Biobesök, bröllopsplaner och biljardpuss

Adam kommer ut från veterinärkliniken och hittar Aaron liggandes på fyrhjulingen. De småretas lite med varann men Adam hittar inte hjälmen. Aaron säger att han satt den på ett får. De fortsätter att munhuggas lite innan Adam inser att Aaron egentligen vill prata och han frågar vad som står på. Aaron berättar om middagen med familjen och att han inte känt sig så bekväm med Shadrachs pladder. Adam frågar då om de ska gå ut i kväll, till någon pub eller så.

Bob kan inte sova och Marlon hittar honom sittandes vid köksbordet. Han försöker skriva ner vad han vill säga till Viv men det är så mycket. Sedan säger han till Marlon att Viv vill ha skilsmässa. Marlon försöker trösta honom och säger att de har ju alltid hittat tillbaka till varann. Bob säger att det är annorlunda nu.

Aarons uppdrag idag är att laga staket med Wayne, en kille som snackar rätt mycket. Han frågar Aaron om han är gay men Aaron förnekar det. Wayne säger att han faktiskt läst det i tidningen men då säger Aaron att han sa så för att slippa fängelse. Wayne tror honom inte så han säger till Aaron att ragga upp två tjejer som sitter en bit ifrån. Aaron går fram till dem och pratar lite men de är inte intresserade. Det gör att Wayne fortsätter att reta Aaron.  Strax efter så puttar Wayne i Aaron i sjön. När ledaren för samhällstjänstgruppen kommer så säger inte Aaron hur det var utan han säger att han råkade snubbla.

Jai lurar Nikhil med att "hälsa från Maisie att hon väntar på honom med ostsmörgåsar klara". Nikhil lyser upp men inser då att det bara är ett skämt.
Jai säger då till sin bror att försöka bjuda ut henne i stället. De går till puben men det tar lite tid innan han vågar fråga Maisie om hon vill gå på bio med honom. Hon skiner upp och tackar ja.

Declan kommer in på kontoret och märker att Nicola är upptagen. Han börjar bli trött på att hennes bröllopsplanerande tar så mycket tid så han säger att hon måste prioritera arbetet i stället. Då ber Nicola om ledigt i några dagar.
Nicola möter sedan Edna i byn och pratar med henne om blommorna i kyrkan. Hon vill att det ska vara blommor vid varje bänkrad men Edna säger att det kostar en del. Edna säger sedan att hon ska se vad de kan göra.

Edna och Eve har besökt floristen och de kommer till kontoret där Nicola jobbar. Declan kommer in och undrar om de ska beställa ett jaktäventyr men han förstår att de är där för Nicolas bröllop och han blir inte alls glad.

Terry försöker prata med Viv om skilsmässan men hon tänker inte ändra sig. Det kommer fram att hon är bitter för att Gennie är ung och inte hon. Sedan jämför hon Gennie med Dawn men då säger Terry ifrån.

Declan har problem med att få byggnadstillstånd och är rätt irriterad för att det tar så lång tid ute på landet, hade det varit i staden hade han fått sina papper för länge sen. Han möter David och frågar honom om inte han sitter i byggnadsnämnden. När han får veta att David gör det så vill han bjuda honom på en öl någon gång. Leyla hör det och blir lite orolig för att Declan ska be David om någon skum tjänst men David förstår inte hur han skulle kunna hjälpa Declan med det.

Bob kommer till förskolan för att hämta tvillingarna men han har blivit borttagen från deras lista med godkända personer som får hämta barnen. Han förstår ju på en gång att det är Viv så han söker upp henne. Hon är precis på väg till sin advokat för att inte bara få skilsmässa utan även få ensam vårdnad av barnen för hon vill inte ha honom i närheten av dem. Bob blir förtvivlad och undrar varför hon gör så här. Hon svarar att hon tror att han ändå kommer att överge dem när de blir äldre precis som han gjort med alla andra av hans barn. Bob säger att det inte alls är samma sak med tvillingarna.

Charlie har problem med renoveringen av slottet i Frankrike så han måste åka dit snart. Victoria undrar varför han inte flyttar dit och då säger han att han tänkt tanken.
Doug pratar med Diane och säger att hon verkar lycklig. Hon säger tvekande att det är hon men i nästa stund säger hon att hon inte är så säker på Charlie för att han alltid är på språng någonstans.
Den tanken har hon sedan glömt när Charlie frågar om hon vill följa med till Frankrike, hon hade ju lovat att hjälpa till med inredningen. Victoria kan få följa med för att lära sig franska säger han och då tackar Diane tillslut ja.

Viv kommer tillbaka från advokaten och hon träffar Bob på puben. Hon ger honom nycklar till cafét och butiken men inte lägenheten. Hon säger att inget kan få henne att ändra sig angående Bob och barnen.
Senare när hon är hemma och plockar upp efter tvillingarna hör hon hur larmet går i butiken. Hon kommer ner och och ser Bob där. Han vill träffa sina barn men Viv ställer sig i vägen. Hur han än försöker tänker inte hon låta honom få träffa dem. Då säger han att hon borde veta hur det känns när de inte kände igen henne efter fängelsevistelsen och nu gör hon samma sak för honom. Han vill bara träffa dem några minuter om dagen så de inte glömmer honom och då går hon med på det men det är allt han får.

Natasha ska på något arbetsevenemang med Declan och Jai på kvällen. Hon säger åt Nikhil att skynda sig för Maisie väntar på honom. Jai säger åt henne att inte oroa sig för Nikhil är så artig att Maisie kommer att dö av tristess. Senare när Natasha har kommit hem från evenemanget kommer Maisie hem och Natasha tycker att det var ovanligt tidigt. Maisie säger att hon ville gå på nattclub men Nikhil skulle upp tidigt dagen efter så de åkte hem.

Marlon fixar speciell mat till Rhona på puben och Paddy blir lite avundsjuk.

Brenda möter Gennie på puben och säger åt sin dotter att hon borde kanske tänka på att hålla sig borta från Viv och att hon ska undvika att komma nära Bob.

Aaron kommer hem efter dagens arbete och han är inte på gott humör. Han möter Adam och Scarlett och då säger han att han inte har lust att gå ut ikväll. Adam får honom på andra tankar och de går tillslut till gaybaren Aaron brukar besöka.
Där ser Aaron när Jackson kommer. Han går fram till Jackson och tackar för att han kom till rättegången. Jackson går iväg men Aaron kan inte släppa honom med blicken så han går fram till honom igen och nu vill han be om ursäkt för det han gjorde och han vill att de är vänner. Jackson vill inte det för han kan inte vara vän med någon som beter sig på det sättet, någon som blir våldsam när han blir rädd.
Adam tycker att de kanske borde åka hem nu så de hinner med sista bussen men Aaron vill stanna för han vill förklara allt för Jackson. Hela tiden tittar han åt Jackson håll. Jackson spelar biljard med en annan kille och plötsligt vänder sig killarna och pussar varann  lite snabbt på kinden (?) sedan vänder sig Jackson direkt för att kolla om Aaron sett det. Det hade han förståss...


Trevlig helg allihop, njut av vårvädret och kom i håg att ställa fram klockan en timme natten mellan lördag och söndag!




Tack Teresia för länken, jag vidarebefordrar den men tittar inte själv förrän jag behöver för jag vill inte veta något om framtiden.

Tack allihop ni är ju för goa men jag var inte ute efter "medlidande" utan jag ville bara att man ska förstå att det är flera som "drabbas" om någon känner sig påhoppad. Tänk även på att en del av det som skrivs faktiskt inte är menat vara elakt men kan uppfattas så.



Kommentarer
Postat av: Erik

Vivs och Bobs äktenskap verkar inte gå att rädda, så envis som Viv är. Det känns lite uttjatat nu, för hon lär väl ändå inte ändra sig. Aaron har det inte för lätt, i synnerhet inte när han måste jobba ihop med sådana typer som Wayne. Han borde bli ihop med Jackson. Försökte han göra Aaron svartsjuk med kindpussen?

2012-03-23 @ 17:34:28
Postat av: Carina

Åh Nikhil, han är ju för söt, sånt besvär innan han lyckades bjuda ut Maisie! Han tar då verkligen inget för givet, antagligen totala motpolen till de killar Maisie träffat hittills. Hon verkar ju inte alls ointresserad ;-)

Viv är ju inte klok, men äntligen börjar Bob säga ifrån. Ska det bli vårdnadstvist nu?!

2012-03-23 @ 20:17:41
Postat av: ELIZA

Tycker åxå Nikhil är för söt !!! Haha ! Läst kommentarer några dagar tillbaka . Om Gennie , Paddy , Ross , vilken röra ! Haha , vem var kär i vem ? Såg alla avsnitt å kommer inte heller ihåg ! Å skit samma , i slut ändan har hela byn legat med hela byn ! ( utom Edna då förståsss ) !

2012-03-23 @ 21:11:13
Postat av: Bella

Adam är en så fin vän. ♥

2012-03-23 @ 21:56:55
Postat av: ELIZA

Alltså , var har du hittat Hjärtat ??? Är helt borta vad gäller datorer .... Efterlyser symboler....

2012-03-23 @ 22:16:42
Postat av: ELIZA

Typ Smile när man sms:ar ....

2012-03-23 @ 22:29:39
Postat av: Teresia

jag ville inte inte heller se framtiden, men eftersom jag gillar Aaron så mycket så vill jag se hur det går för han. Men nu så har man råkat se lite för mycket, och man ångra det nu när man vet vad som händer. Så det jag säger är, du gör verkligen rätt att vänta tills det händer så det blir en överraskning.

2012-03-24 @ 00:30:08
Postat av: Teresia

Plus, varsågod är bara roligt att dela med sig :D som du gör :D

2012-03-24 @ 00:31:57
Postat av: Kristina

Det var väl Gennie som var intresserad av Paddy och sen när han började få upp ögonen för henne så kom Chas och snirklade sig in och henne kunde ju Paddy inte motstå, han hade ju varit intresserad av Chas väldigt länge

2012-03-24 @ 13:29:25
Postat av: Samuel

ELIZA, jag har följt den moderna Doctor Who, som kommit efter 2005, och det är en kanonserie, om än något överväldigande ibland, tycker jag. Ge den en chans, den brukar klassificeras som Sci-Fi men är dock mycket bättre än allt amerikanskt i genren. Mycket spännande att "Jasmine" kommer över dit.

2012-03-24 @ 14:28:28
Postat av: Tina

Nikhil är jätte charmig som förälskad, men kan han inte ha en skjorta som är ett nummer större, jag får så ont i armhålerna.



Adam får min:) och Viv får min :(

2012-03-24 @ 16:16:01
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Lions

Bara jag son tycker att nikhil & massie är världens omackaste par någonsin ?

2012-03-24 @ 17:57:56
Postat av: Carina

Visst är de lite omaka, men Chas och Carl? eller Chas och Paddy? eller Bob och Viv? Val och Pollard?tycker de flesta egentligen är rätt omaka, men det blir ju dynamik...

2012-03-24 @ 20:30:47
Postat av: ELIZA

Jag gillar Sci-Fi ! Såg lite i morse , det var från början av 80- talet.... Ett avsnitt 14.20 , men höll på med annat . Hoppas det är som på övriga "fyrankanaler" , nya och gamla vid olika tidpunkter . Hittar det inte på någon annan kanal . Omaka par ; hoppas vi får gå på bröllop nu , före påsk . Ska bli kul att se , hur Nic ordnat med sin snäva budget . Fint ska det va , men får inte kosta nåt . Kul kommentar om Nikhils skjorta .

2012-03-24 @ 21:33:35
Postat av: SoP

Näe,inte vårdnadstvist- de brukar hålla på for ever.

2012-03-25 @ 01:50:19
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Emma

2012-03-25 @ 09:04:24
Postat av: Lina

Jag trk inte alls chas & Carl är omaka tycker de passar jätte bra ihop , de har ju varit tillsammans jätte länge innan mordet på Max king :)

2012-03-26 @ 01:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0