Föräldrakärlek tillslut


Detta är ett tidsinställt inlägg, för mer info läs början på inlägget "Avslöjad 2"


Chas och Paddy är hos polisen i väntan på vad som ska hända med Aaron. Hon kan inte förstå varför Aaron blev så förbannad på Jackson. Adam möter Marlon och frågar hur det är med Aaron men Marlon vet inte mer. När Aaron släpps så åker de hem till Paddy. Chas är så förbannad på sin son som inte vill prata om saken. Hon är orolig för att han ska ge sig på kvinnor och barn härnäst. Hon förstår inte vad som försigår i hans sjuka huvud. Aaron sitter bara tyst i soffan.
Väl hemma hos Carl så känner hon sig förvirrad, hon säger till Carl att hon inte tror att hon kan älska sin son längre.

Declan får kolla på Natashas kontrakt med Sharmas. Han råder dem att inte gå med på det eftersom de inte har tillgångar så det räcker. Jai och Nikhil träffar Natasha på puben och de säger som det är, att de fått rådet att tacka nej. Natasha blir besviken men hon sänker inte priset.

Carl pratar med barnen och han säger till dem att det är ok att de valt att bo hos sin mamma. Han var självisk som ville ha dem hos sig. De har sedan en dag tillsammans då de spelar fotboll med Jimmy. När de kommer hem så spelar de tv-spel och Jimmy går för att handla lite snacks. Nicola dyker upp och letar efter sin man men han är inte där. Carl säger att hon ska nog passa på att säga hej då till barnen eftersom de åker snart. Nicola vill göra det ordentligt och plötsligt börjar hon spela tv-spel med dem. Jimmy blir något förvånad när han återkommer och ser Nicola leka med barnen. Carl låter sedan Nicola och Jimmy får en stund för sig själva så han passar Angelica åt dem. När de återvänder hem till Kings så har Carl lagt Angelica för kvällen och Nicola blir lite ställd men sedan måste hon upp och titta till sin dotter. Jimmy passar då på att fråga om Carl vill bli hans bestman.

Declan söker upp Natasha på Home Farm. Han har ett affärsförslag och säger sedan att han kan bli hennes nya affärspartner. Natasha är emot det först men lyssnar på honom. När han sedan säger att han vill ha 51% av bolaget så säger hon nej. Declan ger sig inte och ger henne tid att tänka på saken till kvällen. Natasha träffar Jai och Nikhil på puben och frågar dem om vad Declan är för någon. Precis när Sharmas ska gå så kommer Declan. Han sätter sig vid Natashas bord och frågar vad hon kommit fram till. Hon hinner bara säga att hon går med på det så kommer Diane med en flasha champagne. De firar sin nyvunna affärsförbindelse när Nicola och Jimmy kommer in. De slår sig ner och blir bjudna på champagne de med.

Charlie vill hjälpa Rodney med en date men Rodney vill inte det. Charlie vill visa sin goda sida innan han åker tillbaka till Frankrike. Diane hör att han ska åka och hon ser lite besviken ut. Rodney säger att han är trött på att gå på blind-dates för han vill ha en kvinna som uppskattar hans hjärna.

Doug ska ordna med middagen men Victoria går därifrån för hon är inte förtjust i fiskpinnar.  Sandy försöker bjuda in sig själv men lyckas inte. Det blir bara Doug och Diane kvar.

Marlon möter Aaron och försöker prata med honom. Då kommer det fram att Marlon vet om att Aaron är bög.
Paddy orkar inte ta allt själv så han söker upp Chas på jobbet för att berätta för henne om Aaron. Först skrattar hon bara åt det och tror att Paddy skämtar men inser sen att det stämmer. De bestämmer att de ska ses senare för att prata mer om saken. Paddy återvänder till kliniken när han möter Pearl som är orolig. Aaron är där inne och han är inte på gott humör. Paddy går in och ser att hela kliniken är i en enda röra. Aaron sitter på golvet och är besviken på Paddy som svikit ett förtroende. Paddy försöker förklara att han gjorde det för Aarons bästa. Aaron går därifrån, Paddy försöker stoppa honom men det går inte.

Aaron går till garaget och täpper igen alla lufthål och sedan startar han bilmotorn och sätter sig i bilen.
Chas söker upp Paddy och hon inser hur allt hänger ihop nu när hon vet hur det ligger till.
Adam kommer in och frågar efter Aaron. Chas får veta att även Adam vet och hon blir lite sur för att hon är den som får veta allt sist av alla. Adam fortsätter att leta efter Aaron och hittar honom i garaget. Han slår sönder en ruta och börjar sparka in dörren. Cain kommer förbi och blir förbannad först men sedan hjälper han Adam att få ut Aaron. Adam gör hjärtmassage och Cain hämtar Paddy och Chas.
De gör allt vad de kan för att få liv i Aaron. Cain inser att det säkert var ett självmordsförsök och Chas blir hysterisk. Kommer Aaron att klara sig?


Kommentarer
Postat av: Erik

Starka och minnesvärda avsnitt i dag, inte minst för överenskommelsen mellan Natasha och Declan, men framför allt för dramatiken kring Aaron. Äntligen vet Chas om det, men är det för sent nu? Vi får hoppas att han klarar sig, alla kommer väl att ge varandra skulden för det som hänt. Väldigt gripande var det i alla fall.

Vad kommer den otäckingen Nathan att säga om mammans affärer? För han lär väl få reda på det förr eller senare och då tar det väl hus i helsike.

2012-03-01 @ 17:26:51
Postat av: Tina

Tycker att det har gått lite väl överstyr med Aaron-historien. Undrar hur många avsnitt som ska sändas innan han äntligen kommer ut ur garderoben helt och hållit.

2012-03-01 @ 17:31:15
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: AnnaS

Man skulle kunna tro att homosexualitet är en sjukdom, som alla reagerar, Chas inte minst. Och vem trodde att glappkäften Marlon skulle hålla tyst speciellt länge...

Hur ska Natasha kunna tjäna pengar på gården utan att nån hittar Mark? Jag tyckte det verkade som om de levde på att sälja jaktutflykter och sånt tidigare. Den passive nye huvudägaren kommer nog inte att förbli passiv så länge, speciellt om det inte rullar in nya pengar i företaget.

2012-03-01 @ 17:39:56
Postat av: Stefan

Någon som vet om Aaron klarar sig, tycker det vore trist om han dör. Aaron var en ganska tråkig karaktär innan han blev gay, men nu känner man för honom bara därför man vet om hans situation. Vore ju trist om den enda bögen i serien gick och dog.

HTG är förövrigt den bästa serien på TV just nu :-)

Tycker det är bra skådisar i överlag och alla är trovärdiga i sina roller.

2012-03-01 @ 18:02:58
Postat av: Mariann

Nä, nä, nä du Stefan :) Du får allt tåla dig tills i morgon då vi antagligen får besked i nästa avsnitt hur det går för Aaron. Här är det benhårt förbjudet att avslöja vad som kommer att hända. Kan du inte hålla dig får du leta upp nån HTG-Facebook-grupp där de är mer lösmynta eller helt enkelt surfa på nätet :)

2012-03-01 @ 18:31:15
Postat av: Liina

Det är väldigt synd om Aaron eftersom han har så svårt att accptera sig själv , kanske inte jätte konstigt tanke på hans bakrund !



Men tyvärr är det inte lätt för mångs homsexuella idag att bara komma ut , och speciellt inte i UK , där de fortfarande har lång bit kvar när det gäller detta ,,,

2012-03-01 @ 18:45:11
Postat av: Lena

Det är bra Mariann. Var lite fundersam om jag skulle läsa mer men så såg jag att det var ditt namn och då tänkte att det var lugnt:-)



Tur att det bara är torsdag så man får veta redan i morgon hur det går för Aaron



Tycker nog att Paddy var lite väl handlingsförlamad i dag. Han borde väl vara den som har mest sjukvårdkunskap. Kände bara efter pulsen och gav upp sen medans Adams försöker allt vad han kan att få liv i Aaron igen.



Jag som har trott på Aaron och Adam som ett framtida par. Adam var så lycklig när han stod och strök sin skjorta när han skulle träffa Aaron. Så fel kan jag väl inte ha?



2012-03-01 @ 20:13:02
Postat av: Kristina

Nä, Aron får inte dö! Och jag tror faktiskt inte att Adam är gay, han är nog bara en riktigt bra kompis om bara Aron kunde våga lita på honom

2012-03-01 @ 20:34:23
Postat av: Kristina

Nä, Aron får inte dö! Och jag tror faktiskt inte att Adam är gay, han är nog bara en riktigt bra kompis om bara Aron kunde våga lita på honom

2012-03-01 @ 21:06:39
Postat av: Tina

...om nu Jackson bryr sig om Aaron på riktigt kommer han att förlåta Aaron. Nu tar jag förståss för givet att Aaron klarar sig, för det hoppas jag. :)

2012-03-01 @ 21:56:24
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Jackson

Fantastiskt bra skådespelarprestationer idag. Jag satt som klistrad.

2012-03-01 @ 22:25:45
Postat av: AnnaS

Stefan: kolla på imdb.com om du bara är intresserad av om nån är kvar i serien! Där finns listor på alla skådespelare, vilka de spelar i serien och vilka avsnitt de är med. Jättebra om man inte vill veta för mycket, men är nyfiken ändå. Berätta inget här bara!

2012-03-01 @ 23:08:12
Postat av: Malin

Väldigt dramatistk med Aaron idag! Jag vet redan hur det går då jag alltid kikar i förväg på wikipedia men tänker inte avslöjs något! Men jag måste säga att de har gjort hela den här grejen med att komma ut såå mycket större än det är. Känns lite väl överdrivet. Fast det var ju myckt mer lugnt med Debbie och Jasmine iallafall. Så att det är så jobbigt för honom kanske beror på hans bakgrund och inte att HTG medvetet vill göra homosexualitet till något konstigt.



Carl var så himla fin och glad idag för en gångs skull. Men det kan ju inte vara lätt för honom att läma ifrån sig barnen nu. Till och med Nicola var ju riktigt snäll idag.

2012-03-02 @ 00:32:11
Postat av: Mariann

Aaron sa väl nåt om att han var ju med i det gänget som slog och hatade bögar så han kunde ju inte va en själv. Det är inte lätt att komma ut ur garderoben om man inte kan acceptera vem man är och dessutom vara livrädd för sitt gamla "kompis"gäng.

2012-03-02 @ 06:57:05
Postat av: Mariann

äh! glömde: angående imdb.com - där letar jag ofta efter uppgifter. En jättebra sida. Men det är inte alltid att allt stämmer. För om man tittar på den här svenska serien "30 grader i februari" (superbra enligt mig) så står Kjell Bergqvist medverkande i alla 10 avsnitt. Men han dog ju i del 3. Tanten kan väl inte ha honom sittande död i rullstolen i sex avsnitt till?? Fast.. han kanske inte är död?! :) hm.. nu fick jag nåt att fundera på...

Tillbaka till ämnet: vad är det med den där slemproppen Charlie?? Och varför reagerade Diane så på att han sa att han skulle hem till Frankrike? Är han bara en konstig utfyllnad eller ska det bli nåt mer den gubben tro?

2012-03-02 @ 07:03:10
Postat av: Jackson

Jag blev också förvånad över Dianes reaktion när Charlie meddelade att han skulle åka hem till Frankrike. Ta Doug i stället, Diane!!!!!

2012-03-02 @ 09:32:50
Postat av: Tina

...fast Diane vill nog ha någon som är mer spännande tyvärr.

2012-03-02 @ 10:14:24
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Lena

Där har vi det med blickarna igen;.)



Nog har väl Dianes blick dröjt vid Charlie ibland och att hon inte är immun mot sliskiga män vet vi ju, hon har ju varit gift med Rodney (förlåt Rodney men....)



Sen uppfattade jag det som att hon trodde att de menade Charllie när de pratade om att hon hade en beundrare och blev lite besviken när de menade Doug



och så tycker jag ju att Adam dröjt med blicken väldigt länge vid Aaron ett antal gånger med mer uttryck iän oron för en vän



men men jag längtar väl så efter att det skall bli lite romantik igen i serien så jag läser in för mycket ibland



Vi får se....



P.s javisst är 30 grader härlig:-)

2012-03-02 @ 10:15:23
Postat av: Carina

Aaron, nej, du får inte dö nu! Varför började de inte med hjärtlungräddning BUMS? Istället ödslades värdefull tid när Adam skulle ringa och Cain sprang iväg. Håller med om att Paddy var väldigt handfallen och inte visade så mycket sjukvårdskunskaper, men han var kanske chockad.



Declan... hmm, hur ska detta gå? 51% kontroll av egendomen, han är inte dum och han vet att Natasha är desperat. Hur ska Natasha göra med liket i skogen nu???

2012-03-02 @ 10:48:50
Postat av: Carina

Mariann: Kjell Bergkvist KAN ju vara med i alla avsnitt även om han dött i tredje avsnittet. Begravning, tillbakablickar etc, men visst, man vet aldrig... lite mysko verkar det ändå. Bra serie det med :-)

2012-03-02 @ 10:52:25
Postat av: Gunnar

"Men jag måste säga att de har gjort hela den här grejen med att komma ut såå mycket större än det är. Känns lite väl överdrivet. Fast det var ju myckt mer lugnt med Debbie och Jasmine iallafall. Så att det är så jobbigt för honom kanske beror på hans bakgrund och inte att HTG medvetet vill göra homosexualitet till något konstigt."



Tycker tvärtom. Det är nog många yngre som lider helvetes kval innan de kommer ut, och det har Emmerdale fångat perfekt. Det är fortfarande mycket homofobi i samhället, förväntningar från föräldrar om barnbarn, etc. Debbie & Jasmine, ja, men inställningen till kvinnlig homosexualitet är ju mycket mer accepterad. Det är ju "kul" med tjejer som hånglar "på skoj" i krogkön, hade två killar gjort det så hade det nog inte varit lika uppskattat.

2012-03-02 @ 12:04:12
Postat av: Mariann

Jag tycker faktiskt att det här har manusförfattarna lyckats bra med. De visar hur djävligt det kan vara, och antagligen oftast är, för någon att komma ut. Det är nog inte så bara... De visar att alla bögar inte är fjollor. Och det va inget patetiskt Hollywood-tjafs när Aaron vaknade ur koman. Han är fortfarande olycklig. Hade det varit Hollywood skulle alla problem hux flux va över och alla är lyckliga.

Men VI har ju vetat detta länge nu och vill ha lite härlig romantik och att Aaron ska få vara lycklig. Så jag förstår de som börjar bli lite frustrerade och vill skynda på processen.

2012-03-02 @ 13:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0