Att vaka på sjukhus, tär på känslorna

Detta är ett tidsinställt inlägg, mer info finns i början av inlägget som heter "Avslöjad 2"



Paddy, Chas och Adam vakar på sjukhuset. Aaron är medvetslös och de närmaste 24 timmarna är avgörande för framtiden.
Adam åker hem en stund. Moira frågar honom hur det är med Aaron och om självmordsförsöket är ett rop på uppmärksamhet. Adam säger att det är det sista Aaron vill ha. Då tror hon att det kan ha med den där killen på puben att göra.
Holly kommer ner och mår inte allt för bra efter utekvällen. Familjen tycker hon får skylla sig själv eftersom hon antagligen druckit för mycket men de bryr sig mer om Adam som varit på sjukhuset hela natten. Hon får veta vad som hänt och givetvis blir hon orolig.

Alla i byn är oroliga för Aaron och de undrar givetvis vad som utlöst det hela.

Carl vinkar adjö till sina barn. Han är mycket ledsen och han ber dem att höra av sig med sms och ringa.

Chas anklagar Paddy för att det är hans fel att Aaron försökt ta livet av sig. Hade inte han låtsats lekt pappa och trott sig veta bäst jämt hade allt varit annorlunda.
Cain kommer på besök och frågar Chas varför Aaron gjorde som han gjorde. Tillslut lyckas Cain få fram sanningen även om Chas inte säger det rakt ut. Han försvarar Paddy som verkligen ställt upp för grabben.

Holly låter sin kompis Roz (?) träffa familjen. De får intrycket av att det är en skötsam ung tjej som satsar på sina ekonomistudier och att hon håller koll på Holly. Tyvärr är den bilden inte sann utan Holly får mer droger av kompisen och hon får ta det på kredit eftersom hon inte har pengar. För att få ihop till lånet så erbjuder Holly sin hjälp på gården.  När hon  hjälpt sin far och fått pengar så ringer hon sin vän igen och säger att pengarna är ordnade.

Bob fortsätter tjata på byborna att köpa lotter och senare på dagen är det dragning. Ingen har de första två numrena som dras men det tredje har Jamie. Givetvis börjar byborna att bli sura när återigen en familjemedlem vinner.

Faye ser när Declan och Natasha träffas. Hon blir nyfiken och går fram till dem. Då får hon veta att Declan är Natashas nya affärspartner.

Charlie har ordnat med en dubbeldate till honom och Rodney. En av damerna dyker upp, June. Hon säger att hennes väninna tyvärr fått förhinder. Charlie säger åt Rodney att sätta sig med June så håller han sig undan så länge. När Rodney gått iväg så berättar Charlie för Diane att det aldrig var tal om en dubbeldate eftersom han bara ordnat med sällskap till Rodney.

June och Rodney har mycket trevligt ihop och de skrattar åt samma saker.
Charlie får höra av både Doug och Marlon om villken enastående kvinna Diane är så han blir intresserad av att få veta mer om henne. Hon frågar honom om inte han är ute efter att träffa en kvinna och han svarar att han väntar på den rätta.

Eric får veta att de får 7000£ i böter. Han försöker få Terry att dela böterna med dem men Terry vägrar.
Leyla berättar att David funderar på att säga upp sin kommunfullmäktigeplats på grund av skandalen med sin far.

Chas står vid Aarons säng och ser honom med alla dessa slangar. Hon är orolig och tar ut sin ilska på Paddy. Hon ber honom att hålla sig borta från hennes son, han har ingen rätt att vara där på sjukhuset eftersom han inte är släkt ens en gång.

Marlon träffar Paddy hemma och får veta vad Chas sagt. Han säger att Chas säkert är pressad och inte menar det hon sagt. Paddy åker till sjukhuset och pratar med Chas. De står vid sjukhussängen och ber varann om ursäkt. Precis då vaknar Aaron och personalen kommer till undsättning.
Först får Chas en pratstund med sin son men sedan får Paddy komma in. Paddy säger att allt kommer att bli bra igen men Aaron tror inte det. Han säger att han hatar när folk står och glor på honom och att de pratar om honom, han hatar sig själv och önskar att han vore död...



Kommentarer
Postat av: Angelica

Håller faktiskt med Marlon att Paddy är det bästa som har hänt Aaron. Om han inte hade funnit där för Aaron så kunde detta ha hänt för länge sedan.

Jag vet att Aaron kommer att klara sig för han är en kämpe :)

Just nu så hatar jag helgerna för jag vill inte vänta tills måndag för att se fortsättningen..

2012-03-02 @ 15:46:34
URL: http://lillnos.se/blogg/
Postat av: ELIZA

Nu är det väl ändå klart att det blir en Love story mellan Diane och Charlie ? För ni såg väl också blickarna !?! Han fiskar ju hela tiden. Aaron, kommer att klara den här krisen. Hade det inte varit så, hade han vaknat upp hjärnskadad. Skrev jag tidigare , att han fick pris i fjol , som bästa skådespelare i Såpa kategorin ?? Paddy ska absolut inte klandra sej för någonting. Jaså, Holly fortsätter med sina dumheter. Köper hon av Roz, den nya "kompisen" ? Uppfattade inte .

2012-03-02 @ 16:45:04
Postat av: Erik

I dag var till och med Cain dämpad, det var ovanligt att se. Kommer det att gå att hålla Aarons homosexualitet hemlig i byn- om han nu återvänder dit? Det blir ingen lätt väg tillbaka.

Ska det bli något mellan Rodney och hans dejt den här gången? Vi kanske äntligen kan hoppas på lite romantik nu?

Hollys kompis Roz är en snygg tjej, men leder in Holly på farliga vägar. Undrar inre föräldrarna vart hennes pengar tar vägen? Märks det inte på henne att hon tar kokain?

2012-03-02 @ 17:17:13
Postat av: Jonas

Tre reflektioner:



1. Chas beter sig som en idiot, chock eller inte.



2. Det är fortfarande väldigt märkligt att en bondfamilj i en liten by inte bryr sig nämnvärt om Hollys droganvändande.



3. Colleen verkar inte direkt vara en älskvärd mamma. Undrar hur det kommer att gå för barnen i Saudiarabien.



ELIZA: Holly köpte kokain av Roz, men jag det framgick inte om det är därifrån hon vanligtvis köper.



Föräldrarna vet om hennes droganvändande, men tog väldigt lätt på det. De tror dock att hon har slutat.

2012-03-02 @ 19:43:40
Postat av: Jonas

Roz är för övrigt väldigt lik "Julia" i Skilda världar.

2012-03-02 @ 19:54:06
Postat av: ELIZA

Jag kanske är korkad, men tror dom inte att hon "bara" dricker ? Frågade inte Moira när Holly stod vid diskbänken med vattenglaset om hon hade "hangover" ? Men man kanske är hangover efter andra droger också. Är inte så insatt i problematiken.

2012-03-02 @ 20:19:34
Postat av: Jonas

ELIZA: hangover (baksmälla) brukar, mig veterligen, bara användas vid alkoholintag. Moira syftade gissningsvis på att Holly hade druckit med andra ord.



Barton-familjen har dock tidigare i serien fått reda på att Holly nyttjar droger. Hon sålde droger till Maisie, det var på så sätt Moira och John fick reda på det.

2012-03-02 @ 20:36:57
Postat av: maria

Erik:



Har inte Holly ett eget ansvar? Det är inte Roz som för in Holly på farliga vägar. Holly vet vad hon är ute efter, kokain och har hittat sin dealer. Jag går inte på Hollys spel där hon leker gullig och oskyldig och pratar med bebisröst.



Tyvärr förstår föräldrarna inte vad som pågår, däremot tror jag Adam anar vad hon håller på med, han hintade väl det in ett avsnitt häromdagen.



Tycker även det är verklighetstroget att Aaron som försökt ta livet av sig inte vaknar upp överlycklig och att han ångrar sitt självmordsförsök.



Älskar emmerdale och tycker det är roligt att det finns en blogg med andra som känner samma sak!

2012-03-03 @ 01:42:14
Postat av: Kristina

Stackars Aron! Så jobbigt att må så dåligt :( Skönt att Paddy och Chas blev sams igen, de kommer att behövas båda två. Cain visade sig väldigt förnuftig för en gångs skull. Men Holly! Fast de måste väl ha in alla kategorier i serien, konstigt bara att det inte pratas mer om alkoholism så mycket som det dricks i byn.

2012-03-03 @ 09:20:58
Postat av: Lena

Om Aarons självmordsförsök var alllvarligt menat, vilket man får anta p gr.a på sättet han gjorde det på (knappast bara ett rop på hjälp) så är det väl inte så konstigt om han inte är överlycklig över att ha misslyckats. ?

2012-03-03 @ 11:52:30
Postat av: Tina

Visst är det konstigt att Holly´s föräldrar inte bryr sig mera, de verkar ju inte vara konflikträdda i andra sammanhang. Kanske är det så att de trodde att det var en engångsgrej det där när Holly och Maisie festade om med droger.

2012-03-03 @ 13:57:35
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Mariann

Det är ju det som är så bra (för en gångs skull) av manusförfattarna. Att de visar hur för djävla dåligt man kan må. Och att en allvarlig depression inte bara går över "så där" bara för att folk runtomkring talar om hur mycket de älskar en.

Och så nyttigt för oss andra att se, vi som tänker: amen va fan ryck upp dig nu! Det är ju bara att bita ihop... osv.

Nu tror jag ju inte att de kan dra ut på det alltför länge för då tappar publiken tålamodet. Men väldigt bra story och än en gång säger jag ack så nyttigt för oss andra att se, och hoppas att vi kan bli lite mer toleranta och förstående för de som inte har det så lätt alla gånger...

2012-03-03 @ 14:12:20
Postat av: Lena

Som vanligt Mariann

bra talat (eller skrivit:-))

2012-03-03 @ 15:31:30
Postat av: Tina

Håller med , bra skrivit. Det är inte alltid så lätt att se vad som finns bakom bråkstaken att man kanske av bekvämlighet rent ut sagt inte gitter lägga sin tid på det.

2012-03-03 @ 15:47:32
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Therése och Samuel

Cain har blivit lite av en myskille, vem ska nu vara skurken? Chas har tagit sitt förnuft till fånga, se hur länge det varar... Paddy, Aaron och Eli, ej att förglömma!, är mycket gripande just nu. Holly verkar ha åkt dit på knarket big time, det kan inte sluta väl. Therése och Samuel har åkt dit på Emmerdale big time, hur ska det sluta??!!

2012-03-03 @ 20:44:58
Postat av: Conny

Det finns nog mycket elakhet kvar i Cain fortfarande ska du se. Han har ju aldrig varit elak mot alla precis hela tiden, utan kan ha sina goda sidor ibland. Sedan gör någon honom arg, och då är han en annan människa.

Sedan vet man ju inte riktigt var man har Declan än..kanske en baddie i antågande?

2012-03-05 @ 10:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0