Kidnappa pingvinen

Inskrivet söndag 4/2 kl 18:12
 
Moira glömmer geväret i köket när hon kommer in på morgonen efter nattens bevakning av ägorna. Hon går och lägger sig i tron om att Faith ska passa Sarah och Jack. Sarah hittar geväret och börjar leka "kidnappa pingvinen". Det upptäcks i tid innan något allvarligt hände.
 
Kerry erbjuder sig att hjälpa Tracy sälja böckerna så hon tar med sig dem till stan. När hon återkommer så säger hon att alla är sålda men i själva verket har bara ett fåtal böcker köpts upp av några bokhandlare. David försöker hjälpa till så de ska försöka få en lanseringsfest på Leeds historiska festival.
 
Emma slipper kryckorna så hon vill ägna sig åt bibelstudier med Harriet. Harriet som vill träffa Cain har svårt att hinna med så han bokar ett hotellrum den dagen hon ska vara ledig. Tyvärr så fortsätter Emma att ta massa tid av Harriet för sina frågor om bibelns tolkningar.
 
Nell har tidigare berättat om sin dotter Rosie som är på väg att bli bortadopterad. Jai talar då om att han gjorde allt för att få vårdnaden om sin son och det misslyckades så nu träffas de inte alls. Därför är Jai så rädd att förlora Eliza.
 
Megan talar om för Sam att Frank ska flytta in och det tar Sam som att han måste flytta så han blir besviken och säger att han frågar Lisa om det är okej att flytta tillbaka. Det var inte riktigt så Megan menade men Frank tycker att det är bra.
 
Moira går en vända på ägorna när hon hör att något händer i en lada. Hon går dit och rycker till när hon hör något röra sig. Ett skott går av men hon ser ingen så hon andas ut och går därifrån. Kvar står någon med blod droppandes på stövlarna.
 
Cain blir besviken när han upptäcker att Harriet ägnar sig åt Emmas bibelstudier så han avbokar hotellrummet.
 
Laurel får höra att det blir dyrt med en gravsten till Ashley så hon tycker att de ska laga ett flerfärgat kyrkofönster och låta det bli som ett minnesfönster för Ashley istället för en bänk som han inte skulle uppskatta. Laurel skyndar sig till kyrkan för att berätta för Harriet.
 
Emma städar i kyrkan och plötsligt blir hon inlåst i ett rum av någon. Hon bankar och ber om att bli utsläppt men Cain smyger iväg. Harriet kommer dit och ser Cains leende. Hon hör även Emma så hon släpper ut henne. Emma går hem för att lugna ned sig. Cain och Harriet börjar kyssa varann så de hör inte att Laurel kommer in. Laurel ser dem men smyger ut innan hon blir upptäckt.
 
Frank smygfotar Jai och Nell hållandes händerna på kaféet för att Megan ska få bevis på att de är ihop om det behövs påpekas i rätten för Megan vill ha vårdnaden om Eliza.
 
Nell träffar Sam på kaféet och ger honom en sedel han tappat. Hon frågar honom om Jai men Sam tycker inte att de ska lägga sig i för det har hänt så mycket mellan Jai och Megan. Socilatanten sitter i en soffa och hör detta. När hon träffar Megan, Frank och Jai så tycker hon att de ska försöka komma överens med varann även om inte Megan vill att Jai träffar Eliza på bestämda dagar. 
 
Debbie blir besviken när hon hör att Moira glömt geväret. Charity är där och ska ut för att hämta ett nyfött lamm till Sarah även om Moira säger att hon inte bör göra det. Charity kommer till ladan och ser Ross prata med någon i mobilen om korna. De kommer överens om att dela på pengarna han får för försäljningen av det han säger är hans kor, hans del av gården.
 
Charity ska hålla vakt och ser Pete, Leila, Moira och Debbie gå runt på ängarna för att se om något händer. Hon lyckas uppehålla dem så Ross kan åka iväg med korna.
 
Sarah upptäcker att Faith, som ska passa henne och Jack, ligger full på soffan. Hon går ut för att hitta Debbie och de andra. Plötsligt ser hon Ross vid lastbilen och ska rusa dit men trampar snett vid ett staket så hon ramlar och gör sig illa. Ross ser henne när han är på väg så han stannar till och kollar läget. Han ser att Moira och de andra är på väg åt deras håll så han ber Sarah att hålla tyst om vem som varit där för att Moira inte ska bli arg på honom. Han lyckas precis åka när de andra kommer till Sarah. Moira ser vem det var så hon frågar om mannen sagt åt Sarah att inget säga, hon frågar också om det var Ross. Sarah säger inget men ser skyldig ut.

Kommentarer
Postat av: Christer Jönsson

Test

2018-02-03 @ 14:16:22
Postat av: Christer Jönsson

Innan måndagens gåva från Glasgow. Lite onödigt vetande. Beki Mahon som spelade socialarbetaren i fredags var med första gången 2011 som Jean Proctor, hon var med i samma blivande förälder klass som Paddy
2012 spelade hon Frances en sjuksköterska på psyket som kom hem till Zack för att meddela att han kunde dra ner på medicinen

2018-02-03 @ 17:49:03
Postat av: Christer Jönsson

Lite onödigt vetande. Beki Mahon som spelade socialarbetaren i fredags var med första gången 2011 som Jean Proctor, hon var med i samma blivande förälder klass som Paddy
2012 spelade hon Frances en sjuksköterska på psyket som kom hem till Zack för att meddela att han kunde dra ner på medicinen

2018-02-03 @ 17:49:49
Postat av: Christer Jönsson

A gift from Glasgow

2018-02-03 @ 17:50:59
Postat av: Christer Jönsson

Jag försökte skriva ovanstående på samma ställe som mitt första men de gick inte
Inför måndagen

2018-02-03 @ 17:56:21
Postat av: ELIZA

"James" var med i Midsommer i helgen...I övrigt tråkiga avsnitt..Förutom att Emma blivit religiös då...

2018-02-05 @ 11:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0