Förstörda varor

Aaron ber Adam om ursäkt för att han mixrat med bromsarna, han erkänner att han inte riktigt tänkt sig för. Sedan frågar han Adam varför han inte anmälde det till polisen och han svarar att ingen blev ju skadad.
Moira som kommer in i köket där grabbarna står blir inte alls glad eftersom hon inte litar på Aaron men John säger att han faktiskt gjort ett bra arbete idag.

Ryan frågar Katie om hon verkligen fött ett barn och var barnet är idag. Hon svarar att han är hos sin mamma där han hör hemma.
Mark som ser dem prata med varann blir förvånad eftersom de borde vara på middagen just nu. Han går hem till Faye för att höra vad som hänt och hon berättar det. Mark vill sedan få en drink och hon bjuder honom på en. Sedan sitter de och småpratar med varann om hur det har varit mellan dem och att hon fått ta hand om Ryan helt själv. Han verkar ha svårt att slita sig därifrån men går tillslut.
Katie och Ryan sitter på puben och pratar ut. Han frågar henne varför hon inte sagt något till honom men hon säger att hon inte vågade eftersom hon trodde att han skulle dumpa henne då. Hon har några ord i huvudet som Andy sagt en gång för länge sedan när han jämfört henne med "förstörda varor"

Nathan säger till David på puben att han har en vän som behöver städhjälp på sina kontor inne i staden men David tvekar. Eric hör det och tackar genast ja till erbjudandet åt David.
Leyla försöker åter igen tala om för David att Nathan kanske inte är så elak trots allt.
David pratar sedan med vännen och får ett kontrakt värt massa pengar så han måste anställa fler städare. Nathan vill bjuda på en öl för att fira men David har inte tid. Då säger Nathan till Leyla att hon måste vänja sig vid att David är borta mycket. (Är det det han är ute efter Nathan?)

Mark och Maisie försöker överala Nathan till att följa med på familjemiddagen men han vägrar. Natasha blir givetvis mycket besviken.

Vincent ger till slut upp, han inser att Sally inte kommer att följa med honom men innan han går hinner han ge Ashley en snyting.
Sally vill inte polisanmäla Vincent eftersom då blir han av med prästjobbet och då har han ingenting kvar.
Laurel erkänner för Ashley att det var hon som ringt till Vincent så han kom till byn men hon hade inte sagt att Sally bor hos dem. Ashley blir riktigt förbannad på henne eftersom han skyller allt på att det är hon som inte kan acceptera att han haft ett förhållande med Sally i det förflutna.

Sally gråter och är ledsen för ingen tror att Vincent är sån översittare som han är. Hon packar sedan väskan för att flytta eftersom hon inte vill se Ashley och Laurel slita varann i stycken. Båda två säger att hon ska stanna eftersom de inte insett tidigare hur jobbigt hon haft det.
Ashley är sedan orolig för vad biskopen kommer att säga när han får veta vad som hänt.

Nikhil kommer hem igen och hittar Priya i soffan. Hon frågar om han pratat med Jai men det har han inte. Nikhil säger att han känner sig som en slav och han har insett att det är förstfödde sonen som räknas. Han ligger sedan på soffan när Jai kommer hem. Jai försöker prata med honom men han säger bara att "du är inte min bror och kommer aldrig att bli min chef" innan han går därifrån.

Biskopen kommer och besöker Ashley. Han påpekar att Ashley inte är tillräckligt neutral i bråket och han är inte rätt man till att hjälpa Sally så därför har han bokat tid hos en äktenskapsrådgivare till henne och Vincent. Ashley protesterar men biskopen säger att han inte ska lägga sig i. Då säger Ashley till Sally att hon inte behöver gå dit om hon inte vill. Sally lovar ändå att hon ska göra det.

Holly undrar varför Aaron är på gården så mycket och han säger att om hon ger honom sitt telefonnummer på en gång så slipper han hänga där. Hon skrattar och går därifrån.
Senare möts de igen och då går hon med på att ta en drink med honom nån kväll, men det ska inte ses som en date.

Ryan skäller ut sin mor och säger att han inte vill ha relationsråd av henne och hon lovar att be Katie om ursäkt.
Hon får ledigt en timme från fabriken och åker till Home Farm. Givetvis möter hon Natasha som undrar vad hon gör där och varför hon är så uppklädd. Faye träffar sedan Katie och ber om ursäkt och skyller på modersinstinkter. De blir vänner och kramas innan Faye går.

Mark besöker sedan Faye för att fråga vad hon gjort på Home Farm. Hon säger att Natasha verkar svartsjuk men det förnekar han. Då säger hon att kvinnor faktiskt har en instinkt och att det kanske är rätt i det här fallet...
Dessutom borde han göra något åt sin svartsjuka eftersom han tekniskt är gift med henne fortfarande.



Kommentarer
Postat av: Erik

Faye tittar så inbjudande på Mark, undrar hur länge han kan motstå det? Eller vill han vara trogen mot Natasha? Det finns nog en del uppdämda känslor på båda håll, äkta eller inte. Kan sluta hur som helst...

2011-10-24 @ 17:56:20
Postat av: Liina

Ashelly vill man smälla till , varför kan han inte se att Sally fejkar.. Dröjer nog inte länge innan Sally och Ashelly får till det..



Förövrigt håller jag med Erik.



Pyra visade ju en sympatisk sida idag som var trevlig att se , hoppas man får se mer av det =)

2011-10-24 @ 19:10:27
Postat av: Bo

Sally förstör för de kvinnor som behöver bli trodda.

Och även de män som får spö av frugan.

2011-10-24 @ 19:46:37
Postat av: Katarina-Cinnamon

Jag är så less på psykopaten Sally, dessutom tycker jag att Laurel och Ashley ska sitta ner i lugn och ro med Vincent och höra hans sida av saken och det utan Sally som gafflar hela tiden. Att de inte fattar att hon ljuger som en häst travar

2011-10-24 @ 20:38:03
Postat av: Liina

Jag håller med Katarina , men jag förstår inte varför de alltid skall låta folk bo oss dem. Visst att det är en "prästgård" som alla är välkommna till .



Men skyddat boende för psykopaten hade väl varit mer passande .... Men nej nej Ashley skall självklart ha sitt hem som "fri" stad för psykopaten !

2011-10-25 @ 00:23:02
Postat av: Tina V

Hade jag varit Laurel hade jag flyttat någon annan stans.

Att se sin man gulla med sitt ex hade jag inte klarat.

2011-10-25 @ 09:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0