En liten semesterflirt = stora konsekvenser

Inskrivet kl 21:48
 
Polisen har hittat tröjan i skogsvaktarstugan. De besöker Sam för att fråga honom om han har sin tröja kvar eftersom de sett att han har den på sig på övervakningsfilmen. Rachel och Sam letar om galningar men givetvis hittar de inte hans tröja. När polisen gått och Lisa kommer hem undrar hon vad de gjorde där. Först försöker Sam lugna henne med att de bara ville ha ett dokument men senare så inser hon att det inte kan stämma. Sam berättar då om polisens fynd. Rachel börjar misstänka att Declan och även Charity kan ligga bakom allt för att sätta dit Sam men då blir Lisa förbannad på henne. Lisa kan inte tänka sig att Charity skulle göra så mot sin familj.
 
Finn låtsas få svindel när han står på en stege för att hjälpa Val vid värdshuset. Allt för att han försöker få sparken. När det inte lyckas frågar ha Val vad som skulle få honom sparkad. Val svarar att sexuella trakasserier skulle hon inte stå ut med. Det leder till att Finn börjar klä av sig tröjan. Val spelar med och låtsas bli helt till sig och efter en stund börjar hon klä av sig. Finn blir förskräckt och talar om att han är gay. Val viker sig av skratt eftersom hon redan visste om hans planer...
 
Kerry kan inte hålla tyst om Rubys graviditet när hon är på fabriken. Tillslut vet både Lisa och Laurel om det också. Ali blir irriterad eftersom de inte berättat för barnen än. När tillfället sedan kommer så berättar de för Sean och Amelia att Ruby är gravid. Sean flinar bara medan Amelia dansar av lycka.
 
Finn träffar en man ute på gatan. Mannen frågar efter det stora hotellet i byn. Finn inser att det är värdshuset som avses. När mannen frågar efter ägaren så talar Finn om att Val antagligen finns på puben.
 
Val ser att mannen kommer in på puben så hon gömmer sig i det bakre rummet men mannen lyckas hitta henne där efter att ha frågat ut Diane. Det visar sig att mannen heter Ian, även om han kallat sig för Marcus i Portugal när han och Val träffades. Ian talar om för Val att han är HIV-positiv. Först fattar inte hon vad han menar eftersom det bara är ungdomar och så han som drabbas av sånt, inte hon som kvinna.
 
Ruby får ont i magen när hon jobbar på kaféet. Hon viker sig dubbelt och plötsligt får hon bråttom till sjukhuset. Ali följer med henne. Det visar sig att hon fått ett utomkvedshavendeskap och att läkaren måste operera bort ena äggstocken. Nu kanske hon aldrig kan bli gravid igen.
 
Val börjar tänka på det Ian berättat för henne. Hon pratar med Finn om att han ska ta tillvara på ungdomen. Eric blir orolig när han märker att hon inte är sig lik men han får inget veta. Val träffar Ian igen som berättar mer om sin familj och hur de tog beskedet. Han lyckas övertala Val till att gå och testa sig direkt för har hon tur så har hon inte blivit smittad för Ians fru har klarat sig.
 
På kliniken som har kvällsöppet kommer Val in och registrerar sig som Angie Dickinson. När hon träffar läkaren och Eric precis ringer så blir det förmycket för henne så hon rusar ut. Utanför står Ian och väntar på henne. Han är glad över att hon vågade testa sig. Val talar inte om att hon aldrig genomförde testet.
 
 
 
Ledsen Viktoria men jag tog bort din kommentar, inga spoilers tack! =)

Kommentarer
Postat av: David

Ugh, hoppas verkligen Vals resultat är negativt, vore hemskt att se mer kaos hos henne. Hoppas hon vågar berätta för Eric sedan möter de det tillsammans och negativt. Misstänker dock att hon kommer hålla det inom sig tills Phil alternativt Eric får det ut ur henne, sedan testar hos sig och resultatet visar sig vara negativt!

Angående Declan och Charity har jag ingen aning om vad som kommer hända där, inte ens en gissning... De kan ju inte komma undan?!

Otroligt sorgligt att Ruby förlorade barnet också, hade hoppats att det skulle vara det positiva med kommande avsnitt, men icke...

2015-03-03 @ 22:12:05
Postat av: Jonas

Mycket tragik i Emmerdale nu.

Det är typiskt att det alltid är de som är dumma som frågar folk om de tycker att de är dumma. Senast i raden var Lisa. Rachel begriper dock att det är Charity som ligger bakom.

2015-03-03 @ 22:43:20
Postat av: TinaV

Kan det bli mer tragik nu, HIV, missfall, brand. Något positivt kunde dom väl ändå klämma in. Nästan så jag tvekar att sätta på TV:n för att inte fördärva dagen, men någonstans hoppas man på att det måste vända.

2015-03-04 @ 09:04:36
Postat av: Sarah

Finns det någon sida där man kan få veta vad som händer?

2015-03-04 @ 11:10:03
Postat av: Astrantia

Usch vad tråkigt med Val och HIV-historien. Hon ska ju vara den där egocentriska, positiva, oberäkneliga och därmed roliga (att följa i alla fall) karaktären. Inte för att jag önskar HIV åt någon karaktär men varför just Val av alla... Fast jag tror ändå att skådespelaren kommer göra ett bra jobb, hon är ju ganska mångfacetterad.

2015-03-04 @ 13:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0