"Kär" lek.. både här och där

Faye möter Mark ute på gatan i byn. Hon frågar honom om den romantiska hotellnatten som Maisie pratat om men han säger att det inte blev så mycket eftersom han är ju faktiskt redan hemma. Mark säger att de aldrig sov över utan det blev bara en middag. Faye frågar honom om han och Natasha fortfarande ligger med varann men det förnekar han.
Hemma på Home Farm är Natasha rätt glad och verkar väldigt uppåt och stryker Mark kärleksfullt över handen medan hon lovprisar "sin egen säng".
Maisie frågar Nathan vad för tjej han haft med sig hem eftersom det finns läppstiftmärken på ett glas i disken.

Gennie vaknar på morgonen och hittar Leylas skor i soptunnan. När Leyla kommer ner frågar hon om hur det varit igår och att hon borde säga åt Nathan att hålla avstånd eftersom David älskar henne. Hon frågar även om skorna som ligger i soporna men Leyla säger att de är trasiga och ska kastas.
Gennie berättar sedan för Katie att Leyla slängt sina nya skor fast de inte var trasiga och det tyckte hon var konstigt.

Doug berättar om gårdagen för David, om att de drack en del och att Nathan flirtat med någon blondin. David skyndar sig hem till Leyla. Där hittar han henne och Nathan som precis kommit för att höra hur hon mår. Nathan går därifrån och Leyla blir lättad över att han inte sagt något till David.
David bestämmer sig för att ta eftermiddagen ledigt bara för att kunna tillbringa den med Leyla när hon är hemma och bakfull.

Marlon får ett brev med posten och det visar sig vara från Donna. Han går nästan hela dagen innan han vågar öppna det. Det dröjer ända till middagen innan han läser brevet. Han blir ledsen och sätter sig och gråter i trappan efteråt.
Dagen efter är han mest grinig och otrevlig på jobbet.

Sarah kommer tillbaka från semestern med Dingles. Zak frågar efter Cain men Debbie säger bara att han är borta för tillfället.
När Zak sedan möter Charity i byn ber han henne att tänka efter innan hon gör något och berätta det för dem för nu har hon chansen att ställa allt tillrätta med sin dotter.

Mark dyker upp hos Faye med en jättebukett gula rosor. På kortet har han bara gjort ett pussmärke (hmmm..hur då? Med läppstift? Cerat?). Hon har inte tid att prata så länge med honom för hon måste till jobbet.
Ryan frågar henne senare om blommorna är från "honom"  eftersom han såg hur arg hon blev när Maisie sa att de lekte lyckliga familjen igår. Faye svarar inte riktigt på hans fråga.

Leyla möter Nathan på kyrkogården för att lämna tillbaka halsbandet och be honom hålla avstånd. Han säger att det inte är så lätt att bara glömma allt och att han nu känner sig utnyttjad av henne men alla har sitt pris och hon är ett riktigt kap. Sen går han därifrån...
Doug är orolig för Leyla och märker att hon har något som plågar henne. Han ber Nathan att muntra upp henne.

Leyla är kort mot Nathan när de möts på puben och han vill ge henne ledigt.
Ryan som märker att hon är sur säger till Nathan att hon antagligen gillar honom men vill inte erkänna det eftersom hon redan har en pojkvän.
Leyla söker upp Gennie för att prata med henne och hon erkänner att hon legat med Nathan. Gennie blir ledsen men säger åt henne att avsluta allt och hon erbjuder Leyla att låna pengar så hon kan betala tillbaka.
När Leyla sedan möter Nathan för att ge tillbaka skulden så säger han att det inte är så enkelt, det de har kan inte bara betalas bort hur som helst. Han säger att de är inte kvitt förrän han säger att de är kvitt...

Gabby är sjuk och Sally erbjuder sig att stanna hemma med henne. Hon missar rådgivningen och det gör att biskopen blir missnöjd men han bokar en ny tid åt henne och Vincent. Ashley får höra det och blir irriterad eftersom han tycker att biskopen lägger sig i för mycket.

Mark och Natasha sitter på puben och äter. Faye kommer in och Mark frågar Natasha om de ska åka till stan i stället. Hon tycker inte att det är något problem så de blir kvar.
Mark möter sedan Faye på toaletten och han säger att de snart får tillbringa resten av livet tillsammans. Hon säger att hon älskar honom och han böjer sig fram mot henne men hon går ut innan han hinner kyssa henne.

Cain kommer tillbaka till byn efter att ha varit i Las Vegas ett tag. Debbie ber honom att vara snäll mot Charity eftersom de haft det så bra medan han varit borta och de kommer så bra överens nu.
Charity och Cain kan inte låta bli att pika varann så fort de möts. När de sedan är ensamma hemma och glåporden haglar ska hon precis ge Cain en örfil. Han tar tag i hennes hand och plötsligt kommer de varann nära. Det slutar med en kyss och båda faller ner i soffan tätt omslingrade...





Kommentarer
Postat av: Carina

Mark visar sig vara falsk och försöker hålla igång båda relationerna. Tycker mest synd om Faye. Leyla har riktigt hamnat i en rävsax nu, men hon blev ju verkligen varnad från både vänner och David så jag tycker hon får skylla sig själv. Bara en tidsfråga innan Nathan slänger det i ansiktet på David. Och Cain & Charity... vad ska man säga - det har alltid funnits ett starkt band mellan dem av hatkärlek, nu tippade det över. Vad ska Debbie säga, eller blir de ovänner direkt igen.

2011-10-26 @ 16:00:29
Postat av: Jackson

Den där fega kraken Mark skulle jag gärna vilja fläta till. Ett under att två smarta kvinnor kan vara såååå kära i den stela och falska träbocken, som har ställt till så mycket i deras respektive liv.

2011-10-26 @ 16:57:19
Postat av: Carina

Håller med Jackson, känns som det måste finnas betydligt bättre alternativ än Mark, men dessvärre är kärleken om inte blind, så väldigt närsynt! Visst är han stel och trist. Jai och Nikhil är ju lite mer intressanta...

2011-10-26 @ 17:23:27
Postat av: Erik

Vad Cain är elak mot Charity hela tiden. Hatar han henne eller älskar han henne? Vad ska det bli efter kyssen på slutet nu då? Blir de sams eller var det bara en tillfällig sinnesförvirring? Egentligen vill han nog ha bort henne och ha Debbie för sig själv och Charity trivs ju inte i byn, så det blir nog svårt för båda två.

Att Nathan är en lurig typ vet vi ju redan. Ska Leyla kunna bli kvitt honom? Det verkar rätt hopplöst. Han kan ju hota med att skvallra för David.

2011-10-26 @ 17:52:39
Postat av: Jackson

En vild gissning - för att klara sig ur den härva han har trasslat in sig i rymmer Daniel/Mark med en tredje kvinna - förslagsvis Sally - eller kanske Charity....



Förhållandet mellan Charity och Cain har var alltid varit litet mixat vad gäller känslor.



Hur Leyla skall komma ur slemproppen Nathans garn blir spännande att se.

2011-10-26 @ 19:33:57
Postat av: Em

Cain och Charity! Så oväntat. (trodde det skulle hända mycket tidigare)



Jag har vaga minne av att David kysste Katie utanför pubben när han var tillsammans med någon annan, men kommer inte ihåg vem det var. Var det Jasmin? Nån av er som minns?

2011-10-26 @ 20:11:37
Postat av: Sara

Åh, jag blir så irriterad på Gennie som ska verka så himla präktig när som själv har legat med Bob! Och så gick hon ut med Jamie sen. Näe, det borde snart komma ut tycker jag nästan...



Och Leyla vet nog inte vad hon har gett sig in på, Nathan må vara störig men man vill nog inte ha honom som ovänn.

2011-10-26 @ 21:34:44
Postat av: Adm

David strula väl med Nicola också medan han var ihop med Jasmine och precis som Sara påpekar så är inte Gennie helt oskyldig.

2011-10-27 @ 07:48:38
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Jackson

Fy bubblan, vilken liten otäcking Nathan är!

2011-10-27 @ 13:49:28
Postat av: Jonas

Em: stämmer bra angående David och Katie.

2011-10-27 @ 20:01:58
Postat av: Em

Nico och David perioden vill jag helst inte tänka på, N hemsk och försöker döda sin man och D som ett trist mähä. Det var förresten här jag började titta på HTG igen efter nån månads uppehåll, fattade ingenting.

Tack Jonas.

2011-10-28 @ 01:50:29
Postat av: SoP

Nathan är ju ett råäckel,har jag tyckt hela tiden,men Leyla är ju ett råpucko,o får skylla sig själv,tycker jag.Jag har undrat vad David ser i henne många ggr, men han är ju inte överdrivet smart han heller.Cain o Charity,tja Åh så oväntat-;-) Men det irriterar mig att han alltid ska skrika över hela byn att hon varit prostituerad - so what? en synnerligen hackig skiva han fått på där.

2011-10-29 @ 04:25:25
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0