Massa kärleksproblem

Carl vill gå ut på krogen med Chas men hon vill inte det. Hon mår dåligt över att vara osams med Aaron men Carl ber henne stå ut för han kan ju inte vara arg resten av livet. Chas går därifrån.
Nicola kommer in i köket och gnäller på dem. Jimmy som kommer efter henne säger att hon är sur för att han måste åka till Italien. Då säger Carl att han kan ta den resan och att Chas kan följa med honom. Nicola tycker det är en bra idé för då får de ju huset för sig själva, nästan i alla fall eftersom Scarlett fortfarande är hemma.
Chas besöker Dingles för att prata med Aaron men får inte det. Hon försöker sedan att prata med Paddy och fråga honom om han kan prata med Aaron men det vill han förståss inte.
Hon blir så ledsen att hon går med på att följa med Carl till Italien. När de ska åka försöker Carl få henne att tro att det här är vad de behöver och så kysser de varann vid lastbilen ute på gatan.
Paddy står och ser kyssen och när de åker iväg.

Zak väntar på Paddy utanför kliniken. Han vill prata men det vill inte Paddy. Zak får hämta Aarons saker som Paddy kastat i soptunnan och sedan säger han att han och Lisa kommer alltid att bry sig om Paddy.

Brenda vet inte vad som hänt henne dotter och Zak försöker förklara det men Viv och strax därefter kommer Jamie in i butiken. Brenda frågar honom om Gennie men han säger bara att han inte vet. När Jamie gått ska Zak berätta att Jamie gjort slut men Viv hinner före.
Viv och Brenda ser sedan Gennie på puben och vill prata med henne. Viv anklagar henne för att gjort något dumt och att hon borde be om ursäkt. Brenda vill att Gennie försöker prata med Jamie igen.
Gennie ser Jamie på lekplatsen och går fram och pratar med honom. Hon säger att om han är beredd att förlåta sin far kan han väl förlåta henne också men det kan han inte. Jamie säger att han hela tiden ser henne och Bob tillsammans och det är jobbigt. Hon hoppas då att de kan bli vänner någon gång igen.

Eli står i fabriken och stoppar fickorna fulla och Gennie sitter och gråter. Nikhil ser vad de gör och säger till dem. Eli får äta godis men inte ta med sig hem för då är det stöld. Nikhil pratar sedan med Jai om att han inte vill ha varken Gennie eller Eli på fabriken men Jai övertalar honom att låta de vara kvar ett tag till.
Utanför fabriken stöter bröderna på Eric och David. De har inte träffat David tidigare men får höra att det var de som snodde hans bästa städerska, Laurel.
Jai är snabb till att erbjuda David städkontrakt på fabriken men David är tveksam. Han träffar dem ändå och de skriver kontrakt.

Katie är på puben med Leyla och de diskuterar Ryan. Hon säger att han fått sin chans och att hon inte bryr sig längre men Leyla märker att så är det inte. När han sedan går förbi och hälsar på henne är hon dryg som vanligt och så säger hon att hon tycker de ska vara ärliga mot varann. Ok! säger Ryan  och ber henne skärpa sig, sedan går han. Det var hon inte beredd på.

Debbies och Michaels hotellträff är över och han släpper av henne en bit utanför byn eftersom de inte ska synas tillsammans. Hon kommer till verkstan och tackar Ryan för att han skött verksamheten under tiden.
Nästa dag så vill hon åter igen vara ledig eftersom hon vill träffa Michael. Ryan tycker inte om att behöva täcka upp för henne inför Cain.
Hon möter sedan Michael utanför den gamla scoutstugan. Cain som åker förbi upptäcker Michaels bil som står parkerad där. Han ropar på Debbie men hon håller sig kvar på baksidan och Michael kommer fram. Cain frågar om Debbie är där men det förnekar Michael. Cain vill inte ha Michael i byn så han ber honom att sticka därifrån och nästa gång de ses kommer han att få alla benen i kroppen brutna. När Cain gått kommer Debbie fram och hon är lite orolig över faderns hot.

Faye har inte sovit så gott och Ryan är orolig för att det skulle vara på grund av Cain. Givetvis förnekar hon det.
När han sedan är på verkstan frågar han Cain om hur det går med honom och hans mamma men Cain säger att de bara är vänner. Ryan säger då att det tror nog inte hon.
Senare träffar Ryan sin mamma på puben och säger till henne att Cain kanske inte är intresserad men då dyker han precis upp. Ryan går ifrån så de får vara i fred. De tar en drink i hop och när Cain går på toa kommer Mark fram till henne och säger åt henne att gå därifrån men hon tror bara att han är svartsjuk.
Cain ser dem när de pratar med varann och han kommer fram när Mark gått till bardisken igen. Faye säger till Cain att de borde gå hem till henne i stället.
Väl hemma hos Faye dricker de lite vin och sitter i soffan och kysser varann.
Han frågar henne om de ska gå upp till sovrummet och hon reser sig från soffan.
Då blir han så förbannad att han kallar henne för hora och att hon är beredd att gå till sängs med honom bara för att göra Mark svartsjuk. Hon blir förbannad och kastar ut honom.

Mark som stått vid bardisken ser när Faye och Cain lämnar stället. Precis då kommer Natasha in men Mark vill inte vara kvar. Hon tvingar honom att stanna och försöker tala om för honom att det är bra att Faye ägnar sig åt Cain för då slipper de henne. Mark säger då att han inte vill åka till Skottland på golfresa men Natasha säger åt honom att han ska åka precis som vanligt. Han är orolig för vad Cain kan göra om han får veta sanningen om Mark och Faye.

När Wyldes är på puben nästa dag så är givetvis Faye där igen. Cain kommer in så Faye går in på toa. Där står Natasha för att prata med henne. Faye säger bara att Mark är orolig för hennes förhållande eftersom han är svartsjuk. Hon går ut därifrån och säger till Cain att han är inget att ha...
Cain går då förbi  Mark och säger att han kan behålla Faye eftersom hon är en slampa. Mark blir förbannad och går efter Cain. Cain hinner åka iväg men Faye sitter utanför puben. Han säger till henne att han inte vill ha henne i byn men hon tror honom inte. Mark försöker övertyga henne genom att berätta att han ska på semester eftersom han inte bryr sig om henne. Faye säger då att hon vet att han visst vill ha henne fast han vågar inte erkänna det bara...





Kommentarer
Postat av: Erik

Tycker fortfarande att Paddy och Jaimie är för hårda mot Aaron respektive Gennie. I varje fall Paddy borde ta Aaron tillbaka och de andra bli vänner åtminstone.

Debbie och Michael lever farligt, varför måste han vara med henne över huvud taget? Det kommer att sluta med en skräll. Snart kommer väl Cain på dem i en intim situation och då är det klippt. Om han nu inte blir ivägskrämd före dess...

2011-10-06 @ 17:59:00
Postat av: Lena

Nja Erik, har fått för mig att Michael inte är ett dugg rädd för Cain, inte för egen del utan bara tar hänsyn til Debbie.



Men han är lite väl öppen med "sitt andra liv". Är nyfiken på vad det faktiskt är frågan om.

2011-10-06 @ 18:45:34
Postat av: Bella

Eller hur, Paddy borde verkligen inte vara så hård mot Aaron. Det är ju inte direkt Aaron som gjort något fel.

2011-10-06 @ 19:28:48
Postat av: Tina

Ja Michaels tjej är man ju lie nyfiken på. Vad skulle hända om hon helt plötsligt dök upp i byn,det har ju blivit en så att folk bara dyker upp så där.



Att Paddy inte vill ha något att göra med Aaron är bara barnsilgt och fruktansvärt ego. Gennie var väl lite förtjust i Bob och har sig lite själv att skylla tycker jag.

2011-10-06 @ 19:30:51
Postat av: Frk Höger

Aaron har väl inte varit så himla snäll mot Paddy alla gånger fast jag tror att Paddy kommer att ge med sig efterosm han ändå mådde dåligt av att berätta för Aaron.

Jsaa Michaels tjej måste ju snart dyka upp och då blir det nog livat

2011-10-06 @ 21:49:19
Postat av: Bo

Eftersom jag är en Paddy-kopia så känner jag för honom. Har nog haft mer tur än han men det vore ju kul om inte allt som händer i HTG utvecklas så självklart och fördomsfullt. Nån/några kunde väl gå mot strömmen och få vara lyckliga. Det kan ju också vara nåt som tittarna kan uppskatta. Finns det nåt par som är hellyckliga? Kanske Ashley och Laurel...?

2011-10-06 @ 23:05:23
Postat av: SoP

KAN de inte stryka lite silikondroppar över den där slitna rödhättan? Vilket slitet hår hon har! Tänk så man hänger upp sig på grejer,jag bara glor på hennes hår när hon är i bild så jag tänker inte på vad hon säger-Skönt att Cain Inte la sig med henne Aaron, faktiskt, det är nog allra första ggn jag tycker om honom. Det svänger ;-)

2011-10-07 @ 03:26:24
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Frk Höger

Lite roligt hur HTG kan hjälpa till..

http://www.gp.se/kulturnoje/1.706301--hem-till-garden-hjalpte-hathaway



(ingen spoiler!)

2011-10-07 @ 09:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0