Halsband och en dyr tröja

Inskrivet söndag 29/3 kl 22:12
 
Bob har svårt att prata med Brenda om det som hänt. När Alicia saknar sitt halsband så frågar Bob Brenda om hon sett halsbandet. Givetvis nekar Brenda men hon har det i fickan. Det är alla hjärtansdag och Bob får en dyr stickad tröja. Han ifrågasätter om Brenda betalat för den och han blir övertygad om att hon stulit tröjan när hon säger att hon inte vet var kvittot är. Hon blir ledsen när han anklagar henne och hon talar om det för honom, sedan slänger hon ett kvitto på honom. (Han tittar inte ens på kvittot utan tar för givet att det är rätt)
 
Bernice anmäler stölden till polisen som förhör henne angående Anton och handbojorna. Polisen som vanligt ineffektiv... Bernice bestämmer sig för att ägna sig åt sin dotter(ehh hon har väl två?), sin syster och systerns man, hon behöver ingen egen man för att må bra hon kan vara minsann vara själv
 
Cain får veta att Chas ska träffa James och han varnar henne. Samma sak gör Dan när han får veta. Chas blir fundersam och frågar James rätt ut varför de varnat för honom. James erkänner att han varit olyckigt kär i någon men att det var länge sedan och att det är över nu.
 
Gemma ska iväg på en dejt men återkommer hem jätteledsen. Hon berättar för Dom att killen retat henne för aborten och sagt att ingen kommer att vilja ha henne efter den. Dom söker upp Belle för att fråga om hon spridit ryktet men Belle förnekar det. Sean om hör detta bekräftar att Belle är oskyldig. När Dom gått så tackar Belle Sean för att han backade upp henne. (Vet inte hela skolan om aborten redan, det var väl snack om det då?)
 
Moira får veta att de behöver åka till Frankrike på affärsresa. Hon tvekar men låter sedan James få åka. Cain ger henne en allahjärtansdagspresent men hon får inte berätta det för någon för då måste han döda henne ;)
 
Diane går över till Val och berättar att hon vet om Ian och vad som hänt. Först blir Val förbannad men lugnar ned sig men hon vägrar att göra ett test. Diane däremot letar på internet och upptäcker att man kan få medicin som kan göra att smittan inte rotar sig om man tar medicinen inom 72 timmar efter befarat smittotillfälle. Hon söker upp kliniken och får prata med läkaren.
 
Eric ändrar sig och skriver ett kort till Val. Han ger det til Diane som får lämna över det. Val smälter när hon läser att Eric skrivit under med "din för evigt/Eric" istället för med "kramar/Eric" som han alltid gjort tidigare. Hon lovar Diane att berätta sanningen för honom i morgon.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Var ju tvungen att skratta åt Paddys kärlek till grisungen....Men, vad skulle jag skriva nu...Jaaa, som hustrun hans sa, hur många frisar har inte du träffat...Har inte hunnit se dagens (fredag) avsnitt...Men inte bra vibbar i går om Dianas och Eric:s natt tillsammans....Ska bli spännande och se ....Skit roligt att Chas är tillbaka!! Solbränd och fin!!...Och samma gamla Chas, raggar genast, bra! Hoppas dom får ihop det, så James tappar intresset för Moira...

2015-03-27 @ 19:47:14
Postat av: ELIZA

Korrektur (hur stavas det) läste....Så klart Ni läste grisar och inte frisar....

2015-03-27 @ 19:49:19
Postat av: AnnaS

Och polisen är lika proffsig som vanligt...

2015-03-27 @ 21:08:51
Postat av: Hannah

Eller hur! Snutarna i Enmerdale måste vara bland de mest osympatiska någonsin. Gillar skådisen som spelar Val och Eric också för den delen. Hoppas nu bara att det löser detta :/

2015-03-27 @ 21:15:39
Postat av: anna

kan brenda också ha hiv nu då?

2015-03-28 @ 03:05:39
Postat av: anna

ps länken om branden funkade ej, nån som vill förklara hur de gjorde branden på home farm?

2015-03-28 @ 03:06:39
Postat av: anna

o varför kan inte polisen hitta Anton?? de har ju bild på hans dejtingsida o info??

2015-03-28 @ 03:07:54
Postat av: AnnaS

Jag sökte på "Pictures emmerdale home farm fire" eller nåt sånt och då hittade jag den där sidan, eftersom länken inte fungerade. Väl värt besväret! Spännande att se vilket jobb dom lagt ner!

2015-03-28 @ 03:59:17
Postat av: Frk Höger

anna, Eric o Brenda var väl ihop när Val var i Portugal... Eric var mig inte med Brenda efter han blev sams med Val, har jag för mig.

2015-03-28 @ 13:34:30
Postat av: ELIZA

Nu sett fredagens avsnitt...Blev ju lite fel med Bob´s konfrontation med Brenda...Hon råkade ju faktiskt ha köpt tröjan till honom...Men stulit halsbandet på Cafeet...Vad ska han nu tro???...Synd om alla inblandade där...Och stackaren Val...Men herregud, kan det vara sååå svårt att ta ett prov och kolla???? Och Diane.. Hur ängslig ska inte hon vara innan hon får provsvar....Köpte det dom sa, inte tänker man på HIV, när man är över att kunna bli med barn....Bernice, vad säger man?...Desperat, eller... Har man handklovsex på tredje dejten, eller...Fast jo, det har man i vissa sammanhang...Ha ha ha h...Polisen, skämskudde igen...Kan dom inte byta ut polisen, han seer inte seriös ut...James och Chas, tror inte på det där...Men håller med om som någon sa, snyggaste karl´n i Emmerdale ...Men sexigast och gulligaste är nog Cain...Var tvungen att backa och se om scenen när han gav Moira, "Allahjärtansdagpresenten"...3 ggr..."Om nån får veta det här är jag tvungen att döda dej.." Ha ha ha ha ha ha ha ...........................

2015-03-28 @ 17:16:13
Postat av: anna

tack för svaren,

moira får verkligen fram det bästa i cain, så fint faktiskt
: )

2015-03-29 @ 03:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0