Värdelösa utan varann

Inskrivet kl 21:02
 
Adam kommer till gården och hittar Moira avsvimmad i ladan. Han lyckas väcka henne och ser till att hon kommer hem för hon vill inte till sjukhuset. Adam hjälper henne på gården och tröstar henne när hon är ledsen över att det är Hollys födelsedag och ser till att hon får någon mat i sig. Han frågar om han får flytta hem och det får han.
 
Aaron är försvunnen så Robert blir orolig men ser då att Aaron kommer hem efter att ha varit hos psykologen. De pratar ut och Aaron ställer frågor om det som hänt för han vill verkligen försöka förlåta Robert. Han är ändå glad över att Robert berättade allt utan att ha varit tvingad till det. De kommer fram till att de är värdelösa utan varann.
 
Rebecca pratar med Chrissie om att behålla barnet även om det är Roberts. Hon inser att Chrissie är orolig för Lachlans arv när det kommer en arvinge till men Chrissie lovar att ställa upp för dem.
 
Sam kommer på att Lydia kan bo hos Laurel medan Gabby är borta i Australien. Laurel är inte så förtjust i idén men går med på det. Hon ångrar sig dock när Lydia kommer med en uppstoppad Steve men Arthur är överlycklig över att få bo ihop med fågeln.
 
Laurel kommer till kyrkan med familjen och det är dags för avtäckning av Ashleys minnesfönster. Det visar sig vara fel förslag som skickats in. Istället för Arthurs teckning så blev det Kerrys där Ashley är en lättklädd fåraherde och med en enhörning i bakgrunden. Arthur blir ändå glad och tror att Ashley skulle ha skrattat åt bilden.
 
Robert och Aaron kommer in på puben där Chrissie och Rebecca sitter. Aaron går fram till dem och säger att han vet om att hon varit gravid med Robert. Chrissie kan inte hålla tyst utan nämner att Rebecca fortfarande är gravid och tänker inte göra abort igen. Robert blir rasande och skäller ut Rebecca.  Precis då kommer Lawrence och Ronnie in på puben. Lawrence blir vansinnig när han hör hur det ligger till så han går hem, väldigt besviken på sin dotter.
 
Ross, Finn och Pete försöker ordna taxiföretagets papper när de sitter på puben. Emma kommer in men ingen av dem pratar med henne. Finn påminner sina bröder om att det är deras fars 50 årsdag i morgon och även deras mamma fyller år. När sedan Leyla kommer med en bukett blommor till Emma så inser Pete att de ska fira henne med ett stort kalas.
 
Bernice kommer hem men har lämnat kvar Gabby i Australien. Gabby ska vara där för tillfället för hon mår bra. De vet inte hur länge Gabby ska vara där men Laurel blir rasande på Lydia som börjar planera att måla om i Gabbys rum.
 
Marlon fortsätter att hålla lite koll på Matt när han är i närheten av Carly men när han ser att April och Carly trivs bra ihop så slappnar han av, lite grann.
 
Aaron bryter ihop efter alla sanningar som kommit upp på ytan. Han söker ändå upp Rebecca för att säga åt henne att hålla sig borta från Robert även när barnet är fött. Rebecca försöker övertala Aaron att rädda sig själv från Robert för det kommer aldrig att bli bättre.

Kommentarer
Postat av: jackson

Är böjd att hålla med Rebecca när hon råder Aaron att lämna Robert. Elände mest hela tiden.2018-02-20 @ 09:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0