Sno en palsternacka

Inskrivet kl 22:18
 
Declan blir rasande på Charity när han får höra att hon berättat allt för Rachel. Han tror att de kan åka dit för det de gjort för alla kommer att få reda på det. Charity säger att Rachel inte kommer att säga något.
 
Jacob säger att han mår dåligt men varken Alicia eller David tror på honom så han får åka till skolan i alla fall. Efter ett tag kommer Leyla hem med honom för att han mått dåligt i skolan så rektorn skickat hem honom. Alicia får dåligt samvete för att hon inte trott på honom.
 
Georgia är på kaféet och berättar att hon ska åka och hälsa på Molly i Kanada. Brenda blir rätt besviken över att inte kunna följa med. Georigia föreslår att Brenda följer med till stan för att köpa något till Molly. När de båda kvinnorna sedan kommer hem så har Brenda köpt en stor dyr handväska som hon ger till Kerry.
Senare när Georgia får se Kerry med väskan blir hon förvånad eftersom hon tror att Kerry köpt väskan men att det måste vara en kopia av en dyrare väska. Brenda säger bara att det är billigt krafs.
 
Rachel pratar med Ali om Charitys erkännande. Ali blir förbannad och rusar iväg till Kings kontor. Givetvis förnekar Charity allt och Rachel står och ser på när hon ljuger. Charity hotar med att stämma dem för förtal om de fortsätter att prata om det.
 
Charity söker sedan upp Jai för att tala om att Rachel säkert kommer att hitta en annan pappa till Archie om Sam hamnar i fängelse. Det gör att Jai talar om för Rachel att han tänker söka vårdnaden om sonen. Rachel blir förtvivlad eftersom hon känner att hon kan inte vinna mot varken Charity eller Jai.
 
Eric är orolig för att Val beter sig konstigt. Han pratar med Diane och ber henne prata med sin syster. Sedan bestämmer han sig för att ordna en middag för Val. Hon protesterar något men Eric ger sig inte.
 
Jakey får vara hemma eftersom han fortfarande känner sig dålig. Det blir Leyla som får passa honom medan David och Alicia jobbar. Hon håller inte riktig koll på honom så han smiter ut för att spela fotboll med Noah. Tillslut hittar Leyla honom och hon blir förbannad och säger åt honom. Precis då kommer Alicia och det biir givetvis tjafs mellan systrarna.
 
Cain anlitar en dyr advokat som ska hjälpa dem att rädda Sam ur fängelset. Tyvärr tror inte advokaten att de kommer att lyckas. Rachel blir rasande och ber honom att ta reda på sanningen för då kommer den fria Sam. Både Cain och Zak säger åt Rachel att ta det lite lugnt.
 
Brenda fortsätter att stjäla saker. Är det inte dyra handväskor så blir en en rotfrukt från Davids affär.
 
Jude ska avfiras med mindre kalas på puben. Harriet berättar då för Ashley att hon bett biskopen ordna att Ashley kan bli hennes kyrkoadjunkt. Ashley blir inte alls glad utan tycker det känns förnedrande att hon ska ta hjälp av honom för att hon inte klarar av jobbet själv.
 
Declan fortsätter att anklaga Sam så Megan oroas över om Sam kommer att släppas eftersom han nästan dödat dem. Sedan går Declan till Charity som bjuder på champagen eftersom Rachel förmodligen kommer att gå med på deras plan att erkänna själv för att sedan rymma.
 
Rachel pratar med Charity och hon inser att hon måste göra som Charity säger för att få Sam fri. Hon lämnar Archie hos Jai medan hon besöker Sam i fängelset. Sam som mår jättedåligt blir dock glad när hon kommer. Hon talar om att hon älskar honom och att han aldrig får glömma det, samtidigt lämnar hon ett kort på dem till honom. Rachel går därifrån och Sam står förvirrad kvar...
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Charity har verkligen nått botten nu...

2015-03-10 @ 11:49:29
Postat av: Julia

Åh Rachel borde inte lämna in sig. Tror helt klart att Charity/Declan hade blivit tvungna att erkänna om hon inte gör det. För tror faktiskt inte Charity skulle låta Sam genomlida fängelse när hon hade sett vad det gör med honom och resten av familjen. Tror Rachel hade kunnat prata med Cain också. Tror han hade trott på henne, han vet hur Charity är. Och Charity är en värdelös lögnare när det kommer till Cain och Debbie. Men nu får man ju inte vara med och bestämma hur serien ska utspela sig tyvärr, haha.

Några av er kommenterade för ett tag sedan att de verkar som att de börjat ta upp "viktiga" ämnen i serien just nu. Strax efter det så får Val eventuellt HIV. Komiskt. Undra hur det ska gå, hur länge ska Eric hålla ut? Det är en sak jag länge stört mig på i serien. Att de som har förhållande, är familj eller på andra sätt ska vara nära inte vågar prata med varandra om viktiga saker. Känns väldigt märkligt??

2015-03-10 @ 16:47:05
Postat av: TinaV

Varför ska dom göra Brenda till kleptoman? Om jag vore Rachel skulle jag prata med polisen och säga att Charity mutat mig för att erkänna, sedan när pengarna kommer kan dom ju ta henne och Declan.
Jag har redan tröttnat på Leyla, stackars Jakey som ska anpassa sig efter två mammor.

2015-03-11 @ 08:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0