Dumpad av Stinky

Inskrivet lördag 21/3 kl 00:51
 
Pete erkänner att det är hans piller men först vill ingen tro honom utan de tror att han bara skyddar sin bror. Tillsist så inser alla att det är Petes droger. Moira blir besviken och talar om att han inte är välkommen i hennes hus längre Det visar sig att Andy inte heller vill att Pete flyttar in hos honom.
 
James ber Ross om ursäkt men Ross är besviken över faderns sätt. Han säger till sin far "om du rör mig igen kommer jag att döda dig". Ross försöker få bo hos Andy istället för Pete men får bara sova där en natt. Moira ber Andy att ändra sig men Andy vägrar. Ross städar och fixar i Andys hus, allt för att få chansen att bo kvar. Moira ber Andy en gång till och påminner honom om hur hon och John hjälpt honom när han inte hade någon som ställde upp. Det gör att Andy ändrar sig och Ross får bo med honom och Adam.
 
Victoria försöker få Val att prata med Eric men hon vågar inte. Istället säger hon bara att snart kan Eric flytta hem igen.
 
Bernices lilla ölfestival blir inte den succé hon förväntat sig. Endast Jimmy är där och smakar på all öl. Han blir bara fullare och fullare. James dyker inte upp och Bernice blir besviken. Tillslut börjar även hon att dricka. De två har väldigt roligt åt varann tills Nicola dyker upp och är arg som ett bi. Dagen efter vill Bernice att Jimmy lämnar tillbaka hennes klänning även om det finns en fläck på den.
 
Paddy är på gården och kollar upp korna. Moira blir irriterad eftersom hon inte ringt efter honom. Det är James som sett till att korna blir undersökta. Sedan ordnar han med ett kontrakt för en butik som vill ha deras kött.
 
Nicola får dåligt samvete för att hon fått systern att tro att James var intresserad av henne. Hon får Jimmy till att be en arbetskamrat om en dejt till Bernice. Tyvärr så blir det inte den snygga killen utan brodern istället. Denne bror lukar så illa att Bernice inte kan sitta kvar. När hon kommer tillbaka från toaletten så har killen gått för hon var inte hans stil. Bernice får veta det och deppar ihop över att ha blivit dumpad av en stinkbomb.
 
Kathy är besviken över färgen på mp3-spelaren. Brenda lovar Bob att byta ut den inne i stan. Damen som varit på kaféet kommer tillbaka när hon upptäcker att väskan är borta. Bob som hört att Ruby söker nytt jobb, för att hon behöver pengar, kopplar ihop hennes jobbsökande med lite tjuveri. Brenda talar om att Ruby är oskyldig men hon kan inte säga hur hon vet det. Hon åker in till stan och går in i teknikbutiken. Eftersom varorna är larmade så lägger Brenda ner en mp3spelare i en kunds väska så kunden åker dit för snatteri. Medan larmet ändå går så passar Brenda på att gå ut men en annan mp3-spelare. Hon tror att hon klarat sig men när hon pustar ut bakom husknuten kommer en vakt och säger åt henne. Brenda utnyttjar situatioen och börjar berätta om sin tumör och om att inte träffa sitt barnbarn eftersom dottern dött. Det hjälper inte utan polisen kommer dit och hon får följa med dem till stationen.
 
Bob frågar Ruby om hon stulit väskan men hon nekar. Det slutar med att hon blir så förbannad över anklagelsen så hon går därifrån. Bob är övertygad om att hon är skyldig även om Brenda tittar in och talar om att det inte stämmer. Bob vägrar att be om uräskt men Brenda försöker få honom att ändra sig.
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Hur tänkte Bob där?? Allvarlig anklagelse...Han sjönk lite där...Och att Brenda åkte fast var ju bra, bara klämma fram resten då...Kan ju bero på tumören, men ingen ursäkt i alla fall, tror hon behöver spänning, hon ser så nöjd ut när hon lagt vantarna på nåt....Moira frågade sin gamla svärmor om pengar tidigare, men fick inga...Tanten ska ju vara rik...Varför frågar inte James om ett lån av henne då??...Att fråga kostar ju inget...Och nu var det VI , när han pratade med Moira...Lurt...I övrigt var det väl inget mer, än att gästerna på puben får äta korv i 3 veckor....

2015-03-19 @ 13:51:22
Postat av: AnnaS

Nog tror jag att James kommer att bli kvar. Nu går ju deras boskap ihop också... Undrar om den där affärskontakten som James pratade om bara är en bluff?
Ska Brenda hålla på och mörka sitt snatteri nu också? Det kommer antagligen att sluta med att Bob blir vansinnig på henne, speciellt om han anklagar Ruby för stölden av portmonnän.
Nu får Val ta sig i kragen!

2015-03-19 @ 18:57:41
Postat av: AnnaS

Vilken tråkig text det blir när man skriver på mobilen! Inga nya stycken alls!

Jag tänkte på en sak ang ålder på olika människor i byn, måste inte Katie vara mycket äldre än Adam? Han har ju precis fått börja gå på puben, känns det som, medan Katie varit gift (flera gånger?) och varit surrogatmamma och allt möjligt.

2015-03-20 @ 01:01:14
Postat av: Heléne

Katie måste vara lika gammal som Andy, det gick ju i skolan ihop och träffades där. Min gissning är att Andy och Katie är 25-28 år och Adam nånstans runt 20, eller vad tror ni?!
När vi ändå pratar åldrar så kändes det väldigt konstigt när Harriet intresserade sig för Dom, hon måste väl ändå vara MYCKET äldre han han, eller??!

2015-03-20 @ 10:31:42
Postat av: Viola

Några som jag hittat födelsedata för:
Belle 25/12, 1998
Debbie 26/10, 1989
Sarah 6/6, 2005
Victoria 31/3, 1994
Andy 28/1, 1986

Antar att Katie är lika gammal som Andy.

2015-03-20 @ 11:40:18
Postat av: Jonas

Psykopat-Dom är gissningsvis 45 år. Polispräst-Harriet är gissningsvis 45-50 år.

2015-03-20 @ 12:17:38
Postat av: Stina

Varför kan inte kvinnor vara älsre än män? Det är bara att vi är vana vid att det är ok med unga kvinnor och äldre män tillsammans.

2015-03-20 @ 14:21:45
Postat av: ELIZA

Så klart att Toyboy ska slå igenom i Emmerdale också! Speglar ju samhället i allt annat...Psykopat-Dom..Polispräst-Harriet...Ha ha ha Bra!!

2015-03-20 @ 15:35:21
Postat av: Frk Höger

Val var ju ihop med den där unga killen, vad han nu hette...

2015-03-20 @ 16:20:50
Postat av: Anonym

Heléne: Det borde stämma i alla fall. Andy och Katie samt Victoria och Adam borde vara i liknande ålder. De som har följt serien under åren har insikt om att det är viss åldersskillnad mellan Andy och Victoria, vilket var mycket uppenbart under deras uppväxt :)

2015-03-20 @ 16:57:33
Postat av: anna

va???? vad har jag missat? har katie vart surrogatmamma?? åt vem?? när?
ps: slog andy henne?? allvarligt?
Med vänlig hälsning anna : )

2015-03-22 @ 06:51:44
Postat av: anna

och födde hon barnet, katie alltså? o blev hon gravid med declan o fick missfall??
kom det där som surrogatmmamma hux flux? som blixt från klar himmel? har för mej hon har en dotter IRL, så kanske fick manusförfattaren fixa det så?? men va hon borta sen katie, mammaledig? har hon varit borta från serien flera månader i den vevan? Med vänlig hälsning anna

2015-03-22 @ 06:56:13
Postat av: Anonym

Anna: Andy slog Jo som han var gift med efter Katie. Katie var surrogatmamma till Perdy, hon födde barnet som jag tror var en pojke som överlämnades till Perdy tillsammans med pengar som tillhörde Perdys man Grayson. Han i sin tur var son till Rosemary som var gift med Tom King som var pappa till Jimmy, Matthew, Carl och Max. Perdy och barnet flyttade, tror att det var till London eller i närheten av London i alla fall.

2015-03-22 @ 16:16:02
Postat av: Anonym

Minns jag rätt eller? Visst var Katie gravid med sitt och Andys barn när de gick i skolan?

2015-03-25 @ 20:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0