Bromsfiffel

Cain åker iväg med Charity efter slagsmålet på gatan. Han stannar en bit utanför byn för att låta Charity lugna ner sig. Där börjar de prata med varann och hon erkänner att så fort hon kom till byn blev hon samma gamla Charity Dingle och det tyckte hon inte om. Hon frågar honom om varför han återkom till byn och han säger att det var för Debbies skull, hon hade problem och behövde hjälp. Nu tror Charity att Cain vill att hon stannar för hans skull, inte för Debbies. Då blir han så förbannad att han tar bilen och drar iväg utan henne.

Nicola och Jimmy återvänder hem efter slagsmålet och upptäcker att Chas och Carl kommit hem. Det är en mycket nöjd Nicola som kan berätta att hon satt en slampa på plats och att det var Charity. Chas blir förvånad när hon hör att Charity är tillbaka och ännu mer förvånad när Nicola skadeglatt berättar att Aaron bor hos Paddy.

Carl besöker kontoret och ger Edna en liten present, även Scarlett får en väska men när hon hör att Chas valt ut den vill hon inte ha den. Då ger Carl väskan till Edna istället. Sedan säger han åt Scarlett att börja prata och bete sig som folk om hon ska bo kvar i hans hus.

Moira råkar spilla vin på Marlon och väntar sig ett utbrott men istället ber Marlon om ursäkt och berättar att han haft ett riktigt uselt år och jobbet har varit hans enda tröst. Därför kände han sig hotad när hon började jobba där.

Doug och Leyla får sina kuvert med lönen i. Leyla tittar snabbt på pengarna och Doug frågar om hon inte ska kontrollräkna men hon svarar att hon litar på Nathan. När hon sedan träffar Nathan på puben frågar hon om hon inte fått Dougs lön för det var för mycket i hennes kuvert men han säger att hon är värd alla pengarna eftersom hon haft det lite svårt. Dessutom skulle Natasha börja undra om det inte stämde i lönekuverten och han ville inte förklara vad som hänt för det skulle ställa till det för Leyla.

Chas går till kliniken för att prata med Paddy. Han är stressad så hon får vänta. När han sedan har tid så ifrågasätter hon varför Aaron bor där. Hon är väldigt irriterad och säger att han vänt hennes son mot henne men precis då kommer Aaron och svarar att det har hon lyckats med själv. Han säger att han klarar sig så mycket bättre utan sin mamma.

Cain återkommer hem och Debbie undrar var Charity är. Han svarar att det vet inte han och då börjar Debbie undra om hennes mamma lämnat henne igen, denna gång med Noah.
Charity börjar gå hem och efter ett tag kommer Jai och ger henne skjuts tillbaka till byn. Debbie som är ute och gungar med Noah ser när Charity kommer hem och hon tror att mamman varit ute och slagit runt. Charity berättar som det var och båda går till puben där Cain sitter och han blir utskälld för att ha lämnat Charity på landet. Han blir irriterad och tillslut ber han Debbie att välja vem som ska bo hos henne och när hon säger att hon inte kastar ut sin mamma så går han ut från puben. Debbie följer efter honom till bilen. Då berättar han att han pratat med Charity om varför han kommit tillbaka och att det var för Debbie skull. Nu ber han Debbie att fråga varför han kom tillbaka till byn och när hon gör det så svarar han att han inte vet, sen åker han därifrån.

Holly har glömt att fylla i förra veckans order och hon hittar inte boken hon ska skriva i, fast hon letat i hela butiken. Hon är mycket stressad och känner att hon inte har full kontroll. Nathan kommer in och erbjuder henne skjuts eftersom hon ska till kontoret och till skolan sen. David hör det och undrar varför Nathan försöker visa sin snälla sida.

Chas besöker Charity hos Debbie och de har mycket trevligt ihop. De pratar om barn och barnuppfostran om hur svårt det är och att pengar löser alla problem. Fast Chas håller inte med om det för pengar räddar inte hennes förhållande med Aaron.

Mark har kommit hem från Skottland men barnen har knappt tid att prata med honom för de är så stressade. Han går till puben och ser när Katie och Ryan pratar med varann och när Ryan pussar Katie när han går därifrån. Mark ser lite konstig ut när han tittar på dem (jag vet inte om han log eller var missnöjd...)

Ryan hjälper Adam att trimma fyrhjulingen när Carl kommer till verkstan för att prata med Aaron. Carl säger åt Aaron att prata med sin mamma men Aaron vägrar att lyssna på vad han har att säga. Efter samtalet är Aaron sur och grinig. Han går hem till Kings och börjar mixtra med Carls bil. När Carl kommer springer han därifrån. Carl ser honom men Aaron låtsas att han bara tagit en promenad i närheten.

Adam och Aaron är ute och provkör fyrhjulingen på en äng. De börjar prata om Carl och Aaron erkänner att han mixtrat med bromsarna på hans bil. Adam blir orolig och säger att det är allvarligt men Aaron bara flinar...


Kommentarer
Postat av: Erik

Jai verkade lite förtjust i Charity. Kanske kan det bli något mellan dem så småningom? Äntligen kunde Marlon och Moira prata ut i lugn och ro utan att bråka. Men hur ska det gå med Carls bil? Det kan bli farligt. För övrigt tycker jag Moira är bra mycket snyggare än Sally ...

2011-10-18 @ 18:00:40
Postat av: Tina V

Precis när jag började tycka om Aaron, så ska dom göra honom till skurk.

Jag tycker det ser ut som Cain och Charity är lite förtjusta i varandra.

Den man älskar den agar man.

2011-10-18 @ 19:42:09
Postat av: Carina

Jo, det har väl alltid varit hatkärlek mellan Cain & Charity. Självklart känner sig Cain sårad av dels av att Charity stack från byn och inte ville ha honom med, och nu så öppnar Debbie stora famnen för sin mamma som inte gjort nåt för henne. Det var han som kom tillbaka, det var han som hjälpte henne ur fängelse och han har även hjälpt henne med företaget så hon kunde fortsätta driva det vidare. Klart han blir provocerad och Charity är ju inte sen att komma med giftiga pikar till honom. Riktig hatkärlek. Hoppas han inte stuckit för gott utan bara behöver lugna ner sig.

Jai verkade väldigt nyfiken och intresserad av Charity, speciellt när hon gav lite motstånd, vi får väl se hur det utvecklar sig. Jai verkar vara en cool kille med glimten i ögat.

Och Aaron, är han helt galen?!

Och vad sysslar Nathan med? Varför ger han Leyla extrapengar, och har det nåt med den glömda beställningen att göra som Holly pratade om?

2011-10-18 @ 21:00:49
Postat av: Tessan

Debbie gav ju Cain en chans att visa sig duga som förälder och morförälder så det är väl inte mer än rätt att Charity får samma chans tycker jag.

2011-10-18 @ 22:15:24
Postat av: Carina

Tessan: Visst håller jag med att Charity borde få en chans, men man kan ju förstå att Cain ändå blir provocerad när Charity dyker upp med den inställningen. När hon pratade med Chas verkade hon ju mest tycka att barn var till besvär, men hon sänder väldigt dubbla budskap. Tror att hon verkligen vill lära känna Debbie trots allt.

2011-10-18 @ 22:28:13
Postat av: Bo

Tina V: Aaron är bara snäll mot Paddy och hunden.

Resten är han en Cain kopia för.

2011-10-19 @ 00:26:19
Postat av: Liina

Bo - Man kan gilla någon i serien utan att personen är speciellt snäll ...

2011-10-19 @ 03:01:31
Postat av: Tina

Det måste vara något fel i Aarons huvud. Man gör inte så som han gjorde. De allra flesta har en spärr som inte tillåter en tanke att bli handling. Har man inte den spärren så är man, på ren svenska, inte riktigt klok.



Jag är ganska kluven till om jag gillar honom eller ej, dock tycker jag synd om honom att han växte upp utan sin mor. Det tycks betyda mycket för homom.

2011-10-19 @ 14:27:58
Postat av: Jackson

Är det någon fler än jag som tror att det skulle kunna tända till mellan Faye och den yngre av fabrikscheferna?



Hur skall det nu bli med Aaron? Tycker att killen som spelar honom verkligen har lyckats få fram alla nyanser på ett ypperligt sätt.



Chas har jag tidigare alltid gillat, men oj, vad hon grimaserar och vad hennes röst låter gäll numera! Så många släktingar i samma hus kan aldrig gå väl - i synnerhet inte när de inte kan hålla sams.

2011-10-19 @ 16:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0