Logistikkonsult och bibeltekniker

Leyla står utanför nya butiken och pratar med Gennie. Hon är desperat och behöver pengar men Gennie tycker ändå att det var bra att Leyla erkänt för Nathan.
Nathan kommer precis då dit och Leyla får bråttom därifrån. Hon har nämnligen sett Eric gå förbi och hon haffar honom på cafét. Leyla frågar Eric om han kan låna henne pengarna hon behöver men han hinner inte svara eftersom Terry kommer och avbryter dem för de ska ha möte. Leyla får inga pengar av Eric och hon går därifrån.

Marlon och Moira fortsätter att tjafsa med varann. Diane tycker de beter sig som små barn men det förnekar Marlon och säger att det var Moira som börja...
Sedan lagar han till en lammrätt från Marocko och låter Moira smaka men hon tycker att det bara smakar ok, inte mer. Marlon blir rasande och det gör att Diane som börjar tröttna på deras gnabb säger åt dem att nu ska de jobba ihop i köket tills de lär sig att samarbeta.

Cain kommer hem när Debbie och Michael dricker te och  Michael gör sig redo för att gå men Debbie hindrar honom och de går upp till övervåningen i stället.
Michael som hängt sin kavaj på en stol på nedervåningen hör inte när han får ett sms. Det gör däremot Cain som inte kan låta bli att kolla vad det står.
När det  är dags för Michael att åka till sina föräldrar så kommer Cain och sätter sig i bilen och ber honom att köra. Strax utanför byn säger Cain till honom att stanna bilen. Michael stannar och då ber Cain honom att vara helt ärlig och visar mobilen. Det visar sig att Michael inte alls ställt in bröllopet så Cain blir så förbannad att han börjar misshandla  honom. Sedan säger han till Michael att aldrig komma i närhetern av Debbie igen.

Jimmy går till Nikhil på fabriken för att erbjuda dem åkeritjänster men han säger att de redan har ett kontrakt med ett företag. När Jimmy gått så kastar han förslaget i papperskorgen.

Sally kommer till prästgården men Ashley är inte hemma och Laurel är stressad. Hon vill bara be om ursäkt till Ashley för det hon sa igår och Laurel lovar att hon ska hälsa honom det.
När Laurel kommer till fabriken så upptäcker hon att hon glömt mobilen hemma så hon frågar Nikhil om hon får springa hem och hämta den. Då har Ashley kommit hem och hon meddelar vad Sally sagt. Han säger då att han tycker att Spouds ska få sköta sitt och Laurel håller med.
Ashley och Laurel får en stund för sig själva och blir väldigt kärleksfulla och kramiga. Tyvärr avbryts de av att Sally kommer på besök igen. Hon har med sig bilderna från cricketmatchen. Laurel lämnar sedan Ashley och Sally ensamma. Sally berättar om att äktenskapet med Vincent inte fungerar så bra. När hon gått och Ashley stängt dörren efter henne ser han fundersam ut. (Börjar hans gamla känslor för henne komma fram igen? Jag tycker "Laurel" ser gravid ut och misstänker att hon kanske måste bort från serien och då ersätts hon av Sally... hoppas jag har fel!)

Nathan fortsätter att fråga ut Doug om pengarna och när han sedan pratar med Leyla så säger han att det är för att skydda henne som han gör det.

Nicola och Jimmy går förbi lekparken och ser Ashley som gungar sina två barn. De pratar lite och Jimmy berättar att de inte fick någon respons av fabriksägarna. När han nämner att han bara är en vanlig lastbilschaufför så säger Nicola att han ska kalla sig för logistikkonsult i stället. Då skrattar Ashley och säger att han kanske borde kalla sig för bibeltekniker då =)
När Nicola får höra att Jimmy ska prata med ett företag i Hotten som säljer toapapper så blir hon förnärmad, hennes Angelica ska inte åka i en lastbil full med toapapper.

Eric fortsätter att gömma sig bakom en tidning när han sitter på puben, rädd för att Terry ska upptäcka honom. David och Jamie kommer in och ser det. Terry hittar honom och låter ansvaret för B&B:t vara hos Eric medan han själv åker och handlar.
Precis då kommer även Nathan och Leyla in. Hon vill gå tillbaka till butiken men han säger att hon har rätt till lunch. Leyla är inte så villig över att vara kvar men Nathan säger att han måste prata med henne eftersom Natasha upptäckt att det fattas pengar. Han säger att han tar hand om problemet så Natasha kommer aldrig att få veta vad Leyla gjort.
Leyla är så desperat att hon frågar Pearl som kommer med en leverans med sylt till butiken om hon kan låna ut pengar till henne men Pearl svarar att hon har det knapert fortfarande.
Nathan kommer in i butiken och säger till Doug att allt löst sig eftersom han hittat de försvunna pengarna för att de hamnat mellan de som skulle till kassaskåpet. Till Leyla säger han sedan att han lagt ut av sina egna pengar för att skydda henne.

Nicola har varit och shoppat med Scarlett och ska sedan till puben för att luncha. Jimmy som varit barnvakt under dagen är inte så glad över att inte kunna följa med.
På puben visar hon upp vad hon köpt och Jai som ser det ger henne komplimanger. Hon njuter av att flirta med honom så hon skrattar och är glad. Nikhil kommer och avbryter sin bror precis innan Jimmy kommer in med babyn och hämtar Nicola som ska hem.

Debbie är orolig för Michael har inte hört av sig och hon har svårt att koncentrera sig. Hon ringer honom flera gånger men han svarar inte. Han dyker sedan upp blåslagen och sårig. Debbie blir givetvis orolig och vill ringa polisen, även när hon får veta att det är Cain som slagit honom. Michael hindrar henne.
Han har kommit tillbaka för han vill vara ärlig mot henne eftersom han älskar henne. Han berättar att han inte avstyrt bröllopet så han gifter sig i morgon som planerat. Debbie blir ledsen och förbannad och undrar varför. Då säger han att när han skulle göra slut med fästmön så talar hon om att hon är gravid. (världens äldsta trick?)
Han lämnar sedan en gråtande Debbie i soffan...



Kommentarer
Postat av: Erik

Kan de inte sluta med det här tjafset mellan Marlon och Moira, det är uttjatat nu. Jag tror absolut inte att Laurel försvinner, möjligen har de skrivit in den här andra kvinnan för att Charlotte Bellamy ska få en anledning att försvinna ett litet tag och vara barnledig. Hon är alldeles för bra och populär för att bli utskriven.

Den här Michael är en opålitlig typ, han ändrar sig från dag till dag. Är fästmön verkligen gravid på riktigt? Borde han inte ha velat se bevis på det? Han får gärna försvinna för gott.

Kan Terry verkligen sköta hela B&B:t själv, Eric gör väl inget och Val är borta - laga mat, städa och allt som hör till, och dessutom ta hand om T:J. Han sa ju igår att de hade fullbelagt. Det verkar nästan onaturligt mycket att göra för en person. Kanske är Val borta för att hon måste göra något som privatperson och det här är en nödlösning tills vidare. De gör ju ofta så här när någon skådespelare behöver vara ledig.

2011-10-12 @ 18:01:59
Postat av: Lina

Erik - Charlotte kommer inte få ledigt ännu :P

2011-10-13 @ 02:52:46
Postat av: Lina

Skådespelaren Laurel ÄR inte gravid :P

2011-10-13 @ 03:26:45
Postat av: Mariann

Jo visst är hon gravid! Dagens avsnitt sändes 1 oktober 2009 i England. Charlotte Bellamy födde en dotter, Teddie Boo Florence, den 9 oktober 2009.

2011-10-13 @ 06:52:35
Postat av: Tina V

Jag tyckte väl att hon såg gravid ut, men dom fixar det bra med hennes kläder.

2011-10-13 @ 08:40:31
Postat av: Colin

You're slightly ahead of yourself Mariann, TODAY will be the 1st of October.



It's best at this time however if I don't reveal whether she came back from maternity leave or decided she wanted to be a full-time mum... When the vicarage was given back by the Wyldes, I did make a comment that "It's a relief that I no longer have to be careful I don't give away that the Thomases are still in the show!" Of course, at that point Sandy wasn't back, and I never defined what I meant by "the Thomases"....



Well done for spotting the bump, by the way!

2011-10-13 @ 10:40:44
Postat av: Mariann

Colin: check the time! It was TODAY I wrote it.

And I'm home watching it right now.

2011-10-13 @ 12:44:01
Postat av: Colin

Ah, the trouble is the translation said it WAS the 1st, as if it had been and gone. Sorry!

2011-10-13 @ 12:53:50
Postat av: Mariann

I've been waiting for this episode some time now. It has been quite fun knowing who Michaels woman was, it gave me time and opportunity to reflect on words and reactions in a different way. Now it's all revealed, at last! :)

2011-10-13 @ 13:05:32
Postat av: Colin

I remember you asked me when and how she came back and I said I thought it works better as a suprise. Did you end up cheating or did you just "put two and two together" - i.e. it became OBVIOUS to you from how the story was progressing?

2011-10-13 @ 13:36:46
Postat av: Colin

I though Honey was a bit naughty the other day by the way, saying "Jag vet vem Michael´s kvinna är....". It implied that it was someone who everyone already knew, which wasn't necessary. Very naughty of you Honey!

2011-10-13 @ 13:44:00
Postat av: Mariann

I put two and two together and it became very obvious. It has been hard not to comment, I nearly did the same mistake as Honey severel times.

2011-10-13 @ 15:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0