Åk långt bort och bli lycklig

Inskrivet torsdag 1/3 kl 22:04
 
Robert träffar Victoria och han talar om för henne att han inte hört av Rebecca och vill inte veta.
 
Diane talar om att hon hittat ett armband mot åksjuka och en kryssning som skulle passa dem men Doug vill ändå inte åka. Han kanske hyr ett hotellrum för att fira Dianes födelsedag men det är inte vad hon vill. Hon bokar kryssningen ändå.
 
Leyla pratar med Priya som inte vill tala om vem hon varit med. Rakesh kommer dit och vill också veta. Han säger att han har inget att kämpa för i morgon när han ska upp i rätten. Rakesh tror att det är David men Priya nekar och säger att det bara var en man i en bar och det kändes bra för att det inte var Rakesh. Hon säger att hon hatar den han blivit och det är slut mellan dem.
 
Gerry pratar med Chrissie på Home Farm och hon låter honom få bo där i några dagar. Han berömmer hennes utseende för Lachlan. Gerry frågar sedan Lachlan om Belle. Lachlan erkänner att han tycker det är jobbigt att försöka leva upp till Belles standard på pojkvänner och att han inte haft sex med någon än.
 
Lydia försöker lära Doug att dansa salsa. När de skiljs åt efteråt ute på gatan så ser Diane, Victoria och Bernice dem.
 
Rakesh går in i den tomma fabriken. Nicola kommer dit. Hon tar fram sin mobilkamera och filmar honom vid företagets dator. Nicola får veta att han tänker sticka för att leta upp Kirin. Rakesh säger att de kan dela på pengarna, han får skulden och ingen får veta att Nicola varit inblandad. Jai kommer dit för Nicola har smsat honom.
 
Eric är orolig för att Jacob är sen hem från skolan nu när Josh kommit tillbaka. Jacob blir irriterad över att Eric är så orolig. Dan vill vittna igen för att sätta dit Josh men polisen tror honom inte längre eftersom han ändrat sig så många gånger.
 
Gerry lånar Lachlans kläder och bokar sedan en prostituerad för att Lachlan ska bli av med oskulden.
 
Leyla skålar med Priya och säger att nu börjar livet, kanske med den hemlige mannen.
 
Rakesh hotar Jai med att sätta dit Priya för att hon ljugit för hans skull. Rakesh vill ha pengar för att hålla tyst.
 
Rhona kommer hem från sin rehabvistelse. Hon frågar Vanessa om Pierce varit där. När hon träffar Paddy så säger han att hon ska ta det lugnt ett tag och inte börja jobba på en gång.
 
Rakesh har sovit i sin bil och när Vanessa går förbi med Johnny passar han på att ta farväl av sitt barnbarn. Sedan går han till Jai för att hämta sina pengar men får bara en struntsumma för att köpa en ny skjorta till rättegången.
 
Diane och Victora ser Doug tillsammans med Lydia igen. När han kommer hem så frågar Diane var han varit. Han svarar att han varit hos grossisten men Diane vet ju att han varit i församlingshuset. Doug blir tvungen att erkänna att han lär sig dansa och Lydia lär honom. Diane erkänner då att hon bokat kryssningen men bara till sig själv.
 
Rakesh söker upp Lawrence och Ronnie för att få 50 000 för att hålla tyst men de tänker inte ge honom några pengar. Priya ringer honom och märker var han är. Rakesh blir förbannad på Lawrences hånfulla skratt och är på väg att hoppa på honom men Ronnie knuffar undan honom.
 
Lachlan är nervös när den prostituerade kvinnan kommer. Hon går upp till sovrummet och Lachlan går till kontoret. Plötsligt attackerar Rakesh honom och vill ha kassaskåpets kod. Kvinnan kommer in men väljer att gå på en gång. Lachlan ger honom en bunt pengar men de börjar bråka och Lachlan blir knuffad. Precis då kommer Priya in. Hon blir rasande över vad han gjort. Priya ber honom att inte rymma för han har så mycket att leva för när han kommer ut men när han talar om att han inte har någon kvar här så säger hon åt honom att åka långt  bort och bli lycklig.
 
Doug är besviken över att Diane bara bokat till sig själv. De bestämmer sig för att båda ska göra sådant de själva tycker om.
 
Chrissie kommer hem och ser att Lachlan är alldeles blodig i ansiktet. Han berättar att Rakesh varit där och hotat till sig pengar. Chrissie ringer polisen som kommer dit. Priya som kommer för att kolla hur Lachlan mår blir gripen för att ha hjälpt Rakesh att fly för Lachlan har vittnat att han hörde henne säga att Rakesh ska åka långt bort och bli lycklig.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Är Rakesh borta för gott nu? Man kan bara hoppas.

Är lika trött på honom som på mörderskan Emma. När ska vi bli av med henne?

Slutligen vill jag gärna bli av med Doug också. Denne urtråkige gnällspik. Emmerdales Ior.

2018-02-28 @ 13:07:25
Postat av: jackson

Vi får hoppas att mysiga Diane träffar någon en smula livligare herre på sin kryssning.

2018-02-28 @ 15:19:05
Postat av: Rockey

Jag gillar inte poliserna i serien! De är för stöddiga och arroganta och vill bara sätta dit vanligt folk!

2018-02-28 @ 18:40:46
Postat av: Josse

Undrar vart Ross son tagit vägen? Debbies havbror? Nån som vet?

2018-02-28 @ 20:22:42
Postat av: Jag bara

Jag kan sympatisera med Doug. Jag gillar inte heller kryssningar. Mina barn skrattar åt att jag är precis som Karl Pilkington som syntes i serien "en idiot på resa", lika svår att imponera. Är Doug så himla tråkig egentligen? Och är de andra så vansinnigt roliga då?
Poliserna är verkligen jobbiga och inte särskilt trovärdiga.

2018-02-28 @ 21:26:14
Postat av: ELIZA

Hade strömavbrott dagen en ny typ kom till Lachlan´s hus...Vem är det?? Gillar honom inte alls...Ha ha ,redan dömt ut honom...

2018-03-01 @ 07:48:10
Postat av: Lena

Ja Doug är så himla tråkig (hoppas han är roligare utanför HTG)

2018-03-01 @ 16:01:22
Postat av: Jonas

ELIZA: någon som Lachlan satt inne tillsammans med.

2018-03-01 @ 20:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0