En liten örtodling

Inskrivet torsdag 1/3 kl 20:43
 
Jai tror inte Rakesh hållt familjen Sharmas utanför när det gäller branden. När Jai kommer till fabriken får han reda på att ett företag säger upp deras avtal för de vill inte ha med en mordbrännare att göra. Han säger åt Priya att hon inte kan vara kvar eftersom hon är kopplingen till Rakesh.
 
Finn tvivlar på om de verkligen ska sälja marijuana. De säjer till Pete att de skaffat en kolonilott men Leyla ser att de ljuger. Leyla anlitar Doug som hjälp till odlingen. Hon tror ännu mindre på deras babbel om att börja odla örter.
 
Ronnie råder Lachlan att prata med Belle och vara ärlig, inte ge dyra armband som muta. Lachlan träffar sedan Belle i byn och de går en promenad. Lachlan säger att hon är underbar och de börjar kyssas.
 
Pete och Leyla följer efter Ross och Finn till gården och de upptäcker odlingen. Finn och Ross försöker förklara vad som hänt. Pete vill ringa polisen men avstår när Finn och Ross ber honom. Han bråkar sedan med Leyla som tycker han moraliserar för mycket.
 
Priya pratar med David och han ber henne tänka på om det vore Amba som var i hennes sits, hur hade hon gjort då. Hon möter Pete utanför affären och de gör sällskap in till honom, eller Vanessas hus rättare sagt, för att prata. De tar en öl och börjar tjafsa med varann. Plötsligt kastar hon sig över honom och de börjar kyssas. De hamnar i säng men hon får bråttom därifrån efteråt.
 
Laurel vill bli mer hälsosam så hon ska kasta allt socker hemma även om Sandy och Arthur protesterar.
 
Rakesh möter Priya ute på gatan och han kramar henne och ger en stor blombukett. Priya ser på Pete som precis kommer ut.
 
Jai säger åt Priya att Rakesh får inte bo hos dem längre och att hon inte kan lita på Rakesh längre. Rakesh kommer in på kontoret där de är och säger att han tänker flytta för at han hörde Jai prata med Rishi. Priya lovar att följa honom om han flyttar.
 
Diane ser en annons om en kryssning för det önskar hon sig i 70 års present men Doug verkar inte intresserad. Han ser i hennes ögon att hon tycker han är tråkig. Frank lär honom dansa vals när de ses på kaféet. Lydia ser dem och säger åt att börja träna på en tango istället för det imponerar på kvinnorna.
 
Tracy måste åka till polisstationen för att svara på frågor. Bernice erbjuder sig att hjälpa till i affären när David följer med Tracy till stationen. Leyla kommer in i butiken och erbjuder Priya att bo hos henne istället för att komma ifrån.
 
Belle och Lachlan ses på puben men när Lisa och Zak kommer dit går de hem till Belle istället. Innan de går så går Lachlan in på toaletten för att köpa kondomer men precis då kommer Zak. De hinner inte komma iväg för en ung kille försöker sno en flaska vin på puben. Det visar sig vara Gerry, Lachlans cellkamrat från fängelset.
 
Leyla ber Pete om ursäkt för att hon gick emot honom förut och nu lovar hon att stå vid hans sida för alltid. Hon börjar förföra honom men avbryts av att Priya kommer in och efter henne kommer Rakesh. Vanessa får reda på att Priya blivit erbjuden att bo där men hon blir irriterad över att Rakesh är med.
 
Åtalet mot Tracy läggs ned för att Josh fortsätter att hävda att det var Dan
 
Priya och Rakesh blir bjudna på middag hos Leyla och Pete. Priya tackar ja till en burk öl och det förvånar Rakesh. Hon ha svårt att låta bli att titta på Pete och han tittar tillbaka, flera gånger. De ses utanför för att tala om att de älskar sina respektive. Rakesh kommer ut så Pete går in igen. Han vill avge sina löften igen men Priya säger att hon inte klarar av detta längre. Hon säger att hon inte älskar honom och inte har gjort det på flera år. Rakesh tror henne inte men då erkänner hon att hon legat med någon annan. Rakesh vill veta vem.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Priya och Pete! Det var oväntat! Jag tycker dom har bättre kemi än med sina respektive.

2018-02-27 @ 14:28:30
Postat av: Alice

Ja, det var oväntat med Pirya och Pete . Men kändes lite för plötsligt och onödigt.
Men Chrissie då?! Hon kan verkligen inte låta bli att lägga sig i allas liv och förstöra. Nu kommer hon säkert att hitta på olika knep och dumheter för att skilja Belle och Lachlan åt.
Skönt att slippa se Emma idag.

2018-02-27 @ 20:48:19
Postat av: jackson

Vilken obehaglig typ Lachlans fängelsekompis är! Hoppas att han inte stannar någon längre tid i byn.

2018-02-27 @ 23:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0