Fantastiska Alicia

Inkrivet kl 22:18
 
Alicia letar fram lappen med Leylas telefonnummer. David ser det och säger att det inte är någon nytta till att kontakta henne. Han tar lappen och kastar den i soporna. David tycker att Leyla inte visat något intresse för Jacob. Givetvis hör Jacob det och säger att han inte är intresserad av att träffa henne. Alicia har svårt att släppa tanken på att Jacob kommer att vilja träffa Leyla för att få svar på sina frågor så hon tar upp lappen ur soporna när ingen ser.
 
Val går runt och ser deprimerad ut. Hon ringer Paul för att hon saknar honom. Finn säger att han kan vara hennes gaysons stand-in så länge. Val börjar prata om att han måste vara försiktig för det finns så mycket sjukdomar så han borde testa sig. Finn får panik och rusar därifrån.
 
Dan berättar för barnen att Ruby förlorat babyn. Amelia förstår först inte men inser sedan att babyn är död. När de sedan ska äta middag hemma hos Dan och Kerry, tillsammans med Ruby och Ali, så ber hon bordsbön om att gud ska ta hand om babyn däruppe i himlen och att Ruby ska få en ny bebis...och att Kerry ska lära sig laga mat.
 
Victoria är trött på att Marlon motarbetar hennes förslag när hon vill förnya pubens kök. Hon är till och med beredd att byta jobb med Finn när han ber henne men så hör hon att Marlon frågar Sam om hjälp med trädgården och då inser hon att Marlon är mänsklig så hon kan jobba kvar.
 
Val och Eric undviker varann. Båda pratar med Diane men Val säger inte som det är. Hon skyller på att Ian är våldsamt kär i henne fortfarande. Eric ber sedan Val om ursäkt för han förstår att hon varit orolig sedan Amy stack. För att gottgöra henne lagar han en överraskningsmiddag med vin. Han vill att de lägger sig tidigt för att mysa. Val blir påmind om situationen och skyndar sig därifrån. Eric blir väldigt besviken.
 
Georgia får höra om vad som hänt med Ruby och det gör henne orolig för Priyas baby. Hon vill att Priya söker läkare för att kolla upp varför hon är illamående hela tiden. Priya vägrar, sedan sätter hon sig på fabrikens kontor för att "poodla" gravid+mat (eller googla...) Tillslut går Priya med på att besöka läkaren så Georiga talar om det för David Han vill ställa upp så han lovar att skjutsa henne till läkarbesöket. Tyvärr blir han tvungen att hämta Jacob innan besöket så Priya kommer att bli sen så hon är rasande.
 
Declan bestämmer sig för att flytta in i ett av husen i byn. Han vill vara redo när Megan kommer ut från sjukhuset.
 
Ruby pratar med Dan och de kommer överens om att försöka igen. De berättar det för Ali och Kerry lite senare.
 
Eric och Val fortsätter att bråka med varann och han märker att hon ljuger för honom. Han blir orolig och försöker återigen be om ursäkt. Val som denna gång låst in sig i badrummet kommer ut och talar om att hon har kvinnoproblem. Hon vill inte berätta detaljer för hon vet hur illa Eric mår av det.
 
Alicia ringer Leyla och de bestämmer plats för att ses. Leyla kommer med solglasögonen på och vill inte ta av dem. När Alicia tar tag i solglasögonen ser hon att systern sminkat över en blåtira. Leyla skyller på att hon ramlat i en trappa. Efter träffen så skjutsar Alicia hem Leyla. Hon får dock inte följa med in. Leyla går in i en port och strax efter tittar hon efter Alicias bil, sedan går hon ut ur porten ign. Alicia som ser det följer efter henne. Hon ser att Leyla går in på en nattklubb. Alicia går in efter systern och plötsligt får hon höra att den fantastiska Alicia ska upp på scenen för att dansa runt en stripstång. Hon blir rasande när hon märker att det är Leyla som kallar sig för Alicia.  Leyla börjar dansa men blir förskräckt när hon hänger uppochner på stången och samtidigt ser Alicia där.
Utanför finns polisen som väntar på att göra ett tillslag...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Jag misstänkte ett tag att Leyla hade gått i Charitys fotspår och jobbade som proffs, men det visade sig att hon "bara" dansar.

Ingen mysig stämning i byn just nu.

2015-03-04 @ 15:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0