En son som betalar sin mammas hyra

Inskrivet kl 22:44
 
Pete kommer in i köket endast klädd i en handduk. Katie som står vid bordet har lite svårt att låta bli att titta på Petes bara överkropp. Precis då kommer Adam in och han blir inte glad. Han pratar sedan med Katie eftersom han känner sig osäker på deras förhållande.
 
David står på sig och säger åt Leyla att hon måste flytta inom en vecka. Hon blir ledsen och pratar med Priya som blir lite upprörd när hon hör att Leyla planerar att säga upp sig från jobbet i fabriken för att flytta till Leeds. När de går förbi Jacob ute på gatan så vill Leyla knappt prata med honom utan hon börjar nästan gråta när hon säger att hon måste flytta. Jacob blir ledsen och tror att hon är sur på honom.
 
Eric är sjuk och stannar hemma från jobbet.Val blir orolig men han lyckas få henne att åtminstone gå till värdshuset för att arbeta ett tag. När hon sedan kommer hem och upptäcker att Eric ligger orörlig på soffan får hon först panik. Val tror att Eric har dött men han vaknar och hon blir lättad.
 
Ali kan inte släppa tanken på att försöka rädda Rachels rykte. Hon får med sig Dan hem till Megan. Megan, som inte vill lyssna på hennes försök att återigen skylla på någon annan, är på väg ut men Ali kör in rullstolen för att få henne att lyssna. Megan blir förbannad och skäller ut Ali som skyller allt på Charity men även Declan. När Ali och Dan gått ringer Megan till Declan för att berätta vad som hänt.
 
Vanessa och Rhona ska till gaybaren men de blir inte ensamma utan Paddy, Marlon och Laurel följer med dem. Rhona försöker få Vanessa att flirta med en tjej. Hela gänget utmanar varann på vem som kan få flest telefonnummer med sig hem. Vanessa, som inte är intresserad av att flirta med en tjej, talar om för Rhona att hon blev inte kär i henne som kvinna utan för att hon är hon,
 
Ruby ska träffa läkaren för att se om hon kan bli gravid igen. Ali har inte tid att följa med henne till sjukhuset så Ruby blir besviken när Ali visar så lite intresse.
 
Katie bjuder hem Adam för att visa honom att hon gillar honom för den han är och för att han är raka motsatsen till Declan. Adam vill ta deras förhållande lite längre men hon när inte redo att binda sig så snart efter skilsmässan.
 
Dan och Ali ska ses ute på kvällen för att prata med Jai eftersom Megan inte velat lyssna på dem. Medan han väntar på Ali så kommer två okända män och hotar honom med att döda hans familj om de inte slutar sprida rykten om Declan. De båda männen misshandlar Dan innan de åker iväg. Ali kommer dit strax efter och bir förskräckt när hon ser Dan ligga blodig på marken. Han berättar vad som hänt och då inser Ali att hon inte kan ringa polisen.
 
Sam ger sig inte, han pratar med både Debbie och Cain om att följa efter Rachel när hon ringer. Han vill ha sina falska pass men Cain försöker övertala honom att stanna hemma. Sam blir rasande när ingen vill förstå honom att han bara vill vara med Rachel. När Lisa och Zak också försöker övertala honom att tänka på Samsons skolgång blir han ännu mer förbannad.
 
Leyla frågar Katie om hon får flytta in hos henne. Katie blir först glad men när hon hör att Leyla inte har pengar till hyran säger hon nej. Åtminstone tills Leyla fått ihop pengar till en månadshyra i förskott. När Leyla berättar det för Jacob så erbjuder han sig att hämta ut från sina egna sparpengar. Han tar bankkortet från Alicia och ger sedan Leyla pengarna när han hämtat ut dem.
David blir inte speciellt glad när han får höra att Leyla bara flyttat in i huset tvärs över gatan.
 
Harriet undviker Dom för att hon skäms. Ashley kan inte låta bli att reta henne. Hon möter dock Dom på puben och han vill att de förblir vänner.
 
Sam kommer in på puben och han får ett utbrott när han vill att Ali ställer upp för sin syster. Ali som är rädd för att hoten Dan fått ska drabba dem så hon säger åt Sam att låta allt vara för Rachel är skyldig och har bara lurat dem. Megan hör dem och hon känner en viss skadeglädje i att Ali gett med sig när hon erkänner att de hade fel och att Rachel är den skyldige. Sam blir så frustrerad att han går hem och packar för att flytta ut från Dingles gård. Hans flytt slutar hos Marlon.
 
Jai pratar med Rishi efter Sams utbrott på puben. Han inser att de måste rikta in sig på att samarbeta med Sam istället, för han kan leda dem till Rachel. Jai ska se till att om Sam får tag på Rachel så kommer de inte att kunna rymma med Archie i alla fall.
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Lågt av Leyla att falla för frestelsen att låta Jacob ta ut sin mammas pengar.

Det skall bli spännande att se Sams nästa drag nu. Han kan ju knappast stanna hos Marlon & Co någon längre tid.

Kommer det måhända att tända till mellan Ashley och nya prällen?

2015-03-16 @ 14:35:20
Postat av: Hannah

Okej, jag vet att det är en serie, men jag blir alldeles galen över att varken Sam eller Jai får veta sanningen om vad som hänt Rachel. Kunde inte Ali & Dan ha berättat det för dem innan Megan? Suck...

Måste fråga er som vet: När Leyla var med i serien förrut, vad hade hon då för relation till Jacob? Var hon inte lika intresserad av att lära känna honom, som hon är nu? Hoppas bara att Jacob inte vänder Alicia ryggen...

2015-03-16 @ 20:06:35
Postat av: Stina

Leyla är verkligen jobbig just nu, förstår väl att hon inte kan bo för länge hos sin syster och David. En del klagar över att familjen Dongle skriker och gapar mycket , men Ali är mycket värre. Hon kan inte prata utan att gapa och klaga. Börjar också tro att det kan bli något mellan Ashley och den nya prästen

2015-03-16 @ 20:15:20
Postat av: Linn

Hannah: Leyla var MYCKET intresserad av Jacob förut. Hon var som besatt av tanken på att få ha honom hos sig. Hon gjorde ett rymningsförsök med Jacob för att få ha honom för sig själv, men sen kom hon på andra tankar.
Nu har hon lugnat ner sig, men vill uppenbarligen bo nära Jacob och ha kontakt med honom.

2015-03-16 @ 20:22:19
Postat av: Hannah

Tack så mycket Linn, nu fick jag betydligt bättre koll!

2015-03-17 @ 14:15:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0