En jaguar på dejt

Inskrivet tisdag 13/2 kl 12:11
 
Marlon har bestämt sig för att fria så när Carly lämnar barnen i skolan så övar han på sitt tal inför Paddy, ute utanför dörren. Charity hör detta och tittar på dem med stora ögon. (Varför öva utomhus?)
 
Zak anlitar samma man, Tony the Toolman, som hjälpte Eric med låsen. Tony får fixa toaletten. Lisa tycker det blev dyrt så Zak inser att han måste försöka få in lite pengar till hushållet. Han frågar Sam som ska kolla på Home Farm om det finns något jobb.
 
Fabriken har problem med luftkonditioneringen, det är för varmt så personalen får ledigt eftersom de inte kan packa choklad i den värmen. Nell blir orolig eftersom hon inte har någonstans att ta vägen.
 
Matt får veta av Diane att Carly jobbar på puben så han går dit. Hon blir förvånad när han dyker upp men de går till lägenheten bakom baren för att prata. Matt är lite besviken över att Carly tagit kontakt när hon inte verkar vilja vara med honom. De bråkar om uppbrottet och om Billy. Han är besviken över att hon inte lät honom vara delaktig och nu är det försent. 
 
Rhona åker iväg på rehab för att bli av med sitt missbruk.
 
Rishi går in på fabriken och han dansar och sjunger om "hettan" där inne. Plötsligt upptäcker han att Nell är där. Han tror att Nell gjort inbrott men förstår sedan att hon stannat kvar efter arbetspasset. Jai kommer dit och låter Nell få bo hos honom bara Megan inte får veta det. Priya bjuder Nell på Ambas kalas.
 
Sam låter Zak göra småjobb på Home Farm för att han inte ska ge sig på att hjälpa till att resa tält till ett evenemang. Sam är orolig för Zaks rygg.
 
Marlon kommer in i rummet när Carly och Matt diskuterar det förflutna. Han ser att Carly gråtit och får då veta vem Matt är. Marlon vill att Matt ska gå men då slår Matt till honom. Matt går därefter därifrån och Marlon avbokar kvällens middag där han tänkt fria.
 
Rishi har gjort en ansiktsmålning inför kalaset. Han är alldeles orange med svarta prickar. Priya hjälper Nell att sminka sig så det inte blir så mycket mörkt runt ögonen. Jai ser förtjust när han ser henne. De går sedan runt på kalaset som är i Davids affär. Tracy bär på Amba. (Är det något fel på barnet?) Nell får ta ett familjefoto på alla. Rishi ska sedan iväg på en dejt och köper med sig blommor från affären men glömmer ansiktsmålningen. När hans dejt kommer så vänder hon i dörren när hon ser honom.
 
Carly och Marlon kommer till kaféet och där vill Bob se på hennes hand och Paddy vill gratulera men Marlon hindrar dem eftersom han väntar med frieriet. De möter sedan upp Matt där och han ber om ursäkt. Hon säger åt honom att han borde prata med någon om det som hänt och han kan alltid ringa henne om han vill.
 
Jacob öppnar sin plastpåse från skolan och rusar sedan iväg med den. Tracy ser detta och frågar varför. Det visar sig att Josh och Jamie har lagt hundbajs i kassen med böcker. Jacob vill inte att Tracy berättar för någon och han lovar att prata med läraren. Plötsligt inser alla att Amba är borta De hittar henne bakom disken med piller i handen. Hon har hittat Nells handväska. Alla blir först rasande men Nell märker att det inte saknas några tabletter så Amba har inte fått i sig några. (Där har Nell sin gamla mörkruntögonen sminkning)
 
Matt kommer till puben och Carly ger honom ett foto på Billy som minne. (Det som hon hade i plånboken, är det det enda?) Precis när han ska gå så anställer Charity honom eftersom han är snygg och hon behöver extra hjälp.
 
Megan sitter på puben men Rishi, Priya och Rakesh. Hon tittar på bilder från kalaset och efter ett tag ser hon att Nell varit där. Hon blir rasande på Jai som ljuger och hon får då veta om olyckan med tabletterna. Som tur var var det Nells antidepresiva tabletter och inga droger.
 
Nell är på fabriken och packar sin väska för att sticka därfrån. Jai kommer dit och stoppar henne för han vill att hon stannar (Nu var det den ljusa sminkningen igen) Det slutar med att de kysser varann.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Nu är Marlon så där förstående igen. Det kommer inte att sluta väl.

2018-02-12 @ 13:01:33
Postat av: Conny

Vet att översättare jobbar under tidspress och är underbetalda osv..Men seriöst, översätta cake till kaka, när de säger tydligt att det är ett födelsedagskalas som firas. Dåligt.

2018-02-12 @ 19:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0