En gåva från Glasgow

Inskrivet tisdag 6/2 kl 22:06
 
Moira är förbannad på Ross så hon söker upp honom för att få veta varför han stulit korna. Han nekar först men erkänner att han bara tagit sin del. Hon hotar med att gå till polisen. Emma får reda på det och hon blir också förbannad men ber Moira att tänka på Ross. Moira lovar att inte ange Ross om han skriver över sin andel till henne.
 
Laurel erkänner för Harriet att hon sett dem i kyrkan. Harriet talar om att hon har haft ett behov att få känna sig levande efter allt som hänt. Hon vill inte sluta träffa Cain för han får henne att må bra. Laurel söker upp Cain och säger åt honom att inte såra Harriet. Det gör att när Harriet och Cain ska ses så lämnar han återbud. Hon söker sedan upp honom och han gör slut med henne. Harriet märker att han verkar inte sanningsenlig när han säger att han inte är bra för henne och att han tycker hon är tråkig. Det kommer fram att Laurel pratat med honom så Harriet blir besviken över att han inte är modig nog att stå upp mot Laurel.
 
Arthur hjälper till att skicka in förslag på hur minnesfönstret ska se ut. Han får även i uppdrag från skolan att ta hand om skol-hamstern. Dagen efter vill han inte gå till skolan utan låtsas vara sjuk. Laurel blir orolig och Doug nämner det på kaféet så Lydia hör. Lydia erbjuder sig att prata med Arthur för att se om han har sorg efter sin far. När de sedan ses så kommer hamstern fram och Arthur blir genast mycket gladare. Hamstern hade smitit från buren och Arthur var givetvis orolig över det.
 
Ross lyckas övertala Pete och Leyla att hjälp honom stjäla tillbaka korna som han stal från Moira. Leyla får låtsas få motorstopp på landsvägen och när killen med lastbilen med korna kommer och hjälper henne så snor Pete lastbilen och drar iväg samtidigt som Leyla också drar iväg.
 
Ross berättar för Moira att han sett till att korna är tillbaka så han tänker inte skriva över sin del på henne. Hon hotar ändå med att ringa polisen men då säger Ross att Charity kommer att bli drabbad också. Debbie hör detta och blir oerhört besviken på sin mamma. Hon känner att det är tillräckligt att tänka på nu när Sarah ska opereras.
 
Emma varnar Charity för att Moira kommer att försöka splittra hennes och Debbies relation. Emma påpekar hur Moira förstört familjer förut och nu är hon ute efter Charitys. Det gör att Charity söker upp Moira för att tala om att det inte kommer att gå om hon nu försöker förstöra mellan dem. Hon gör sig lustig över att Moira är från Skottland och plötsligt brister det för Moira som ger Charity en dansk skalle eller som hon själv säger " en gåva från Glasgow"
 
Tracy har sin boklansering på puben men de flesta är mest intresserade av David och hans rumpa som finns på bokomslaget. Hon läser lite ur boken och sedan svarar hon på frågor, även om de flesta pratar med David.
 
Josh och Jamie, killarna som skulle flirta in sig hos Gabby och Liv, börjar reta Jacob för Tracys novell. De jävlas med honom och har sönder hans mobil. De får reda på att det bara är Eric i butiken då David och Tracy inte ska vara där. Josh och Jamie maskerar sig och tar med baseballträ och rånar butiken. De slår till Eric som lyckas dra av ena maskeringen. Dan som är där ser killen och rånarna rusar ut. Dan hjälper Eric och ringer efter ambulans.

Kommentarer
Postat av: Anders

Bang!! A gift from Glascow! :D :D
Heja Moira!!!

2018-02-05 @ 15:10:16
Postat av: Anders

Hoppas att allt går bra med Eric! Skitungarna kommer definitivt att åka dit så att det brakar om det!

Vilken lirare det var som David fick på halsen! Han och Emma skulle bli ett bra par! Avkomman från dessa hade det nog varit bäst att strypa direkt dock!

2018-02-05 @ 15:16:06
Postat av: ELIZA

Moira!!! Klockrent!!

2018-02-06 @ 09:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0