Kisspaus

Inskrivet kl 23:17
 
Robert pratar med Ross för att be honom att inte säga något till Aaron men det hjälper inte så Robert går till Rebecca som lovar att prata med Ross, vilket hon gör.
 
Faith hör när Debbie och Charity pratar om den skadade mannen. Hon kommer på en idé så hon tar med sig Rebecca till polisen där hon talar om att de slagit till mannen för han var en tjuvskytt på gården och lagt honom i bilen men att hon blivit kissnödig på vägen till polisen.  Rebecca vittnar att hon var tvungen att hålla koll när Faith kissade i skogen och när de kom tillbaka var bilen borta. Polisen godtar berättelsen så Debbie, Charity och även Lawrence slipper bli anklagade för kidnappning.
 
Victoria pratar med Rebecca och när hon får veta att Rebecca tänker behålla barnet så råder Victoria henne att prata med Ross för barnet får bara en far. (Konstig kommentar från Victoria som pratat om adoption bl.a.)
 
Robert avstyr inflyttningsfesten för att få vara själv med Aaron första kvällen i deras nya hus. De myser men efter ett tag berättar Robert sanningen om vad som hände mellan honom och Rebecca. Aaron blir ledsen och besviken. Han försöker förstå men även om han frågar ut Robert och får svar så kommer han aldrig kunna lita på honom igen.
 
Rebecca bokar en resa för att åka bort från byn för alltid. Hon ger Debbie sin kontaktlista så Debbie kan hyra ut bilar själv om hon köper en ny. Debbie råder henne att prata med sin familj istället för att fly. Rebecca går hem och pratar med Chrissie. Hon erkänner att hon är gravid med Roberts barn.
 
Hannah skickar blommor till Moira eftersom det är Hollys födelsedag (uppfattade jag det som men det kanske var dödsdag) Moira lägger undan blommorna på en hög med sopor. Hon går in i en lada på gården.
 
Faith ser Adam på puben och hon skäller ut honom för att vara en fjant som bara tänker på sig själv fast hans mamma har det jobbigt just nu. Adam ringer då till Moira men hennes mobil är på laddning i köket. Moira ligger medvetslös i ladan. (Jag fattade inte vad som hänt)
 
Aaron säger åt Robert att gå. Sedan blir han så arg att han kastar en flaska i väggen. Aaron går sedan fram och tar tag i den trasiga flaskhalsen.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ingen bra dag för Aaron. Och inte för Moira heller. Hoppas någon hittar henne eller att hon vaknar till hyfsat snabbt.

2018-02-16 @ 21:44:43
Postat av: Anonym

Konstiga och röriga avsnitt de senaste dagarna.

Varför skulle en med familjen Whytes bakgrund, både social och ekonomisk ha med Dingels att göra. Att Rebecca skulle låna ut sin pappas bilar helt utan säkerhet osv är dårskap. Historien senare där Lawrence satt för kidnappning var också helt osannolikt.

Är det inte konstigt att Adam inte åker upp till gården på den dagen Moira dog?

Lika trött är jag på Jai-Nell-Megan och skitungarna och de rädda byborna. Konstigt att ingen av "männen" i byn kunde bete sig som män utan Tracey fick agera.

2018-02-16 @ 22:43:59
Postat av: Maria

Det var jag som skrev senaste kommentaren, missade att fylla i namn. Och såklart menade jag att det var årsdagen av Hollys död.

2018-02-16 @ 22:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0