Nico eller Aaron i fängelse?

Bob försöker prata med Viv om det hon gjort men hon vägrar att ändra sig. Precis då kommer Rodney in i butiken och får höra vad som hänt. Han tror de skämtar men rusar sedan iväg till polisstationen.

Adele är försenad till jobbet och får en utskällning av Jai. Laurel kommer in och han frågar hur hon mår. Hon har skuldkänslor så han erbjuder sig att skjutsa henne till stationen.

Marlon pratar med Bob och vill att han jobbar idag som sig bör men Bob kan inte det. Marlon måste då rycka in på sin lediga dag igen. Precis då kommer polisen och vill prata med Cathy om vad som hänt.

Chas får höra av Cain att Aaron vill börja jobba igen men hon blir arg på honom eftersom hon tycker det är för tidigt. Hon pratar sedan med Paddy om saken och han tycker det verkar bra för Aaron.
Chas ser att Marlon har känslor för Rhona och Paddy säger att det syns alltid på Marlon när han är intresserad av någon.

Nicola sitter i förhör men vill inte svara på frågorna. Hon tycker de ska arrestera Viv i stället eftersom hon slösar på polisen tid. Tillslut erkänner hon att hon bet Cathy och då får hon veta att om hon blir åtalad så kan det leda till sex månaders fängelse.

Andy och John är på puben, Eve var tvungen att gå hem och byta om först. Under tiden kommer Adele in och frågar om hon får dela deras sällskap. Eve kommer dit efter ett tag och hon fortsätter att flirta med John fast Moira står bakom bardisken. John pikar sedan Andy för att inte se att Adele är intresserad och Moira påpekar för John att inte ta så allvarligt på Eves kommentarer. Eve hade sagt att John såg OK ut för sin ålder.

Ashley har fixat barnvakt och lagat middag till Laurel som kommer hem från polisstationen. Hon är glad över omtanken och när de sedan kramas så inser hon att hon bara vill ha sin man tillbaks , precis vad hon behöver.

Nicola kommer hem från stationen och Rodney och Jimmy vill att hon går in och bara tar det lugnt men det kan hon inte. Hon rusar iväg till cafét för att konfrontera Viv. Hon frågar om det var detta hon ville, att Angel kanske får vara utan sin mamma som kanske hamnar i fängelse.
När Nicola gått så säger Bob att Viv borde ha lyssnat på honom och han är väldigt irriterad på sin fru. Viv inser att det kanske inte var riktigt så hon hade tänkt sig att det skulle gå, hon ville bara lära Nicola en läxa.

John pratar med Andy när de är ute på gården och arbetar. Han säger till Andy att han måste ut lite och träffa tjejer men Andy är inte redo för det än. Eve kommer dit och får höra att John gett Andy kärleksråd. Hon pikar John med att säga att han inte är rätt person att ge råd eftersom han bara haft en och samma kvinna sedan han var 15 år, hon är mycket mer erfaren till att ge råd.

David får se en mäklare hemma och undrar vad som står på. Han får då veta vad Val  och Eric planerar. När han undrar om han också ska bo på B&B:t så säger Val att det inte går eftersom rummen är till för gästerna, han ska ju ändå flytta ihop med Leyla så det är bara skynda sig att hitta något.
Terry får också veta om Erics och Vals planer men han säger att han säljer till den som ger bästa budet, inte nödvändigtvis till Pollards.

Jonh ska hämta jeepen på verkstaden och får kommentarer av Cain om att Eve är intresserad av honom. John påpekar att han faktiskt är gift. Väl hemma så visar det sig att jeepen inte är helt ok så John tar den till verkstaden igen.
Cain blir sur på John och när han går till puben kan han inte låta bli att tala om för Moira att Eve flritar med John, hon borde vara orolig men det är hon inte.

När Moira kommer hem ska Andy och Eve precis gå. John säger då att de har hela huset för sig själva och så börjar de kyssas. Eve kommer in i köket igen och avbryter dem för hon har glömt sin jacka. Man ser att John tittar länge efter henne när hon går...

Aaron vägrar att gå till advokaten så Paddy får åka själv. När han kommer tillbaka får både Chas och Aaron veta att Aaron kan få fängelse i sex månader för hatbrott. Aaron säger att då tar han sitt straff om det är så.

Adam får veta om hur det ligger till så han söker upp Jackson och ber honom att ta tillbaka sin anmälan. Jackson vill inte det men då får han höra om att Aaron försökt ta livet av sig. Jackson följer med Adam hem till Aaron för att prata.
Varken Jackson eller Aaron är glada över att ses och ingen av dem vill egentligen prata ut men Jackson påpekar att Adam verkligen vill ställa upp som en kompis för Aaron. När Jackson hör att Aaron hellre tar sitt straff än erkännar att han är gay så går han därifrån. Adam tror att Aaron vill straffa sig själv, att det är därför han tar sitt straff.





Kommentarer
Postat av: Tina

Jag hoppas att inte någon av dem hamnar i fängelse för jag tycker att båda anklagelserna har varit lite överdrivna.



2012-03-12 @ 13:12:56
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Jackson

Ja, allt det här med Nicola och Viv känns alldeles för överdrivet och utdraget.



Eve, Charlie och Nathan litar jag inte ett dugg på.



När blev Adele så intresserad av Andy? Det var ju inte länge sedan hon lade ut sina krokar för Nikhil. Fast hon hade förstås inte särskilt mycket för det, men Andy förefaller inte heller speciellt ivrig.



Diane lär väl ha en fling med Charlie, men sedan hoppas jag att hon väljer präktige Doug i stället. Det gick ju inte speciellt bra med den romans hon hade med Andys biologiska pappa.

2012-03-12 @ 15:50:17
Postat av: Erik

Ja, vem åker i fängelse - båda eller ingen? Man tycker faktiskt synd om Nicola just nu. Viv har drivit det här för långt, till och med Bob vänder sig ju emot henne. Men envis som hon är ändrar hon sig förstås inte - eller? Inget verkar ju tyda på att Aaron ska komma ut ur garderoben för att slippa fängelse heller.

2012-03-12 @ 18:21:35
Postat av: Carina

Ja nu har Viv verkligen gått för långt, verkar som att hon till och med tycker det själv! Men nu vet hon nog inte riktigt hur hon ska lösa det utan att det verkar som att hon accepterar Nicolas beteende.

Vilken fin vän Adam är! Starkt av jackson att följa med till Aaron och trist att Aaron reagerar som han gör. Tycker också det är uppenbart att han vill straffa sig själv. Det enda som skulle hjälpa är nog fler professionella samtal eller att få kontakt med en stödgrupp.

2012-03-13 @ 09:57:50
Postat av: Carina

Håller med dig Jackson, när blev Adele intresserad av Adam?? Har helt missat detta. Han verkar inte vara hennes typ med tanke på hennes intresse av Nikhil som ju tyder på en aningen mer "förfinad" smak...

2012-03-13 @ 10:00:50
Postat av: Lena

Hände det inte något på inflyttningsfesten som gjorde att Adele blev intresserad av Andy?



Var det henne de skickade upp när Andy stod i duschen, nåt var det där i alla fall.



Vilket minne jag har fast å andra sidan är jag ju inte ensam om det här:-)

2012-03-13 @ 10:46:41
Postat av: Angelica

Jag tror att både Nicola och Aaron får Samhällstjänst och inte fängelse.

Adam är tillsammans med Scarlett så jag tror att Adele är mer förtjust i Andy :) Men vi får väl se vad som händer :)

2012-03-13 @ 11:56:00
Postat av: Jonas

Lena har rätt. Adele såg Andys bara överkropp på en fest, därav hennes intresse. Hon tycks nu ha glömt bort Nikhil.

2012-03-13 @ 17:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0