Ont i magen

Inskrivet måndag 26/2 kl 19:15
 
 
Rebecca försöker övertala Lawrence att glädjas åt att det kommer ett nytt barnbarn men han har svårt att vänja sig vid tanken.
 
Emma köper kort till James som skulle ha fyllt 50 år.
 
Charity bjuder in Matt till en pokerkväll. Han, Carly, Adam och Charity spelar poker så Carly lägger inte ens märke till Marlon som försöker få kontakt med henne. Han går hem till Bob som är barnvakt men Bob övertalar honom att gå tillbaka till puben men även denna gång är Carly upptagen av Matt och pokerspelet.
 
Kerry har misskött salongen medan Bernice varit borta så nu borde hon vara där men fabriken behöver henne också. När hon välter ned en stor kartong med choklad så rusar hon ut och Nell tar på sig skulden när Nicola frågar vad som hänt.
 
Rebecca får smärtor i magen och måste åka akut till sjukhuset. Chrissie meddelar Lawrence och Ronnie som kommer dit. Victoria får höra vad som hänt så hon åker dit också samtidigt som hon ringer Robert. Han är dock inte intresserad.
 
Finn söker lån för att få företaget på fötter men blir nekad.
 
Nell hjälper till med Amba när Priya och Jai är i parken med henne. Då råkar Priya säga till Nell att hon är bra med barn och det gör Nell lite ledsen.
 
Rebecca  mår bra och hon lämnar sjukhuset i förväg även om hon skulle vara kvar för att ta det lugnt. Chrissie inser att Rebecca ska åka iväg och inte hem men lovar att inget säga. När Chrissie möter Robert så anklagar hon honom för att ha fått Rebecca till att åka därifrån. Robert märker att Lawrence inte vet om något så han skvallrar om att Chrisse vet var Rebecca är.
 
Bob märker att Carly är fundersam över Marlons nedstämdhet. Han berättar att Marlon kommit hem tidigare efter pokerkvällen och sedan berättar han att Marlon tänkt fria. Det gör att Carly konfronterar Marlon som erkänner att han väntar med frieriet till rätt tillfälle. Carly inser att Matt är i vägen i deras liv så hon ber honom att flytta från byn. Matt lovar att göra det men först vill han ha hjälp att åka iväg på en marknad och sälja massa bikinisar som han måste bli av med. Marlon ser dem men när han frågar Carly så nekar hon och ljuger om att det inte var något speciellt.

Kommentarer
Postat av: Agneta

Skrev en lång kommentar men den här robotskiten förstör

2018-02-20 @ 16:11:08
Postat av: Adm

Agneta,det är tyvärr inget jag kan styra över.
/Marie

2018-02-20 @ 16:20:31
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Agneta

Nej Marie jag förstår det. Blir bara lite frustrerad ibland 😊 Är så glad att bloggen finns 😊

2018-02-20 @ 18:00:47
Postat av: Jennifer

Trist att Rebecca stuckit. Hade varit kul att se utvecklingen med babyn och Roberts agerande kring det. Rhona när får vi se hur det går med henne...

2018-02-20 @ 21:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0