Biter du mig så biter jag dig...

Declan rotar efter papper på kontoret när Maisie kommer in. Hon får då veta att han träffat Nathan. Precis då kommer Natasha med Will men hon vill inte prata om Nathan.

Nathan har sovit på B&B:t och när han går ut möter han Maisie. Hon undrar givetvis varför han inte sagt något till henne och hon får då veta att han inte haft något jobb i London och att han stack för att han bråkade så mycket med deras mamma.

Nicola är väldigt orolig för att förskolevikarien är så ung. Vikarien tröttnar på Nicolas frågor och undrar sedan om hon vill se hennes diplom eller om hon vill vara med och spionera på henne under dagen.
När Nicola sedan ska hämta Angelica så måste hon gnälla på vikarien som inte byt blöjan i tid. Vikarien ber Nico att vända sig till den ordinarie personalen med klagomål.

Brenda är ivrig på att Terry ska prata med Eric och Val. Tillslut måste han berätta för dem att han vill sälja sin del och om de inte har råd att lösa ut honom måste han sälja till någon annan.

Declan pushar Nikhil till att bjuda ut Maisie men precis då kommer Nathan in på puben. Declan vill bjuda Nathan på en drink men han tackar nej.

Doug och Diane sitter i soffan och tar det lugnt efter en arbetssam dag. Då kommer Charlie in och har med sig en parfym till Diane. Doug får cigarrer och sedan vill Charlie bjuda honom på en öl. En något förvånad Doug följer med honom ut till puben.

Maisie tar med sig Nathan hem och ber Natasha att prata med honom. När Natasha ser Wills glädje över att storebror är hemma så säger hon till Nathan att han får stanna men han måste hålla sig ur vägen för henne och Declan. Det tar inte lång tid innan Nathan säger åt Declan att sticka och att han kan köpa Declans andel av Home Farm. Declan vill inte göra affärer med någon som inte är vuxen och dessutom har han inga planer på att lämna stället.

Gennie och Jamie sitter och drömmer sig tillbaka till semestern de nyligen haft. De funderar på om de skulle ta över en bar som behövde personal och när Charlie hör det råder han dem att försöka för annars kommer de att alltid undra om hur det kunde ha varit.
Senare så frågar Charlie hur det gått och de berättar att de ska på intervju. Gennie tvekar men Jamie säger att de gör det rätta.
Brenda blir inte alls speciellt glad när hon hör om deras planer medan Bob önskar dem lycka till.

Aaron påpekar för Chas att Paddy mår bra av att ha henne där men hur blir det när hon flyttar. Han säger att han är redo för att hon flyttar ut. Paddy blir besviken när Chas flyttat men när han pratar med henne så inser han att det kanske var det bästa eftersom han annars blivit så fäst vid henne igen.

När Nicola kommer för att lämna Angelica på förskolan får hon veta att den är stängd eftersom de inte har personal. Laurel erbjuder sig att ta hand om barnen så de andra föräldrarna kan arbeta.
Nicola kommer sedan på besök för att prata med Laurel om bröllopsklänningen men Laurel har ett ärende så Nico får passa barnen i tio minuter. Det går bra tills Nicola vänder ryggen till och Cathy biter Angel i armen. Nicola blir så arg att hon biter tillbaka.

Eve får skjuts av Adam till gården. Hon ska sedan städa ladan men hon vill inte byta om till en overall. När Adam gått så ser John hur hon tittar efter honom. Då säger hon att han är lite för ung för hennes smak.
När Bartons sedan är på puben så pikar de Adam för att han tittat på Eve så mycket. Moira undrar om John har problem med att Eve hjälper dem men han förnekar det. (oops, börjar han bli intresserad?)

Nathan besöker Faye för att be om ursäkt. När Ryan får höra det blir han förbannad och söker upp Nathan. Han skäller ut sin bror och ber honom att inte komma i närheten av dem.

Eric har varit på banken men får inget lån. Val vill att han funderar på hur de ska göra med deras hus. Han är inte så förtjust i tanken på att sälja huset och flytta in på B&B:t.

Laurel kommer hem och frågar Nicola hur det gått. Givetvis kommer det fram vad hon gjort mot Cathy. Nicola vill inte att de talar om vad som hänt för Viv. Hon känner att hon gjort något fel och hon vill inte träffa byborna så hon tackar sedan nej när Rodney erbjuder sig att vara barnvakt så hon och Jimmy kan gå till puben.

Bob kommer hem med barnen efter att de har varit hos Laurel och sedan ute och gungat. Viv tar med sig tvillingarna upp och badar dem. Hon får syn på bitmärket och hon frågar Bob om han vet vad som hänt. Viv vill veta vilka barn som varit hos Laurel och hon tänker inte ge upp förrän hon vet vem som bitit Cathy.



Kommentarer
Postat av: ELIZA

YES !! Declan täppte igen käften på Nathan !! Hade kunnat pussa honom för det han sa ! Så klart att det skulle vara Viv`s dotter som Nicola bet . Alltså, hur tänkte hon ? Kan ju aldrig gå väl när Viv får veta vem som gjorde det.......Jag måste beundra Val , hon tror verkligen på det hon gör. Sålde smycken för att utrusta köket på B&B . Nu är hon beredd att sälja huset . Men det måste ju gå åt skogen i alla fall . Inte kan man bo privat på arbetsplatsen.

2012-03-08 @ 15:30:19
Postat av: Erik

Nicola var ovanligt otrevlig i dag och att hon bet Vivs barn - Viv lär nog inte ge sig i första laget förrän hon får reda på hur det gick till.

Ja, såg inte John Barton lite intresserad ut, när Eve sa att hon föredrog äldre män?

Nathan blir man arg bara man ser, det lär nog bli fler duster med Declan ...

2012-03-08 @ 18:39:35
Postat av: Jonas

Jag tyckte att Nicola var precis som vanligt - egoistisk och gnällig med noll självinsikt.



I övrigt är det otroligt att översättaren aldrig lär sig att "tea" kan betyda både "te" och "middag". Idag åt Chas tydligen sitt te.

2012-03-08 @ 20:08:51
Postat av: Tina

Ja, och Chas åt också sitt te kallt. :)

2012-03-08 @ 22:21:22
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Sara

Nicola måste verkligen börja inse att sakerna hon säger och gör får konsekvenser!



Förresten, måste fråga en sak. Tycker någon här det är störigt om man säger saker man TROR ska hända? Att det förstör hur man ser på serien och människorna? För det har varit flera gånger jag har fått en snilleblixt och tänkt att "detta kommer säkert hända!" men sen inte velat skriva det för jag inte vill förstöra för någon, även om jag inte VET att det kommer hända.



Säg gärna vad ni tycker! :)

2012-03-08 @ 22:26:10
Postat av: Carina

Haha, ja det var lite kul översättningsmiss att Paddy hade gjort te till Chas och satt in det i kylen!! Tänkte först, va? har han kanske gjort iste?! Haha, när ska de lära sig.

Andra roliga grejen var när Declan satte nathan på plats (igen) - underbart!

Det här blir nog spännande, Nathan är inte van att möta nån med pondus och ryggrad. Eller när Ryan kom in och skällde ut N. och declan sen frågade , är det någon som tycker om dig? Gillar Declan mer och mer!

2012-03-08 @ 22:48:44
Postat av: Mariann

>Sara: nej men det är ju bara kul om man kan spåna och spekulera i vad som ska hända.

Fast en del verkar ju va rena Saida i att tänka ut kommande scenario så bra som det stämmer... :)

Och för er som inte vet vem Saida är=en spåkärring från Norrland som hittade borttappade grejer och djur genom sina syner.

Nu slipper ni mig här på flera långa dagar för i natt åker jag till Daytona Bikemeet.

2012-03-08 @ 23:20:04
Postat av: Lina

Ibland är det inte så svårt att lista ut vad som händer , men vi har haft problem med så kallade "spådamer" på sidan som alltid har rätt om allt "de" tror skall hända och man märker det väldigt lätt när vissa personer alltid har "rätt" , man är ju inte helt dum !



Det var en gång en person som gissade att Nicolas dotter skulle heta Angelica , sen dagen efter vet man att denna person vet saker , sen är det inte jätte kul att läsa personens kommentare =P

2012-03-08 @ 23:42:36
Postat av: ELIZA

SARA : Har också funderat på det du säger. Jag gillar att spekulera. Men törs inte skriva. För tänk om det stämmer !! Då tycker många att jag "spoilat" . Så jag försöker att hålla mej till att kommentera det som har hänt.

2012-03-09 @ 07:17:39
Postat av: Carina

Håller med, man vill verkligen inte riskera utsättas för spoilers. Detta ställer ju extra höga krav på de som VET vad som händer längre fram, att verkligen tänka på vad man skriver.

Själv har jag ingen aning om vad som ska hända och det är skönt. Skulle aldrig berätta i förväg så mina inlägga är riskfria!!

Råkade av misstag för ett halvår(?) sen få se en bild på Cain o Charity ihop, båda var då ute ur serien, såg även att Jimmy o Nicola skulle bli ett par och just då var detta så fullständigt osannolikt att man bara häpnade, men nu känns det som de ändå på nåt mysko vis passar ihop :-)

Men det förstörde ju lite genom att man "väntade" på att vissa saker skulle ske.

2012-03-09 @ 08:18:03
Postat av: finländskan

(angående frågan om att spekulera)

Kanske det är bäst att inte skriva alltför specifika gissningar om vad som kanske kan tänkas hända, jag kan nog tänka mig att sådana kan uppfattas som spoilers.

2012-03-09 @ 09:42:57
Postat av: Kristina

Jaha, då var det dags för Gennie och Jamie att lämna serien. Eller? Kanske Terry och Brenda följer med med tanke på att Terry ska sälja B&B

När kommer Marks kropp att hittas? Det känns ju väldigt nära nu när Nathan är tillbaka och på hämndhumör. Natasha får det inte lätt när Maise och Will får reda på sanningen

2012-03-09 @ 17:58:21
Postat av: Sara

Tack för alla åsikter angående min fråga om att gissa vad som ska hända! :)



Jag håller nog med faktiskt, okej att man spekulerar om småsaker och så, men inte avslöja FÖR mycket av det man tror ifall det skulle visa sig vara rätt senare! Då blir man kanske bannad här från bloggen haha ;)



Tycker att man anar vissa små romanser i byn, men kanske bäst att hålla tyst så alla får gissa ifred :D

2012-03-09 @ 23:22:41
Postat av: SoP

Haha,visserligen är Nicola helt puckad,men jag tycker hon gjorde rätt ! den där ungen har väl terrat andra ungar där på dagiset genom att bitas?

2012-03-13 @ 03:27:47
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0