Wyldes män tar vad de vill ha

Nathan möter Ryan på gatan och bjuder med honom på en konsert inne i stan, givetvis får Katie följa med. Gennie som går förbi blir avundsjuk för hon vill också gå.
David har mycket att göra med det nya städkontraktet och Leyla känner sig lite ensam.
Nathan bjuder även med dem till konserten med Secret Smile men David hinner inte. Gennie som hör det säger att hon skulle kunna springa runt naken för att få gå på konserten så David säger att hon kan ta hans biljett om hon behåller kläderna på. Leyla ser inte alls så glad ut.
När de ska gå blir Nathan förvånad när han ser att Gennie är med. Han säger att hon inte står med på gästlistan så hon kan inte föja med. Gänget försöker få honom att ringa och ändra det men tydligen så går det inte. Både Leyla och Katie erbjuder henne sin plats men Gennie är ledsen och går därifrån.

Aaron städar och tvättar så när Paddy kommer hem blir han något förvånad. Han listar ganska snabbt ut att Aaron bjudit hem Holly. Hon kommer och vill att de ska åka till stan men Aaron som inte har pengar säger att de kan utnyttja Paddys mobila bar istället. Han blandar drinkar  till henne och hon blir onykter.
Paddy möter Adam på puben och berättar att Holly är hos honom. Adam blir orolig för vad pappa ska säga när han får veta det och det gör Paddy orolig så han återvänder hem. Han kommer precis och avbryter Aarons och Hollys kyss.

Faye får ett samtal från Mark som vill ses så hon frågar Jai om hon får sluta tidigare idag. Det får hon sedan behöver Jai hjälp av henne för att hitta senaste beställningen med de hittar inget. Nikhil kommer in på kontoret och löser det.
Jai och Faye tar en drink på puben och Mark ser det. Han går iväg på "välgörenhetsgala" som Natasha tror han ska men i själva verket träffar han Faye i skogen. Han är lite svartsjuk på att Jai flirtat med henne.  Mark har svårt att säga vad han vill ha sagt men säger sedan att hon gör honom förvirrad. Hon är på väg att gå men han stoppar henne och sedan kysser han henne. Det visar sig att han vill ha henne igen och han vill gottgöra henne för allt som hon fått utstå. Hon säger att i så fall måste han lämna Natasha för hon vill inte bli hans älskarinna.

Ashley är orolig för Sally och försöker övertala henne att hon inte måste gå på äktenskapsrådgivning om hon inte vill. Sally går dit  men vill inte prata om det när hon kommer hem.

Nathan bjuder med Doug och Leyla till en fest för entreprenörer så att de ska kunna nätverka lite. David hade tänkt bjuda Leyla på bio men skulle hon hinna med både och?
Leyla får ett paket vid dörren och det visar sig vara ett halsband med pärlor och det är från Nathan. Hon känner att hon inte borde ta emot det men vill ändå ha det på sig när de ska iväg på festen.
David ser när Leyla åker iväg med Nathan och Doug och han ser inte glad ut.

Mark har svårt att koncentrera sig när han är hemma och så fort han får tillfälle passar han på att åka in till byn. Han hälsar på hos Faye för han vill se henne. Han säger att han vilselett sig själv sedan hon kom tillbaka. Nu har han insett att hans äktenskap med Natasha håller på att ta slut. Faye verkar glad och hon är beredd att vänta så han får tid på sig att avsluta det hela.

Holly är bakfull och Adam säger åt henne att inte träffa hans kompis något mer. John som kommer in precis håller med honom. Holly ser sedan Paddy på puben och ber om ursäkt och ger honom en flaska sprit eftersom de druckit av hans sprit.

Natasha är ensam hemma med Mark och hon vill att de pratar ut. Hon har saknat deras gemenskap och är beredd att börja om så hon har bokat rum på ett hotell och middag.
På puben är det lugnt. Jai försöker flirta lite med Faye men hon väntar på en date. Ryan kommer dit och de sätter sig vid ett bord. Maisie har lite tråkigt så hon kastar pil med Jai. Hon råkar nämna att hennes föräldrar åkt iväg till hotell för en romantisk kväll.
Faye blir ledsen och Ryan märker det. När de är hemma försöker ha få henne att förstå att hon inte borde bli så upprörd så fort hon hör om Mark och Natasha.

Leyla är på festen med Nathan och Doug. Doug är överlägset äldst av alla som är där men det hindrar honom inte från att bli rätt rejält onykter. Nathan bjuder på drinkar och även Leyla rycks med i ruset. Doug åker taxi hem så Nathan bjuder hem Leyla på en drink eftersom hans föräldrar inte är hemma. Hon tvekar men accepterar så fort hon hör att Maisie är hemma, vilket hon egentligen inte är eftersom hon jobbar på puben.
Väl på Home Farm så försöker Nathan att kyssa Leyla men hon rycker undan. Han ber om ursäkt över att han missuppfattat situationen. Hon vill ändå ha en liten rundvandring i huset. De går sedan upp mot övervåningen och Leyla snubblar till i trappan. Nathan fångar upp henne och sedan kommer kyssen i alla fall. De går upp hand i hand till övervåningen.
Efteråt är Leyla full av ånger och får bråttom att klä på sig och ringa en taxi för att komma hem. Nathan ångrar sig inte men Leyla säger att hon älskar David. Han säger att David inte behöver få veta något än..
När Leyla kommer hem råkar hon slita sönder pärlhalsbandet. När hon sätter sig på golvet för att samla ihop pärlorna kommer tårarna...




Kommentarer
Postat av: Erik

Var det inte det jag trodde att det skulle gå så här, så trånande som Faye såg på Mark. Men nu står han som åsnan mellan två hötappar. Vem ska han välja? Kan han verkligen säga sanningen till Natasha? Och hur kunde Leyla och Nathan hamna i säng, trots att hon inte var full och hon nyss hade avspisat honom? Lite ologiskt, men på något konstigt vis kanske hon tyckte att hon var skyldig honom det, för gamla oförrätters skull, penningstölden i butiken och det. Det var väl uträknat från Nathans sida, han borde väl kunnat ordna plats för Gennie, men ville säkert inte ha henne med.

2011-10-25 @ 18:03:25
Postat av: Pandora

Vad är det med folket i den där byn? Så gott som alla är otrogna! Kan det vara något i vattnet, eller spetsar Diane ölen med någon sorts pilskhetsmedel?



Stackars David!



Faye och Marks ev. relation var ganska så väntad dock. Anar man ett par "Spanienresor" snart måhända?

2011-10-25 @ 18:13:20
Postat av: Liina

Mark är så korkad , vad hade han väntat sig att han skulle få ha två familjer och pendla mellan dem....

Sen vad skall man säga om Leyla? Hon får helt enkelt skylla sig själv



2011-10-25 @ 18:23:58
Postat av: Bo

Marks face är som huggen i sten. Jag trodde nästan han skulle passa som James Bond ett tag men han är trots denna hårdhet lite feminin också. Märkligt.



Nathan skötte det snyggt. Bra planering och jag tycker inte han gjort nåt fel. Förförelse handlar om planering. Det påminner mig om när....

2011-10-25 @ 18:53:34
Postat av: Frk Höger

Mark är precis som du säger Bo, ett stenansikte. han har rätt entonig tråkig röst också.

Natan tog det han ville ha det var ju upp till Leyla att stå emot om hon inte ville ha honom.

Bo du får berätta mer...

2011-10-25 @ 18:59:30
Postat av: Lena

I dag snabbspolade till och med jag (brukar annars vara för nyfiken)

2011-10-25 @ 19:44:53
Postat av: Jackson

Hur i all världen har Daniel/Mark tänkt lösa sin uppkomna situation????

2011-10-25 @ 22:25:40
Postat av: Em

Varför tjatade Nathan om att inte väcka sin syster när hon var på jobbet?

Snyggt slut när Leyla slängde skorna i sopporna! Men jag uppfattade det som om hon slet av sig halsbandet med flit.

2011-10-26 @ 03:04:16
Postat av: Tina V

Jag tror att han ville att Leyla inte skulle bli rädd om dom var själva i huset.

Jag tycker att han verkade kunna tvinga sig till lite hångel om hon bara protesterat mer.

Jag måste missat att dom gjorde annat än kysstes, men det måste gått fort i så fall.

Jag förstår att Mark söker sig till Fay, hans fru behandlar honom som något katten släpat in.

Man kan ju inte sona något man gjort innan man träffade sin man/hustru.

2011-10-26 @ 09:06:47
Postat av: Adm

Jag uppfattade det som om det hänt mer eftersom Nathan helt plötsligt kom ut i morgonrock när Leyla skulle ringa taxi...

Angående halsbandet så visst slet hon av sig det men jag tror inte det var meningen att det skulle gå sönder.

2011-10-26 @ 09:53:21
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Jackson

Sådan far, sådan son! Mark och Nathan är verkligen utstuderat läskiga.

2011-10-26 @ 13:05:50
Postat av: Carina

Fy Leila!! Har ju varit på gång, den tjejen är tyvärr lite för lockad av ytliga ting istället för att uppskatta vad hon har.

Och vad sysslar Holly med?! Hon är väl inte på allvar intresserad av Aaron???

2011-10-26 @ 16:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0