Ha. En. Underbar. Dag. Snygging.

Inskrivet måndag 12/2 kl 19:48
 
Rhona kommer hem från resan med Leo. Paddy möter henne vid dörren och märker att något är fel. Hon är rädd och vågar knappt titta på honom men talar ändå om att hon separerat från Pierce. Sedan går hon och lämnar Leo hos Marlon.
 
Adam och Victoria är lyckliga och de kysser varann utanför huset när han ska till jobbet. Moira som lastar ut kött till puben ser dem och blir glad när hon hör att Adam är lycklig. Emma passar på när ingen ser att lägga i det anonyma brevet i en av köttlådorna.
 
Victoria letar efter Adams klocka och hittar den i hans kostym han haft på sig. (Hade han inte klockan på sig när han rev i bilen? Jag tror de zoomade in den då)
 
Amelia får inte handla i Davids affär för Eric eftersom hennes familj består av fegisar. Hon vill ha något till sin skolutflykt men Eric nekar stenhårt. Amelia blir ledsen och går till sin far på kaféet.
 
Lydia ber Chrissie om ursäkt efter att hon brutit ihop efter Steves död. Hon berättar att hon funderar på att stoppa upp Steve. Chrissie blir förfärad men säger inget men när hon sedan pratar med Sam får hon veta att det är en papegoja Lydia pratat om.
 
Victoria ser den anonyma lappen när hon packar upp köttet på puben. Hon konfronterar Adam nästan direkt och hans tvekan när han ska svara ger henne svaret om att något hänt mellan honom och Vanessa. Hon blir så ledsen och besviken att hon gör slut med honom eftersom hon trott så många gånger att han ska bättra sig.
 
Adam pratar med Vanessa och visar henne brevet. Hon nekar till att vara ansvarig för den utan de tror att det är Moira som skrivit den även om det inte är hennes handstil. När Moira kommer till puben så frågar de henne och hon nekar. Moira ser Emmas hånfulla leende och då inser hon att det är Emma som är skyldig. Moira förstår att Emma vill ge igen efter att Ross blivit av med sin andel av gården.
 
Eric ser till att han får massa extra lås och hasplar på ytterdörr och alla fönster hemma.
 
Carly får en vänförfrågan från sitt ex som var Billys pappa. Hon vet inte riktigt hur hon ska hantera detta eftersom de inte haft kontakt på många år och hon är inte säker på om han vet att Billy dött. (Kommer hon dras till exet så Marlon kan trösta Rhona månne...)
 
Jai försöker prata med Megan om att få träffa Eliza mer men Megan säger att så länge Jai är ihop med Nell så kommer det inte bli så. Han nekar till att Nell och han har ett förhållande men då visar Megan bilden på Franks mobil. Jai nekar ändå och då säger Frank till Megan, när Jai gått, att tänka på att det kan vara sant och att Eliza behöver sin far också.
 
Finn kommer till Victoria i köket på puben och får veta vad som hänt. Han får sig en urskällning av Adam som också kommer in men sedan får Adam be om ursäkt till honom eftersom han dragit förhastade slutsatser. Victoria blir ännu mer sur på Adam som alltid är så hetsig för att sedan alltid be om ursäkt. Hon vill inte att de fortsätter äktenskapet.
 
Marlon och Vanessa märker på Paddy att det hänt något med Rhona så de pressar honom till att berätta. Paddy vill dock att de håller sig undan eftersom Rhona verkar vilja vara ifred.
 
Adam kommer in på puben och ser Emma. Han går fram till henne. Charity ser detta och börjar filma med sin mobilkamera.
 
Rhona får ett utbrott hemma när hon ser alla bröllopspresenter och gratulationskort. Hon river ned allt på golvet och stampar på det, sedan fortsätter hon med massa andra saker så hemmet ser ut som ett slagfällt.
 
Vanessa som är orolig för Rhona knackar på men ingen öppnar. Hon tittar in genom ett fönster och ser röran och en skärrad Rhona. Vanessa hotar med polis om hon inte får komma in så Rhona öppnar dörren. När Vanessa försöker få reda på vad som hänt är Rhona fåordig och när Vanessa vill krama henne så ryggar hon undan. Rhona erkänner då att Pierce våldtagit henne. 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Adam är som vanligt en stor idiot. Vilken kvinna skulle kunna se något hos honom?

Är Emma på väg in i en riktig psykos, med budskap från Gud osv.

Har Pierce gjort sitt i serien på ett så smidigt sätt? Jag har svårt att tro det.

Intrigen tätnar.

2018-02-08 @ 13:00:52
Postat av: Jennifer

Skönt att Rhona berättade om våldtäkten. Emma sen, herregud hon är ju heltokig, hoppas hon hamnar på psyket...

2018-02-08 @ 16:47:04
Postat av: ELIZA

Jag mår genuint illa över rånet på affären, att se Eric såå rädd nu...Tänk hur många liv som förstörs, pga,både vuxna, och små äckliga svin som inte fattar vad dom ställer till med....Hur många affärs,och bank, och på den tiden,post anställda fick lämna sina jobb för att dom inte klarat av det efter att blivit rånade...Fy f*n....Och sen ha föräldrar som ger alibi...tror knappt mina öron...Vad gäller Emma, tror inte totalflippen är långt borta där....

2018-02-09 @ 10:29:14
Postat av: Peter H

Eric var lika ynklig när Val gick bort. Skyllde allt på andra och stängde in sig.

En ömklig fegis helt enkelt.

2018-02-09 @ 11:05:50
Postat av: ELIZA

Ömklig fegis...I min värld kallas det känslor...Men tur vi tycker olika!

2018-02-09 @ 13:07:29
Postat av: Peter H

Och alla känslor är ju så bra. Eller hur.

2018-02-09 @ 17:00:09
Postat av: ELIZA

TYP...

2018-02-09 @ 20:07:25
Postat av: ELIZA

sorry,inte meningen med stora bokstäver,låter som om jag skriker,vilket jag inte gör...

2018-02-09 @ 20:08:52
Postat av: Jag bara

Eliza, förut visste jag inte att stora bokstäver betydde att man skriker och jag skrev alla sms med stora bokstäver. Fick sedan höra av min yngsta son att han och hans kompisar tyckte att det var hysteriskt roligt att läsa mina meddelanden och föreställa sig att jag står och skriker rakt ut.
Man lär så länge man lever.

2018-02-09 @ 22:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0