Svartsjuk fågel

Inskrivet söndag 4/2 kl 16:33
 
Sam dejtar Lydia och får låna Porchen som Lachlan gett till Zak. Han behöver inte använda den då de ses i Davids affär. Dejten går lite sakta framåt och David har svårt att hålla sig för skratt när paret börjar härma fågelläten. 
 
Victoria frågar Adam och Vanessa om vad de ska hålla tyst om och Adam skyndar sig att säga att han tänkt boka en weekend till dem men behövde prata med någon om det var en bra idé. Victoria nöjer sig med det svaret och blir sedan överlycklig när Adam säger att han kan tänka sig att adoptera.
 
Priya tror att Nell kan ha tagit Eliza eftersom hon inte dök upp efter att ha fått pengar till att köpa smörgåsar till personalen. Frank ringer polisen och när de tar upp anmälan så kommer Nell med barnet. Megan är rasande och Jai misstror Nells berättelse. Polisen tar en reodgörelse och sedan förhör de även Megan. De måste meddela socialtjänsten eftersom Megan lämnat barnet utan uppsikt.
 
Samson stjäl pengar från Sam för han vill ha nya gympadojor. Sam får veta det och att Samson blir retad över de begagnade kläder och att Sam är så mesig. Det gör att Sam bestämmer sig för att hellre köpa nya skor till sonen än att dejta Lydia.
 
Lisa berättar att Nell varit på fabriken och frågat efter Jai när hon hittade Eliza. Jai står sedan på Nells sida när Megan skäller ut henne.
 
Lachlan har hjälpt till att laga staketet och svinstian men Zak vill inte ha grabben i närheten av Belle. Lawrence säger åt Lachlan att han måste respektera det beslutet.
 
Pierce fortsätter att håna Rhona om att han inte våldtagit henne. Marlon ser när Pierce åker iväg och då går han till Rhona för att fråga vad som händer. Hon vill inte prata med honom men säger att Pierce var tvungen att åka till jobbet och att de ska på smekmånad till annat ställe. Marlon är ändå orolig så han ber Vanessa kolla med Rhona men då är det försent för Rhona har åkt.
 
Megan är orolig för att socialen ska ta Eliza ifrån henne så hon ber Frank att flytta in hos dem. Socialtjänsten kommer och då råkar Jai komma förbi. Han talar om att han är redo att ta hand om Eliza lite mer än förut. Socialtanten tycker det låter bra. Megan blir rasande och skäller ut Jai efteråt för hon tror att han kommer utnyttja detta till att få vårdnaden om dottern.
 
Cain hjälper Harriet med kyrktaket men det gillas inte av Emma som säger åt Harriet att inte lita på honom. Emma vill också hjälpa Harriet med andra saker så hon anmäler sig som frivillig trots att Harriet försöker få henne att gå. Cain får vänta med att hångla tills Harriet kommer tillbaka.
 
Moira är förtvivlad över att flera kor blivit stulna. Hon försöker prata med Pete men han är upptagen av att gå ut med Leyla. Moira tar saken i egna händer och laddar ett gevärr för att gå runt på ägorna. Vem är det som håller koll på henne på avstånd...

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Har svårt för Nell. Lika tråkig karaktär som Holly. Snörvlande, blek exknarkare.

2018-02-01 @ 12:47:37
Postat av: Alice

Jag med har svårt för Nell. Jobbig röst och hela hon.
Men vad är det med Megan? Vad jobbig hon är. Anklaga Jay när det är hon som lämnat sitt barn i bilen och liksom glömt bort att hon finns. :)

2018-02-01 @ 17:08:16
Postat av: Anders

Megan var litet väl paranoid idag, men man får ju inte heller glömma hur Jai betedde sig gentemot Rachel när det begav sig.

Undrar vem det är som kommer att få smaka hagel från Moira i morgon? Förhoppningsvis en skurk och ingen oskyldig!

Harriet och Cain är en lustig kombination! Han verkar gilla tjejer i uniform! Tänker då på historien med Angie Reynolds.

Sam och fågelmamman bäddar för komedi! Hoppas att det blir någonting där även fast Sam inte verkade överintresserad direkt! Sam är förresten riktigt bra på att härma påfåglar! Precis sådär låter dem!

Stack Moira ifrån Pierce eller åkte dem bort tillsammans? Blev litet distraherad under första avsnittet (Har kattungar hemma som precis har kommit in i klätter/välta ned saker från bokhyllor-stadiet haha)

2018-02-01 @ 17:38:48
Postat av: Anders

*Rhona eller Pierce* menar jag såklart! (Blev ännu än gång distraherad av katter hahaha)

2018-02-02 @ 02:01:26
Postat av: Sazza

Anders - jag tänkte också på Cain och Angie, hur många år sedan var det egentligen? Kommer typ bara ihåg att hon var polis och strulade med Cain. Var inte nåt av barnen ihop med Donna också?

2018-02-04 @ 23:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0