Att få som man vill genom utpressning

Cain byter skylten över garaget så nu står det bara Dingles namn på den. Aaron får sig en liten utskällnig för att han kommer försent till arbetet. Som "straff" får han fixa lite kaffe. När han kommer in på verkstaden ser ha att de hängt upp en nakenkalender med halvnakna killar på bredvid tjejkalendern. Han blir lite irriterad men Charity som är där och ser det säger att hon kan ta den om han inte vill ha. Cain muttrar lite om att den var inte till för hennes ögon.

Declan frågar om han får visa Natasha hans nya hus och han lockar med smörgåsar och en påse chips för det är det enda han kan bjuda på. Natasha säger att det är svårt att motstå ett sådant erbjudande. Declan kommer fram till huset och ser att Cain har ockuperat utanför för sina bilar. Declan säger åt honom att flytta på bilarna så hans container kan stå där i när den kommer.
Senare när Natasha och Declan kommer dit för rundvisningen så visar han henne huset och när de gått hela rundan så står de nära varann och kyssen är inte långt ifrån men de blir avbrutna av Edna som är sur för att containern stör hennes utsikt. Natasha lämnar dem så de kan lära känna varann eftersom de blir grannar.

Jai frågar sin bror hur det gått på träffen med Maisie och Nikhil svarar att det var lugnt och att han körde hem henne tidigt. Nikhil får några goda råd av Jai om hur man träffar damer men Nikhil vill inte lyssna på honom.
När de sedan är på puben så frågar Maisie Nikhil om han vill hitta på något på kvällen. Nikhil föreslår att de kan vara hemma hos honom och titta på en dvd.
Jai fortsätter att reta sin bror för att han tar det så lugnt.

Nathan kommer till den stängda butiken och han ser alla tomma hyllor. När han hör att Leyla går utanför så rusar han ut för att fråga henne var alla varor är. Han inser att personalen tagit allt det som blivit över.

Natasha och Declan står på kontoret och de kommer bara närmare och närmare varann samtidigt som de hittar på alla möjliga ursäkter för att inte vara så nära varann. Denna gång så hinner de kyssas innan Nathan kommer in för att berätta att de blivit bestulna på varorna. Han ser vad som pågår och blir så förbannad att han går därifrån.

Gennie ser när Aaron och Ryan kommer in på puben och hon får höra att de planerar att gå ut och ta en öl på stan. Hon vill följa med även om de skulle gå till en gaybar. Aaron tycker att det inte alls var en bra idé eftersom han inte vill gå ut med sin tantiga moster.

Declan börjar riva ut inredningen i huset. När han kastar skräp i containern så kommer Adam förbi och erbjuder sig att hjälpa honom.  Adams hjälp är att rekommendera Jackson som byggarbetare eftersom de Declan anlitat inte dykt upp.

Natasha går ut och hittar Nathan utanför huset. Hon vill prata med honom men han är så förbannad att han hotar med att berätta sanningen för Maisie och Will. Han vill att hon bryter med Declan. Natasha försöker få honom till att inse vad det betyder om han säger vad som hänt men han lyssnar inte. När hon sedan säger att "visst sätt mig i fängelse men tro inte att du kommer undan, för hur många år får man för att ha mutat till sig pengar för att hålla tyst"?

Andy sms:ar Adele och frågar om hon vill ta en öl med honom efter jobbet. Hon svarar ja men när hon sedan pratar med Gennie så säger hon att hon måste träffa honom i jobbkläderna eftersom hon inte hinner hem för att byta om. Gennie erbjuder henne att låna något men Adele säger att "äsch han får ta mig som jag är"
När hon sedan träffar Andy på puben så får de många nyfikna blickar på sig. Det gör dem inget och för att ge dem något att prata om så pussar hon honom på munnen.

Nikhil köper blommor och går hem till Maise på Home Farm. Han erbjuder sig att laga middag till henne när hon kommer i kväll och hon tackar ja.
De ses senare hos Nikhil och han försöker sig på lite matlagning. Maisie ska hälla upp vin men han vill inte ha eftersom han ska skjutsa hem henne senare på kvällen. Hon säger då att han inte behöver skjutsa henne och han ser lite nervös ut. Maisie ser det och säger skrattandes att hon menade att hon kan ta en taxi hem, hon hade inte packat ner tandborsten om han så trodde det.

Holly sköter sig på gården och John pratar med henne om att de bara vill hennes bästa. Hon lovar att hon har slutat med drogerna nu. Han tror henne så han låter henne ringa till Roz som kan få komma dit. Holly får fortfarande inte gå någonstans men nu börjar de lätta på reglerna.

Jackson kommer till Declans hus och de går igenom arbetet som ska göras sedan ska han komma med ett pris. På väg därifrån ser han verkstaden och att Aaron är där.  Han går fram till Aaron för han tror att det är han som ligger bakom det här. Aaron säger att han inte hade en aning om det och att han inte vill ha Jackson i närheten.
När sedan Adam kommer till verkstaden får han en utskällnig av Aaron eftersom han inte alls vill se Jackson varje dag. De går till puben och där sitter Jackson med sina papper och uträkningar. Aaron säger till Adam att det är precis det han är rädd för, att hela tiden råka på Jackson. Han kan ändå inte låta bli att titta på honom.
Jackson är klar med sina papper och går därifrån, precis innan han går ut vänder han sig om för att titta på Aaron.

Nathan pratar med Declan om Declans uteblivna bygglov. Han säger att han har kontakter och kan ordna ett nytt bygglov på ett litet kick bara Declan håller sig borta från Natasha.

Natasha är inne hos Declan. Han står utanför och gör upp om arbetet med Jackson när Nathan kommer och frågar honom om hur det ska bli med bygglovet och då säger Declan att han går med på hans krav. Han kommer sedan in till Natasha och säger vad Nathan sagt. Declan föreslår att de låtsas som att Nathan fått rätt men att de kan ses i smyg i stället. Natasha säger att han kan ju bara ge sig av om han hellre vill det men det vill han inte. De kysser varann och sedan leder Natasha upp honom för trappan...




Kommentarer
Postat av: Liina

Massie och Nikhil , nej nej nej , Nikhil är för snäll för henne =P

2012-03-26 @ 16:01:11
Postat av: Carina

Adam, vilken fantastisk vän han är, undrar hur det kommer utveckla sig mellan Jackson o Aaron nu när de kommer träffas varje dag...

Declan, honom gillar jag bara mer och mer!! Vilket kap för natasha, att gå från Mark, den veliga sillmjölken till att träffa en riktig man! Hoppas verkligen det kommer gå bra.

Är det bara jag som tror att Maisie o Nikhil faktiskt kan bli ett riktigt bra par? Tror de kompletterar varandra och kan vara bra för varandra <3

2012-03-26 @ 17:00:16
Postat av: Erik

Äntligen hettade det till mellan Natasha och Declan, och det verkar inte som att Nathan kan sätta P för de heller, om de fortsätter att träffas i smyg. Men det är kanske ett farligt spel. Avskyr när Nathan lägger sig i allt och ställer och styr. Hur kan han ha så stort inflytande på byggnadsnämnden?

Nikhil är nog för oföretagsam och blyg för Maisie. Unndrar om det verkligen kan bli något mellan dem ...

Ett misstag att låta Holly ringa till Roz, henne litar jag inte på alls, och familjen borde inte lita på dottern heller bara för att hon har skött sig ett tag.

2012-03-26 @ 17:58:24
Postat av: Liina

Jag håller med Erik som vanligt ;)

2012-03-26 @ 18:14:02
Postat av: ELIZA

Jag tror också på Maisie och Nikhil , då är vi två , Carina ! Tror inte det är något ont i den tjejen , faktiskt ! Idag när jag såg det obehagliga krypet , Nathan , tänkte jag på att , jag vet inte om någon nämnt att han är en bra skådis ? Vi har pratat mest om Aaron . Nathan , är bra , annars skulle han inte beröra så många . Konstigt om det inte händer nåt mellan Aaron och Jackson nu . Dom kommer ju att jobba "på samma gata" ett tag . Hoppas på det i alla fall .

2012-03-26 @ 18:32:55
Postat av: AnnaS

Jag tycker också att Maisie och Nikhil ska bli ett bra par! Det kryllar ju av udda par i byn, mest otippade paret enligt mig är Jimmy och Nicola, och det verkar ju fungera bra. Hoppas det fortsätter så bara, det är så trist när alla blir osams och separerar.

Märkligt att det blev sånt liv om den där containern utanför Declans hus. Alla har väl en container när de renoverar, det är väl bara att tugga i sig för grannarna.

Undrar om Nathan verkligen har nåt att säga till om i byggnadsnämnden? Varför skulle han? Eller är det nåt rävspel igen från hans sida?

2012-03-26 @ 19:55:28
Postat av: Jonas

Maisie och Nikhil passar bra ihop, men vad ser Declan i häxan Natasha?



Undrar dessutom vad Nathan tänker med. Om han ordnar bygglovet kommer ju Declan och häxan att börja träffas direkt efter (de kan ju knappast förlora bygglovet igen).

2012-03-26 @ 20:13:52
Postat av: AnnaS

Oj! Jag måste bara påpeka att första meningen i mitt förra inlägg var en felskrivning! Kom just på att den kan tolkas som att jag vet nåt om framtiden, men jag skrev "ska bli ett par" och sen tänkte jag att de blir ett bra par i så fall och så la jag till det utan att läsa så noga vad jag skrivit.

2012-03-26 @ 21:19:56
Postat av: ELIZA

Trist att behöva förklara och vakta tungan ( rättare sagt fingret ) för att man TROR .....

2012-03-26 @ 21:26:51
Postat av: Tina

Maisie har vuxit i mina ögon och om den spirande kärlekshistorien mellan henne och Nikhil kan jag bara säga att det är henne väl unt att få känna sig älskad.

2012-03-26 @ 22:15:12
URL: http://schottistina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0