han inte är sån.
(vad hände med Debbies taxifirma, har det sagts att den är avvecklad eller?)

Nicola sitter kvar på kontoret när Viv gått men hon får ingen ro så hon går hem tidigare. Declan är inte alls förstjust i hennes ineffektivitet men Natasha säger att hon är duktig när det gäller. Nicola skyndar sig till Laurel för att berätta att Viv vet. Sedan går hon till Jimmy på kontoret och avbryter deras möte med Nikhil. Hon berättar vad hon ställt till med och både Carl och Scarlett har väldigt kul åt det.
Plötsligt kommer två poliser in på kontoret och anhåller Nicola för barnmisshandel. Hon förs ut till den väntande polisbilen och flera av byborna står ute på gatan och ser på. Jimmy vill anlita en advokat men Nicola tycker de ska spara pengarna till bröllopet i stället. Hon ser Viv och skriker åt henne att hon är en elak kärring men då svarar Viv "vad ska du göra åt det, 'bite me' "


Trevlig helg allihop!

OBS! Den 16 mars utgår HTG!


Kommentarer
Postat av: Bella

Måste bara säga att jag stör mig så otroligt mycket på Brenda. Hon bara går runt och säger en massa nedvärderande kommentarer och verkar rent allmänt tro att hon är bättre än alla andra. Hur kan de andra stå ut med henne?

2012-03-09 @ 16:34:53
Postat av: Lena

Ja Bella håller helt med dig. Hur har hon lyckas få en så genommysig och glad dotter tro?



Sen Sara



självklart skall du spåna och skriva vad du vill här (om man håller sig till inom Maries önskemål naturligtvis) det är ju det som är roligt att läsa.



Som jag skrivit här förut så är det denna blogg som håller mig kvar vid HTG när jag tycker serien går på tomgång



Har du inte sett senare avsnitt än de som vi flesta här så kan du ju inte skriva spoilers så då är det ju inget problem heller.



Sen att ens funderingar och gissningar kan slå in är ju en annan sak, men vi som följt denna blogg ett par år kan nog urskilja vilket vid det här laget.



tänk nu om mina funderingar angående Aaron och Adam

slår in t. ex, just nu verkar det ju som Adam är intresserad av Eve, men jag ger inte upp:-)



då kanske en del skulle undra men huvudsaken är ju att jag vet själv hur det ligger till.



Jag är väl den som klagat mest på förhandsinformation, men nu är det ju mycket mindre av det här(nästan ingen alls).



Förstår att det kan vara lite svårt för de som ligger långt före oss att undvika att något slinker ut ibland så själv har jag gjort det lätt för mig.



Jag undviker helt deras inlägg och genom det missar jag säkert en del roligt också men det får jag ta då.



2012-03-09 @ 17:14:30
Postat av: Tina

Retar mig lite på Viv som påstår att hennes dotter är en ängel. Sedan är det INTE ok att som Nicola bita tillbaka.



Det är väl också så att börjar man att hänga upp sig eller retar sig på en speciell rollkaraktär så är det svårt att komma i från det. Själv har jag inget emot Brenda men däremot Zak och Lisa som ska lägga sin näsa i allt.



Det är så roligt att vi tycker olika, för om vi hade tyckt lika, så tråkig denna sida hade varit då.



Förresten vem av karlarna ibyn kommer att bli Eve´s första erövning?

2012-03-09 @ 17:37:53
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Erik

Skönt att Aaron ger sig ut bland folk igen ... Viv driver Nicolas bitning lite väl långt, att polisanmäla saken var väl att ta i, men är man så envis som Viv så. Visst gjorde Nicola fel och Viv kan inte se några fel hos sina egna barn, men det borde väl gå att lösa utan hotande rättegång och fängelse, eller vad det kan bli om man driver det här till sin spets.

Nog märks det väl rätt tydligt att det är John som Eve är ute efter, och han verkar ju inte helt ovillig själv heller. Frågan är bara om han kan hålla sig i skinnet ...

2012-03-09 @ 17:53:18
Postat av: Lina

Jag håller med Viv lite , självklart skall man polisamäla , Nicola har ju bit hennes dotter , och om jag hade en dotter & en vuxen människa biter min dotter då bli det polisen på en gång ,



Men Viv är fööör mycket , hon hade alla fall kunnat vänta lite med polisanmälan och prata med Bob först ! De kanske hade kunnat reda ut detta på ett annan sätt , men jag förstår ändå viv !

2012-03-09 @ 18:02:12
Postat av: Lena

Bara det inte blir John för jag tycker de är ett fint par, han och Moira. Gulliga mot varandra.



Men eftersom det är HTG så kanske det blir just så, harmoniska äktenskap är rätt sällsynta där.



Jag har nog ändrat uppfattning fram och tillbaka om de flesta karaktärerna under åren. Vet inte om det är jag som är extra velig eller om karaktärerna faktiskt har ändrats så radikalt.



2012-03-09 @ 18:08:18
Postat av: Pandora

@Lena: Jag har också märkt av svängningar. Dock så brukar vissa karaktärer ändra karaktär rätt så dramatiskt. Titta bara på Marlon. Har var litet av en buse förut. Andy gick från en snäll kille till en hustrumisshandlare till en snäll kille. T.o.m Paddy hade en litet stygg period, för att inte tala om Allan. Han var ett riktigt rötägg förut:-)

2012-03-09 @ 18:54:21
Postat av: Tina V

Jag håller med om att man kan bli arg om någon vuxen skulle bita ett barn, men Angelika är ju liten och blev ju också biten.

Men Viv slår ju sina barn själv och det är ju lika illa tycker jag.

Det hade varit bättre om dom skulle prata om det istället för att blanda in polisen.

2012-03-09 @ 19:06:33
Postat av: ELIZA

Ändrade karaktärer : håller med . Eric t. ex. Han dödade sin förra ? fru . Han var gift med henne vid flyg kraschen som var - 95 - 96 . Frågetecknet beror på att jag sett HTG av å till sen det startade. Kan ju ha haft ytterligare någon fru där emellan ! I jämförelse , så är han en riktig mys gubbe nu , jämfört med hur han var då!! Ang, idag , tycker jag det var rätt och riktigt att Nic hämtades av polis . Jag tycker hon spelar riktigt bra , ser hur dåligt hon mår av det hon gjort. Som en markering , hon kan ju knappast få fängelse i alla fall .

2012-03-09 @ 20:11:34
Postat av: Bo

Brenda är ihop med E Pollard IRL.



http://www.google.se/imgres?um=1&hl=sv&sa=N&biw=905&bih=556&tbm=isch&tbnid=E_tz6oII3To-IM:&imgrefurl=http://mayorhebdenroyd.blogspot.com/2011/06/mytholroyd-gala.html&docid=J7NH8E0OLV4BEM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-Vh8U_tJNJZg/Tgj2CTnJcsI/AAAAAAAAAEA/tUThCo27qJY/s1600/DSCN3351.JPG&w=1600&h=1200&ei=MVVaT_2QF8j14QTZtf3ZDw&zoom=1&iact=hc&vpx=197&vpy=133&dur=7161&hovh=194&hovw=259&tx=177&ty=119&sig=101735108510495199998&page=1&tbnh=105&tbnw=140&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:1,s:0

2012-03-09 @ 20:12:14
Postat av: Lena

Pandora



Va? Allan kan jag nog tänka mig att han kanske har varit arrogant och så innan han blev en mysgubbe men



Marlon buse

Paddy stygg



vad har jag inte missat under åren jag var borta

Snälla TV4 repriser tack:-)



Eller någon här berätta för mig nu blev jag nyfiken

2012-03-09 @ 20:33:09
Postat av: ELIZA

Gamla nyheter ! Berättade jag den 25/2 !!

2012-03-09 @ 20:48:32
Postat av: ELIZA

Hann inlägg mellan ! Skrev till Bo !

2012-03-09 @ 20:52:11
Postat av: ELIZA

Nu blir jag tjatig , förlåt !Innan någon hinner knacka mej i skallen . AVSNITTET gick 24/2 . Jag SKREV 25/2 . Hamnade på 24/2 . LENA : jag önskar också repriser ! Tycker faktiskt TV 4 GULD skulle kunna köra repris från första början. Dom kör ju repriser nu , men alldeles för nära i tiden . Kan dom fylla tablån med nåt vettigt ! Ha ha ! Finns säkert en MASSA människor som kommit in senare . Får man uppdatera sej själv åxå !

2012-03-09 @ 21:13:13
Postat av: Carina

vad tror ni om Nathan då? Har han förändrats eller är han fortfarande en falsk slemhög? Även om han verkar övertygande så litar jag inte på honom, han var ju hur dryg som helst mot Katie, så han spelar nog bara...

Lite småflirtigt mellan Declan och Natasha :-) tycker även det blir mer och mer tydligt att det är romans på gång mellan Diane och Charlie.

2012-03-11 @ 15:21:42
Postat av: Lena



Inte har Nathan förändrats inte, det överlägsna flinet sitter ju fortfarande kvar:-(



Han väntar nog bara på första bästa chans att ta över det hela



Hoppas på en romans mellan Charlie och Diane,

Doug i all ära men jag tror hon får roligare med Charlie.

Han verkar precis lagom sliskig:-)

2012-03-11 @ 18:07:01
Postat av: Jackson

Får nog räkna mig till de mest inbitna fansen, för i natt drömde jag att en av mina bästa vänner kom och hälsade på tillsammans med Edna! Edna hade varit hos tandläkaren (!) och var mycket rädd för en person i sin närhet (Eve??).

2012-03-12 @ 10:16:25
Postat av: Carina

Haha Jackson, jo visst är det så, de blir ju liksom en del av ens vardag på ett mysko vis.

Jo tror också Diane får mer skoj med Charlie, Doug är så oerhört träig, även om han har hjärtat på rätta stället.

Ja Eve, hon är ett riktigt stycke, får verkligen hoppas att hon inte lyckas sätta klorna i John. Tror inte han är intresserad, möjligen smickrad, men Eve kan ju lyckas få det se illa ut ändå...

2012-03-12 @ 10:52:38
Postat av: Tina

Ja Diane får kanske mer skoj med Charlie men jag litar inte på honom. Jag tror nog att Doug är mer pålitlig.

2012-03-12 @ 11:53:07
URL: http://schottistina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0