Får en präst ljuga?

Sally pratar i mobilen utanför huset. Hon skriker och man får veta att det är Vincent hon är arg på och hon säger till honom att hon är hos sin mamma. Laurel hör allt och när Sally pratat klart erbjuder hon henne att följa med till Vincent för att prata men det vill hon inte.
Laurel blir orolig ocn när hon möter Ashley och Sally på cafét så hinner hon byta några ord med sin man när Sally går till damrummet. Ashley säger att Sally tror att hon är i vägen och Laurel säger att hon tycker att det kanske är dags för Sally att hitta annat boende eftersom hon inte riktigt tror på det hon sagt och att församlingsborna börjar prata om att Ashley är otrogen.

Charity besöker Marlon i köket på puben. Hon har med sig Noah och lämnar honom där för hon ska iväg till advokaten. Marlon protesterar med det hjälper inte. Efter ett tag tappar han bort barnet och börjar leta och hittar Noah som gömt sig under ett bord. Marlon får nog och lämnar Noah hos Debbie på verkstan.
När Charity kommer tillbaka så har det inte gått så bra hos advokaten. Hon har inte rätt till några pengar från Michael eftersom de inte var gifta. Nu planerar hon att sticka eftersom hon inte har något i byn som lockar.
Debbie blir ledsen eftersom det betyder att hon inte bryr sig om Debbie eller Sarah. Charity förnekar det men säger att hon är rädd för att förstöra allt Debbie byggt upp.
Debbie säger att hon bara vill lära känna sin mamma, även om det bara är som vänner.

Jimmy ska köra ut sitt första lass med godis.  Allt går bra och när han återvänder till fabriken så säger Nikhil att de hör av sig om det blir fler körningar.
Jai fixar ett kontrakt till Emmerdale åkeri men Nikhil vill inte byta företag så då blir det inget.
Senare ser Jai att Jimmy och Nicola är på puben och han ger Jimmy kontraktet för att läsa det om de är intresserade.

Chas frågar Diane om hon har jobb på puben men Diane hänvisar henne till Jai som sitter vid bardisken en bit ifrån. Hon frågar honom och han säger att de inte har behov av mer personal just nu men Chas lyckas ändå tjata till sig ett packningsarbete.

Holly är utanför butiken och väntar på Adam. Aaron går förbi och de börjar prata med varann. Hon får honom till att be om ursäkt för utpressningen och då bjuder Aaron ut henne men hon har inte tid...

Priya säger till Gennie att hon ska hitta en man åt henne, det ska bli hennes uppdrag. Gennie vill inte alls ha någon hjälp. Hon frågar Faye om Ryan fortfarande är upptagen och det är han ju. Gennie säger att han och Katie är ett så fint par och tur att hon lyckats så bra efter allt som hänt med barnet och så. Faye blir genast intresserad men Gennie säger inget mer.

Sally säger till Ashley att hon letat bostad så hon kommer att vara ute ur huset i slutet av veckan. Ashley tycker att det inte är så bråttom.
Laurel hjälper henne att hitta lämpliga bostäder och hon tar ledigt för att följa med på visningarna. När de ska gå så börjar Sally säga att hon är lite upprörd eftersom Vincent ringt henne hela natten. Ashley passar på och säga att de kanske ska skjuta på visingarna istället men Laurel tycker att det är bra att tänka på annat. När de sedan kommer hem efteråt är Laurel förbannad och irriterad för Sally har klagat på alla bostäderna de tittat på.
Sally säger att hon behöver mer tid och Ashley svarar att hon får all den tid hon behöver.
Plötsligt knackar Vincent på dörren

Nicola börjar också kolla på husannonser. Hon är trött på att dela hus med massa andra. Jimmy blir orolig eftersom han vet att de inte har råd att flytta just nu men Nicola forsätter att drömma.
När hon får se kontraktet från Jai så börjar hon drömma igen, för Kings skulle ju gå med vinst om de tar erbjudandet. Hon lyckas övertala Carl till att skriva på fast han tvekat.

Charity säljer brudklänningen men inte smyckena. Hon planerar att stanna och behöver pengarna men vem kan köpa hennes smycken i byn?
Hon och Debbie går till puben och där startar de ett uppträde, Charity vill sälja smyckena men Debbie vill inte det eftersom det är hennes arv.. Maisie hör allt och blir intresserad på en gång. Hon lyckas få Mark till att betala 2000£ för Charitys smycken och det gör både Charity och Debbie mycket nöjda men det visar de förståss inte.

Andy frågar Debbie om hon hört något från Sarah. Hon svarar att Lisa ringt och sagt att allt går bra. Nu vet vi i alla fall vem som är på semerster med Sarah.

Ashley släpper inte in Vincent utan pratar med honom utanför dörren. Vincent säger att alla vänt ryggen åt honom och han har ingen att prata med och Sally har lämnat honom. Ashley säger att de kan gå till kyrkan för att prata och så blir det. Vincent förstår inte riktigt vad som hänt och han har trott att det bara var ett vanligt gräl men nu vet han inte ens var Sally är. Ashley säger att han inte sett eller hört i från henne på ett tag.
När Ashley kommer hem frågar Laurel hur det gått. Han svarar lite undvikande om att Vincent i alla fall insett att han gjort något fel. Laurel får veta att Ashley inte sagt något om att Sally bor hos dem och hon blir förbannad. Hon säger att han inte tänker riktigt klart och låter sina känslor stå i vägen för besluten och hade det gällt två andra personer i församlingen hade han agerat på annat sätt. Han försöker förneka det men Laurel säger att han sätter sitt äktenskap i stor fara... sedan går hon därifrån.





Kommentarer
Postat av: Colin

"Nu vet vi i alla fall vem som är på semerster med Sarah"



Actually, I answered this when everone was wondering on Monday...

Postat av: Colin

that should say 'everyone' - apologies!

Postat av: Adm

>>>Colin

I know =)

2011-10-21 @ 08:19:04
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Colin

>>>Admin

That's OK then. I wasn't sure if I was just talking to myself and Carina!



We seem to be the only ones here! I liked the jewellery scam. What fools the Wyldes are haha!

Postat av: Erik

Yes, I liked the ewel scam too. But all this Sally/Vincent/Laurel/Ashley thing bores me. This woman Sally is too much.

2011-10-21 @ 11:10:14
Postat av: Liina

Hata sally!

2011-10-21 @ 11:28:41
Postat av: Erik

Instämmer!

2011-10-21 @ 11:41:51
Postat av: Lena

Ja rollfiguren är patetisk och påträngande



och skådespelare (i mitt tycke) överdriver vilket gör att jag bara blir irriterad

Hon har ju bara ett enda uttryck, ett stort stort leende (nästan clownlikt, nä nu var jag elak)



Annars tycker jag det är bra nu, gillar ju Chas även om hennes röst har blivit lite väl nasal och Charity är klart ett tillskott.



Är faktiskt lite irriterad över att jag inte kan se dagens avsnitt förrän ikväll och det är ju ändå lite positivt:-)



2011-10-21 @ 12:26:15
Postat av: Tina

Visst känns historien om Vincent och Sally lite fel. Sally är som ett klister och jag tror att hon ljuger. Jag tror inte på det hon säger om Vincent.

2011-10-21 @ 13:26:06
Postat av: SoP

Jag har inte brytt mig så mycket om den där Sally förut,jag har knappt vetat vem som Är Sally ibland i kommentarerna- men vilket psykfall-

2011-10-23 @ 01:33:24
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Carina

Sally är verkligen hemsk, falsk och inställsam. Men Ashley är värre! Han 'är oprofessionell som präst. Han bär sig omoraliskt åt som äkta man och dessutom försöker han få det till att det är Laurel som är oresonlig när det är han själv som går över gränsen. Undrar om han varit lika förstående om Laurel låtit en ex-pojkvän bo i huset? Usch så ittiterad jag blir!

2011-10-23 @ 21:05:24
Postat av: Carina

Have´n´t disappeared Colin, couldn´t see the shows until today. The jewelry scam was great. Like mother like daughter. :-)

2011-10-23 @ 22:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0