Utkastning och uppkastning

Inskrivet kl 21:30
 
Declan har kastat ut Dom och Gemma ur huset. Deras saker finns på ett lager. Dom är rasande och Gemma är förtvivlad. Declan förklarar att han har rätten att göra som han vill eftersom Dom hyrt ut till Alicia i andra hand. Han ger tillbaka en hyra plus en extra hyra till Dom. Vanessa tycker synd om dem och låter dem komma över till henne. Dom frågar om han och Gemma får bo där ett tag och Vanessa har inte hjärta att säga nej. Rhona tycker hon är galen tills hon märker att Dom hjälper Vanessa med saker i hemmet. Plötsligt ändrar hon sig och talar om för Vanessa att Dom är nog en bra karl att ha ett förhållande med. Vanessa muttrar och säger att hon är inte redo för något än.
 
Priya söker upp en läkare och hon får några tabletter mot illamåendet. Han är orolig för henne trots att barnet verkar må bra. Hon är inte intresserad av professionell hjälp.
David råkar nämna för Jai att Priya är hos doktorn så när Priya kommer hem så börjar Jai att fråga ut henne. Han är orolig eftersom systern haft ätstörningar i tonåren. Priya blir förbannad och talar om att det var när hon är ung, nu vet hon bättre Tyvärr visar det sig att när hon ska äta så får hon knappt i sig en bit mango (frukt iaf)
 
Rachel pratar om att någon försöker sätta dit Sam för branden när hon är på kaféet. Det leder till att Harriet ska hjälpa dem att se om de hittar bevis mot Declan.
Zak nämner det för Cain som genast hör av sig till Charity. Varken Zak eller Cain tror att hon vet något om det.
Sam berättar för henne om deras misstankar och hon blir irriterad och lyckas övertala honom om att det är omöjligt. Cain är sedan på henne om  samma sak. Även denna gång så måste hon neka.
 
Megan kommer hem till deras nya hem efter sjukhusvistelsen. När hon kommer in i huset och får reda på att sovrummet ligger en trappa upp får hon panik. Declan lovar att skydda henne och Robbie säger att han ordnat med brandvarnare. Megan lugnar ned sig något.
 
Lisa, Ruby och Ali börjar ordna med kläder och festen till Rachels bröllop. Ali letar fram deras mammas gamla brudklänning. Rachel som varit beredd att gifta sig i träningsoverall om det ens blir något bröllop blir jätteglad när hon ser klänningen. Rachel som varit ledsen för att de knappt haft några pengar blir genast mycket gladare och tacksam över dem som hjälper till.
 
Alicia är förbannad på Leyla och lyckas tillslut få ner henne från scenen. Hon följer med in i omklädningrummet och väntar där medan Leyla byter om. Hon ställer frågor för att få veta vad som hänt egentligen. Alicia får veta Leyla bor på klubben och är ihop med ägaren. Plötsligt kommer polisen instormande och griper alla för prostitution. Från polisstationen ringer Alicia David och säger att hon sover hos en kompis.
 
Morgonen efter gripandet blir de frisläppta. Alicia följer med Leyla till klubben för att hämta sina saker. Polisen har spärrat av området men de kommer in ändå. På väg ut ser de massa pengar ligga i ett av de inre rummen. Leyla börjar stoppa på sig sedlar men då kommer en av personalen, en kille som verkar jobba som vakt/personalansvarig. Leyla ger honom pengarna men sedan knäar Alicia honom och tjejerna rusar iväg.
 
Leyla får bo hos Alicia och David trots att han inte vill. Det gäller bara en dag eller två... Han litar inte alls på henne men Alicia säger att hon får stå ut med Priya och hans familj så nu får han acceptera att hennes familj behöver hjälp. David tar Leyla åt sidan för att tala om för henne att hon har vissa regler att följa. Hon får inte "köpa" Jacobs kärlek och om hon sårar Jacob eller Alicia så kommer hon aldrig att få träffa dem igen.
 

Kommentarer
Postat av: Astrantia

Ojojoj, nu får Alicia och David Leyla på halsen, hon lär ju inte bo hos dom bara ett par dagar... Fast jag gillar Leyla, tycker hon är en frisk fläkt. Obehagligt med Priyas ätstörning, hoppas hon får hjälp i tid.

2015-03-05 @ 16:53:03
Postat av: ELIZA

Proppmätt på en tugga äpple, eller vad det nu var hon inte ville äta... Ja ja .....Näää, inte flyttar hon i första taget...Och kors i taket att David fick mål i munnen....

2015-03-05 @ 20:06:43
Postat av: AnnaS

Brukar inte Georgia klaga på Priya att hon är för tjock? Orealistiskt att en mamma skulle göra det om hennes dotter haft ätstörningar.

Som sagt, Leyla kommer garanterat att bli kvar!

Hur ska Charity göra om Sam inte rymmer? Prioritera pengarna eller familjen? Fast jag tror ju fortfarande inte att Declan kommer att få speciellt mycket pengar.

2015-03-05 @ 20:07:19
Postat av: ELIZA

Har missat att Georgia sagt så... men har väl aldrig uppfattat henne som den skarpaste kniven i lådan...Och hoppas att Charity går på en riktig mina den här gången....

2015-03-05 @ 20:39:59
Postat av: ELIZA

Alltså, måste ha för lite att göra i kväll... Hänger här...Adm skrivit... Vanessa... Är inte hon lesbisk?...Varför skulle hon bli intresserad av Dom?.. ( Som inte heller tillför eller tillfört någonting i handlingen ) ....Alltså varför bor dom där överhuvudtaget? Nu har jag t o m glömt varför dom kom dit!!!!! ???

2015-03-05 @ 21:57:16
Postat av: Jonas

Skönt att Declan vräkte psykopat-Dom och hans ohängda dotter, men synd att de inte lämnade byn och serien. Nu kommer väl Dom mörda veterinären eller något dylikt.

Jag har ett vagt minne av att Georgia har fällt nedsättande kommentarer tidigare om att hon måste tänka på sin vikt. Mycket märkligt av en mor, ja.

Priya är för övrigt grann som en sommardag.

2015-03-05 @ 22:33:37
Postat av: jackson

Vanessa, ja. För ett litet tag sedan försökte ju Rhona para ihop henne med Moiras svåger också. Skall hon föreställa bisexuell?

2015-03-06 @ 07:31:03
Postat av: Astrantia

Jag har för mig att Rhona och Vanessa någon gång pratat om f.d. pojkvän till Vanessa, så då kan det ju stämma att hon är bisexuell. Synd om hon ska bli kär i Dom av alla karlar, han är så tråkig så han och dottern kan gott flytta från byn. Och Georgia, ja vad ska man säga om henne, vet att hon någon gång "skojade" om att Priya varit tjock. Extra olämpligt om Priya haft ätstörningar förut. Men Georgia verkar vara en ytlig typ, jag tycker inte hon tillför handlingen ett dugg.

2015-03-06 @ 15:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0