Pajastrof

Inskrivet måndag 26/2 kl 21:15
 
Nell berättar för Jai att hon tänker söka kontakt med Rosie men vill inte att han kommer med på mötet med socialtjänsten. Jai vill bjuda henne på lyxbehandling på salongen och hon blir så glad att hon kysser honom ute på gatan där de är. Moira ser dem och Jai ser skamset på Moira. När han får tillfälle så berättar han för Moira att Nell kanske inte är den rätta och att han tvivlar eftersom hon har sina problem. Nell går förbi en bit ifrån och hör detta. Hon blir ledsen och rusar därifrån så hon hör inte när Jai säger att Nell gör honom glad och lycklig.
 
Matt och Carly åker iväg för att sälja badkläder. De har en säljtävling där den som säljer minst får göra det den andre begär. De står på ett torg inne i stan och säljer. Carly vinner så han får ta på sig en mankini men precis då kommer en kontrollant så de får bråttom iväg.
 
Chrissie och Lachlan åker iväg på ett affärsmöte men de kommer tillbaka med mannen och mannens unga dotter. De ska prata affärer på puben så Chrissie passar på att fota Lachlan med dottern Sokie, foto till hemsidan. Belle ser dem och ser inte alls glad ut. Chrissie säger sedan åt Belle att hålla sig undan.
 
Nicola har sett till att personalen gjort klart alla chokladsvanar till ett bröllop. Hon blir så glad så när Jimmy kommer till fabriken vill hon fira med mer passion i tillvaron så hon förför honom men de råkar välta en låda med svanar som då måste göras om. När personalen kommer på morgonen så får alla, inklusive Jimmy jobba på för att få ordning på ordern. Även Bernice får komma in för att hjälpa till. Kerry och Lisa lyckas dock klura ut hur det kommer sig att svanarna är trasiga och Jimmy är där.
 
Zak säljer hamburgare med Belle utanför puben. Han har äntligen fått sitt tillstånd. Chrissie med sällskap går återigen förbi och ser ned på dem när de säljer hamburgare. Lachlan kommer dock tillbaka och pratar med Belle. De bestämmer sig för att ses senare.
 
Nell missar tiden med socialen och hon packar sin väska för att rymma men Jai hinner stoppa henne. Hon berättar vad hon hört honom säga till Moira. Jai förklarar att han berättat mer och sedan förklarar han sin kärlek för henne.
 
Marlon är upprörd över att Carly setts på en parkering med Matt. Laurel hjälper Marlon så han kan prata av sig men det slutar med att han närmar sig henne för en kyss.
 
Matt försöker övertala Carly att följa med honom istället. De sitter i bilen och pratar och plötsligt lutar han sig fram för att kyssa henne.
 
Dagen efter försöker Carly prata med Marlon och plötsligt säger de båda att de varit otrogna. Det blir tjafs och tillslut reder de ut allt. Marlon har dåligt samvete för att han ville kyssa Laurel men hon stoppade honom och Carly har dåligt samvete för att hon kysst Matt. Hon böjer sig sedan fram för att fråga Marlon om han vill gifta sig med henne.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag tycker inte historien om Nicola, Jimmy och chokladsvanarna var särskilt kul. Vad känslig Nell är hela tiden. Lachlan har plötsligt blivit vuxen och förståndig. Hoppas det håller i sig.

2018-02-21 @ 14:06:51
Postat av: jackson

Scenerna med svanarna var verkligen urfåniga. Nell har jag mycket svårt för - likaså Jai.

Vart var Charity på väg, tro? Vilken utstyrsel! Håller med Faith.

Lachlan är riktigt sympatisk nu, tycker jag.

Vad säger ni om Carly/Marlon/Matt? Det känns som om Carly stämmer mycket bättre med Matt. Vi har väl inte sett henne skratta så mycket som tillsammans med honom. Fast de hade det tydligen stormigt i sin relation. Att han övergav henne när hon var gravid är inget gott tecken. Antagligen lugnare med Marlon. Fast hennes stora kärlek? Njae. >Knappast.

2018-02-21 @ 16:50:30
Postat av: Peter H

Marlon är ju alltid tafatt och förlägen.

Han borde naturligtvis ha sagt att det finns en gräns för hur mycket och på vilket sätt man umgås med ett ex.

2018-02-21 @ 19:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0