Phil jobbar på värdshuset

Inskrivet kl 22:55
 
Sam förhörs av polisen. Advokaten råder honom att inte säga så mycket men Sam vill berätta sanningen. Han erkänner att han varit på Home Farm och stulit julklapparna och att han sedan ångrat sig och lämnat tillbaka allt. Han berättar om frieriet till Rachel också.
Polisen kommer hem till Dingles för att söka igenom huset. Rachel erkänner för Lisa att julklapparna var Declans. Hon åker sedan till polisstationen för att ge sitt vittnesmål för att rädda Sam. Det visar sig att hon berättar om att Sam blivit sen till frieriet pga att han fått punktering på vägen. Polisen har svårt att tro henne eftersom Sam inte nämnt det. Det slutar dock med att Sam blir släppt mot borgen men misstanken kvarstår.
 
Declan börjar tvivla på om det är rätt det de gör men Charity övertalar honom till att det kommer att gå bra eftersom Sam kommer att slippa straff. När Declan sedan får veta att Sam blivit släppt blir han dock irriterad och orolig eftersom misstanken kan riktas mot honom.
 
Ruby är gravid och det glädjer både henne och Ali. De vill vänta med att berätta för folk men Dan borde få reda på det. Ruby har lite svårt att hålla tyst ändå så hon berättar nyheten för Rachel som blir överlycklig. Sedan när Ali och Ruby är på puben så överraskar de Dan med en öl. Han blir också glad när han får veta om graviditeten. Kerry kommer in och Dan berättar för henne hur det ligger till. Hon blir så glad att hon talar om det för Diane direkt. Ali och Ruby påpekar då att de vill vänta med att berätta för alla andra tills de pratat med barnen. Kerry muttrar och då talar Ali om att nu är det slut med förmånerna på jobbet för Kerry. Nu kan hon inte ta rast eller sms:a hur som helst under arbetstid.
 
Cain är orolig för Debbie. Hon berättar att Ross hade påmint henne om Cameron och därför hade hon flippat ur. Ross får behålla jobbet om han lovar att inte reta upp Debbie igen.
 
Pete säger till Finn att hjälpa till på gården nu när Moira är skadad men Finn ställer inte upp eftersom han har ett annat jobb. Han trivs inte speciellt bra på värdshuset för Eric kör med honom och håller stenhård koll. Han blir även kallad Phil av Eric. Victoria kommer över för att kolla hur det går för honom. De båda kommer ganska bra överens.
 
Declan hälsar på Megan på sjukhuset. Hon mår bättre och får troligen komma hem nästa vecka. Hon får veta allt som hänt och att Sam är misstänkt. Robbie kommer till sjukhuset och han blir inte glad när han hör att hon tänker flytta ihop med Declan igen. När han hör att Sam är misstänkt så åker han till Dingles och tar sönder däcken på Lisas van och han krossar vindrutan innan han smiter från platsen.
 
Charity kommer till Dingels och berättar för Lisa vad som hänt med hennes bil. När Lisa är ute och kollar till bilen passar Charity på att ta Sams tröja ur tvättkorgen. Hon ger den sedan till Declan som får i uppdrag att skvätta bensin på den och gömma den i skogsvaktarkojan i skogen.
 
Debbie kommer in på puben och ser Robbie där. Hon går fram till honom och frågar om bilen. Givetvis nekar Robbie. Hon blir förbannad och tar tag i honom och talar om att han kommer att få ett helvete om han skadar hennes familj. Zak som hör det berättar allt för Lisa. Han tror att Debbie kan ha rätt om att det är Robbie som kraschat bilen.
 
Charity börjar tvivla på att de gör rätt för Sam kan ju trots allt hamna i fängelse igen. Hon har sett hur ledsna familjemedlemmarna är, framför allt Samson.
Declan säger åt henne att skärpa sig, att hon kommer att bli gladare när de får försäkringspengarna. Han påpekar att de är ett väldigt bra team ihop och kan göra storverk tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Jackson

Charity och Declan blir allt hemskare. Fy, vad illistigt av dem!

2015-03-02 @ 13:27:53
Postat av: Stina

Jag som alltid brukat gilla Declan men nu börjar jag nästan ge upp hoppet om honom.megan kommer aldrig förlåta honom om hon förstår att han ljugermoch försöker sätta ditSam. KN inte Robbie försvinna ur serien, verkar inte vara någon som gillar honom. Men det kanske behövs en sån person i serien. Roligt att Ali och partner skall få barn!

2015-03-02 @ 19:36:19
Postat av: Agneta

Har sett ikapp de senaste avsnitten nu och branden - vilket jävla skämt! Declan sitter i snurrfåtöljen och chillar medan elden rasar runt omkring honom och vips så är han ute med brinnande jacka men brännskador? Inte då för sen så rusar han in och räddar syrran medan brandmännen står och tittar på.Jeeeezus!

2015-03-02 @ 20:26:55
Postat av: Anette

Lite normalitet i serien önskas. :/

2015-03-02 @ 23:43:05
Postat av: ELIZA

Åsa-Nisse....

2015-03-03 @ 07:00:13
Postat av: Astrantia

Jag vet inte om jag missade något, men varför förstörde Robbie just Lisas bil? Det är väl Declan han misstänker. Och hur kunde Debbie i sin tur så snabbt misstänka Robbie? Jag brukar se flera avsnitt på rad och ibland snabbspola för att vinna lite tid, så det är högst möjligt att jag missat något väsentligt här!

2015-03-03 @ 18:27:20
Postat av: Jonas

Astrantia: Declan övertygade Robbie att det var Sam som tuttade på, därav att Robbie vandaliserade Dinglemobilen.

2015-03-03 @ 22:41:09
Postat av: Adm

Om det inte folk kan acceptera att det är spoilerfritt här så måste jag börja moderera kommentarerna och det vill jag inte...

2015-03-04 @ 05:25:56
URL: http://www.emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0