Ännu en otrohetsaffär som blir avslöjad

Priya minns knappt vad som hänt under gårdagen men bröderna talar om det och säger att hon måste betala pastorn för skadorna på bilen.
Eli är på cafét och Priya kommer in och de ska fika. Bob undrar vem som betalar och då säger Eli att han ska få pengarna av Marlon när han kommer till puben.

Paddy möter Pearl i butiken och frågar om hon kommer på intervju, inte för att det behövs eftersom hon får jobbet ändå. Pearl trodde inte han menade allvar och dessutom har hon ju ingen erfarenhet. Paddy säger att det inte är några problem bara hon kan börja så fort som möjligt.
Hon börjar på kontoret och Paddy blir lättad över att få hjälp.

Laurel är på väg till intervju på fabriken när Jai kommer hem till dem. Han pratar med Ashley och vill inte att försäkringsbolaget ska bli inblandat så han erbjuder dem 500£ för skadorna men Laurel säger att de vill ha mer och då lägger han till 100£. Då blir Laurel lite mer nöjd och Jai går därifrån.
Hon blir något chockad när hon kommer itill fabriken och ser att det är Jai som är chef där.

Bob möter Gennie som också är på väg till intervju. Han säger då rakt ut att han inte vill att hon träffar Jamie. Hon svarar att det bestämmer inte han.

Leyla påpekar rätt högt till Katie att Jamie är modig som bjudit ut Gennie för det är meningen att Ryan ska höra det och det gör han. Han frågar då Katie om han får bjuda på en drink men hon hinner inte det. När Katie och tjejerna ska gå från puben säger Ryan att han ska ut på en biltur i morgon och då frågar Katie om det var en fråga om hon ska med. Hon säger då att om han har ett erbjudande så ska hon överväga om hon vill följa med.
Dagen efter så följer hon med på en utflykt till en restaurang ute på landet ca 1.5 mil från byn. De har en trevlig middag och Katie är nöjd. De kysser varann ute sittandes på en stenmur men sedan vill hon åka hem. När Ryan ska starta bilen så fungerar den inte. Han ringer Debbie för att få hjälp men hon kan inte komma ifrån. Katie tror att han gjort så med flit när han säger att de måste ta taxi eller sova över på hotellet. Hon blir förbannad och börjar gå hemmåt. Efter ett tag har Ryan lyckats fixa bilen eftersom det bara var en sladd som åkt ur och han kommer i kapp Katie. Hon är fortfarande irriterad och vill inte ha skjuts hem.
När hon säger att hon slösat smink på att träffa Ryan så orkar han inte fortsätta tjata så han åker därifrån utan henne.

Zak söker jobb på fabriken men är inte speciellt intresserad och det märker ägarna. Det är många intervjuer under dagen och Priya kommer dit med Eli för att han också ska intervjuas.
Nikhil och Jai har svårt att välja vilka de ska anställa så alla hamnar på en kanskelista förutom Laurel och Eli som Nikhil inte vill ha. Jai övertalar honom att ändra sig. De går till puben och alla som sökt arbete på fabriken är där och vill veta hur det gått. Nikhil säger att han kommer att meddela det med brev så småningom.
Jai möter Laurel som också är på puben och han säger till henne att hon inte passar som packare på fabriken men att hon får övervaka packarna istället. Laurel blir jätteglad. Tillslut har alla fått veta om de fått jobbet eller inte ändå. Zak är glad över att slippa men Eli retas med honom eftersom han fått jobb.
Nikhil och Jai är på pubens toalett och Nikhil är förbannad eftersom han inte är nöjd med arbetarna men ändå gått med på att anställa dem eftersom Jai ville det. Han säger att han gjort så bara för att göra deras pappa glad men om Jai gör något fel så kommer han att åka ur företaget med huvudet före.

Marlon är orolig för Paddy så han kommer till kliniken med en låda öl och en låda chips men Paddy har inte lust eller tid. När Marlon sedan tar fram bilbanan så ändrar sig Paddy. De får en trevlig dag när de leker med bilbanan men Paddy blir ledsen när Marlon råkar nämna snygga tjejer. Marlon får trösta Paddy med en kram. (Paddy borde ju inse att Marlon vet hur det känns eftersom han varit i samma sits när Donna var otrogen)

Jimmy har vakat halva natten för Angelica har varit skrikig. Nicola är också trött och less på att de inte kan vara ifred i huset. Hon vill att Carl och Chas flyttar.
Chas märker att varken Jimmy eller Nicola vil ha henne där så hon går till Katie för att prata ut. Hon är dessutom orolig för vad Aaron ska säga när han kommer hem i morgon.
Nicola blir ännu surare när hon inte kan planera sitt bröllop i fred med Jimmy. Hon ställer då krav på att bröllopet blir av när hon gått ner i vikt till den vanliga vikten och Chas ska ha flyttat därifrån.

Faye får jobbet som personlig assistent till Nikhil fast det jobbet hade reserverats till Priya. När Faye får en rundtur på fabriken kommer Priya dit och hon får veta hur det ligger till. Hon blir inte alls arg eller besviken utan mer lättad över att slippa det jobbet. Jai säger att de ska gå till puben för att fira och han bjuder.
De sitter sedan vid ett bord på puben när Maisie kommer fram och är spydig mot Faye. Bröderna ber Maisie att sköta sitt jobb i stället.
Mark står vid bardisken när Faye är där. Han grattar henne till det nya jobbet och säger sedan att nu ska hon bara rätta till sitt trassliga privatliv. Precis då kommer Cain och ställer sig bredvid dem. När Faye betalt och gått därifrån säger Mark till Cain att inte lägga sig i Fayes liv eftersom hon uppenbarligen inte är intresserad.

Val är kärvänlig och omtänksam mot Eric när de sitter på puben. Han blir genast misstänksam och undrar vad hon är ute efter. Det tar inte lång tid innan hon erkänner att hon vill åka till Paul i Australien men Eric säger nej.
Vi får väl se svarar hon då...

Gennie och Jamie träffas hos henne men han verkar lite nervös. Hon frågar om Bob sagt något och att Jamie inte borde lyssna på sin far när det gäller relationsråd. De går till puben och får då veta att Gennie fått jobbet och då blir de så glada att de kysser varann. Bob som står en bit ifrån ser dem och han ser inte glad ut.

Jamie träffar Gennie utanför huset. Hon är sur på Chas men Jamie tycker att hon ska bli sams med sin syster eftersom blod är tjockare än vatten. Bob som ser dem kommer fram och ber Jamie vara barnvakt men han blir förbannad och säger till att han inte tänker vara det utan han kommer att träffa Gennie oavsett vad Bob försöker göra för att förhindra det.
När Bob sedan hör att Jamie inte tänker komma hem på kvällen efter daten så får han bråttom till Gennie.
Han säger åt henne att inte låta Jamie sova över eftersom det inte är rätt att ligga med både far och son. Hon svarar då att hon ligger med vem hon vill. Bob säger att det kommer inte att bli lätt när sanningen kommer fram för det lär den göra. Precis då kommer Jamie hem till Gennie och han blir mycket upprörd över att Bob är där. Då vill han veta vad som står på. Tillslut kan inte Gennie vara tyst utan hon säger som det är, att hon legat med hans pappa. Jamie blir så besviken och förbannad att han skäller ut båda två innan han lämnar dem.
Bob är ledsen för han trodde han gjorde det rätta och Gennie är jätteledsen för att han inte låtit det vara...







Kommentarer
Postat av: Bo

Förr i tiden kunde man röra om HTG-soppan med lugna fasta tag. Nu är det som om en elektrisk visp kör för full fart och det skvätter utanför hela tiden. Man blir stressad.

2011-10-04 @ 15:11:02
Postat av: Mariann

Jag håller med! Och så tröttsamt med ännu ett gäng syskon som ska slåss om makten i fabriken/byn.

Och va trött jag är på Bob.

En annan sak som är lite oroväckande är utfrysningen av Chas. Är det nästa som ska dra till Spanien??

Jag tror jag följer med i så fall...

2011-10-04 @ 16:01:20
Postat av: Liina

Bob är för mycket..............

2011-10-04 @ 17:31:09
Postat av: Erik

Varför måste Gennie nödvändigtvis tala om sanningen för Bob? Är allt förstört nu, eller kommer de att försonas? De passade så bra ihop, Jamie och hon.

Hade Ryan verkligen mixtrat med bilen själv som Katie trodde? Borde han inte ha sett den lösa sladden tidigare? Nu lär han väl aldrig få en chans igen.

När Aaron kommer tillbaka i morgon lär det väl ta hus i helvete.

Ja, alla hackar lite väl mycket på Chas. Men jag tror inte hon försvinner till Spanien, det löser sig säkert på något sätt när det fått gå några varv.

2011-10-04 @ 17:42:18
Postat av: Lena

Mariann Såg vad du skrev igår om Katie och Ryan Trodde jag hade missat något där för jag förstår ingenting, men så var det nog inte då för du brukar inte missa nåt:-)



Det är ganska skönt att det är slut mellan Chas och Paddy nu (även om jag tyckte så synd om Paddy så jag började gråta (patetisk men han spelade så bra)

Hur gärna jag än ville att de skulle vara ihop så förstod man ju att det inte skulle hålla, det fanns ingen gnista mellan dem, ingen passion och det går ju inte i längden för en sån kvinna som Chas (fortfarande en av mina topp 5). Så nu slipper jag i alla fall bäva för det, för nu har det hänt så.....



jag har inte gett upp, tycker att det glimrar till ibland men så dör det ut igen, men hoppet finns kvar:-)

2011-10-04 @ 18:46:38
Postat av: Johnny Cage

Katie really is high maintenance.

2011-10-04 @ 19:28:03
Postat av: Johnny Cage

I hope that Carl chucks Nicola out, she really is bold as brass.

2011-10-04 @ 19:32:47
Postat av: Mariann

Det enda roliga idag var när Diane frågade Eric hur det stod till på Pollard Towers :)

Jag förstår inte grejen med Katie. Skulle hon va så fruktansvärt attraktiv att den stackars Ryan inte gör annat än suktar efter henne? Som hon själv sa: hon är ju Queen of Scandals och borde va glad om nån ens vill ta i henne med tång.

Jag trodde faktiskt det va JAG som missat nåt, att Ryan gjort nåt för att få henne hålla på så där. Men va hon inte på g att kyssa honom på festen då de blev avbrutna av snorungen Nathan?

2011-10-04 @ 20:39:31
Postat av: Tina

Äntligen har jag kommit ikapp sedan jag var nere i Tyskland. Just nu händer det så mycket i HTG att det nästan blir pytt i panna av det, och sedan finns det vissa personer som man retar sig lite mer på än andra som t. ex. Bob. Är han svartsjuk, eller? Sedan har vi Chas, har aldrig gillat hennes slampiga burdusa stil.



Jag tror nog att Katie hade rätt när hon inte trodde på Ryan. Det verkade ganska långsökt och att han sedan hittade felet när hon hade gått förstäker bara min misstanke.

2011-10-04 @ 22:32:57
Postat av: Peter C

Katie är såååå snygg med håret utsläppt!



2011-10-05 @ 03:42:19
Postat av: Tina V

O vad jag redan tröttnat på den nya elaka brodern, vem tror han att han är.

Han vet väl inte hur duktiga byinvånarna är på att jobba.

Och så fattar jag inte varför Jamie skulle bli så arg, Gennie och Bob låg ju med varandra för länge sedan, när han så envist försökte hitta en lämplig pojkvän åt Gennie.

Jag skulle nog lägga min ilska på Bob, och hämnas genom att skvallra till Viv.

Om nu Bob var så elak så kan han också få plågas.

Katie är verkligen jobbig, hon tror verkligen mycket om sig själv.

2011-10-05 @ 09:11:11
Postat av: Tina

Ja, de två nya bröderna är olika till sättet, den ene mera lättsam och spontan medans den andre är mera tillbakadragen och eftertänksam. Jag tycker att de kompliterar varandra och jag tycker att det är kul att se de gamla byborna med de "nyas" ögon. Det är lätt att man bli s.a.s. hemmablind. T.ex. vem skulle vilja anställa Eli eller Zak om man inte vill ha problem med stölder? Sedan vet vi ju inte om de "nya" har rent mjöl i påsen själva, det återstå att se.

2011-10-05 @ 11:45:26
Postat av: SoP

Bröder med "Daddy issues" kommer till byn- deja vu`;-) Jag kan undra varför Jamie blir så galen också,men de hann ju aldrig förklara hur länge sen det var- "alla" har ju nästan legat med varandra i den där byn,så vad är den stora grejen-egentligen? Men varför håller Katie på o fjantar så med Ryan, har jag missat nåt?

2011-10-07 @ 01:47:21
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0